• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar tam 1 saattir siteye girmek için uğraşıyorum,her tıklayışımda error merror yazıyodu.-tatlicadiarzu-neyse düzeldi şimdi.evrimcim ancak gördüm cnm cvbını,hayırlısı olsun arkadaşım,bi bebişin olsun işin kötü gidersede bebeğine bakarsın sende en güzel iş dimi ama annelik,inşallah o günleri hepimiz görürüz cnm.
fundacım,sitede bi problem var cnm,liste bi görünüyo bi kayboluyo.ayyy sen uyuyacaktın dimi cnm,iyi dinlenmeler.benim adet tarihimi 6 ekim die eklermisin listeye.akşama kocişi uyutunca gelirim sohbete devam ederiz artıksengözlerimebaksanab

herkese merhaba...yeni keşfettim siteyi...benimde 1 hafta önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu...kürtaj oldum...hala kanamalrım devam ediyor...bu yüzden evde raporlu yatıyorum...sizlerinde kanamaları bu kadar uzun sürmüş müydü? neyse insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel...sizler atlatalı bikaç ay olmuş anladığım kadarıyla...yeni çalışmalar başlamış.a.s...bende o günleri en kısa zamanda görürüm inşallah....önce iyileşmem lazım...burda hepiniz bayağı neşelisiniz...bu aralar en çok ihtiyacım olan şey...tekrar herkese merhabalar....

ah cnm benim,çok geçmiş olsun.aramıza hoşgeldin.benim bebeğimde 11 haftalıktı kalbi durdu.allahım inşallah bidaha yaşatmaz bu acıyı,gerçekten çok zor.şuan acın yeni,ama çok daha iyi olacaksın merak etme,zaman herşeyin ilacı.bak aramızdakilerin çoğu 2.bebiş için çalışmalara başladı bilekaydirigubbakcemile4sende güçlü ol,biran önce toparlanmana bak.allahım herşeyin hayırlısını versin.inançlı olduktan sonra herşeyin üstesinden geliriz.
adetinin uzun sürmesi çok normal,doktorum 2 hafta bile sürebilir lekelenmeler demişti.takma kafana yani.hadi bakalım,tekrar hoşgeldina.s.kaydirigubbakcemile5

kızlar son 4 gunum benımde heccan baştı benı ya karnım agrıyo bide midem kazınıyo bı kaç gundur ilk def a buakdr takıyorum kafama ya dua edin emı arkadşalr dualrınzı bekliyorum canım arkadşalrım benım

ayyy inşallah güzel haberlerini alırız cnm,allahım hayırlısını versin,sen stres yapma.bebişin inşallah bayram öncesi sürpriz yapar.:emir_bebek:
bu arada seninde adetlerin düzensimiş düşük sonrası,biraz bahsedermisin cnm.kaç ay geçti,3 aymıydı korunma süren?

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Karamelek.............................
Lolo.......................................13.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Minik kelebek2 ......................06.10
Evrimela................................11.10
Naz&pıtırcık............................
Nilayyy...................................
Nesecrin................................
Serdi.....................................
Funda...................................
Başak0402.............................

Son düzenleme:
napıyonuzz kızlaaarr..
sezen aksu sever misiniz bilmiyorumda türkmaxda onun şarkılarından yapılmış film var onu seyrettim.
şimdide yarası saklım çalıyo..
ben severim bu kadını yaaaa..

teşekkürler....doğru söylüyosun sabretmek lazım...okuduklarımdan anladığım kadarıyla seninde kanamalrın uzun sürmüş...sanırım normal tüm bunlar...

banim bir hafta sürdü az oldu yani bankacıymışsın sanırım benimde bankacı ablam var o da düşük yapmıştı tam 40 gün kanaması devam etti normal canım kanama bana doktorum ilaç vermişti kanamam kesilsin diye 4 gün sonra kanamam durdu sen ilaç kullanmıyomusun

herkese merhaba...yeni keşfettim siteyi...benimde 1 hafta önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu...kürtaj oldum...hala kanamalrım devam ediyor...bu yüzden evde raporlu yatıyorum...sizlerinde kanamaları bu kadar uzun sürmüş müydü? neyse insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel...sizler atlatalı bikaç ay olmuş anladığım kadarıyla...yeni çalışmalar başlamış.a.s...bende o günleri en kısa zamanda görürüm inşallah....önce iyileşmem lazım...burda hepiniz bayağı neşelisiniz...bu aralar en çok ihtiyacım olan şey...tekrar herkese merhabalar....

hoşgeldiin, aylin benim ismim..
çok geçmiş olsuunn, artık üzülme olur mu..
bak hep söylüyorum ama ben 24 haftalık bebeiğimi kaybettim, hepimizin acısı kendimize büyük gelir ama beterin beteri var..
onun için yaşadığımı kötü olayları(gerçi biz kötü diyoruz ama Allahım hakkımızda hayırlısını verir) geride bıraktık.
şiödi çalışmalara başlayıp sağlıklı hamilelikler için uğraşıyoruzz..
inşallaah hepimizi bebeklerimizi kucağımıza alacağııız a.s.

slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar bende aranıza katıldım pazar günü bebeğim düşdü moralim bozuk tekrar aynı şeyi yaşrsam sorusu var napıcam bilmiyom

hoş geldin geçmiş olsun bozma moralini üzülme bak burda hepimiz aynı şeyi yaşadık hayat devam ediyo sabırlı olmamız lazım:teselli:

slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar bende aranıza katıldım pazar günü bebeğim düşdü moralim bozuk tekrar aynı şeyi yaşrsam sorusu var napıcam bilmiyom

çok geçmiş olsun, üzülme, kendine dikkat et olur mu...
hepimiz atlatıp bu kötü zamanları bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız inşallaaahh..
hoşgeldiin

napıyonuzz kızlaaarr..
sezen aksu sever misiniz bilmiyorumda türkmaxda onun şarkılarından yapılmış film var onu seyrettim.

ben orhan gencebay hastasıyım başka sanatçılarla aram pek yok

Minik kelebek2 ......................08.09
Lolo.......................................13.09 haftaya belli olcaaakk güzel haberler bekliyoruuz
Kadriye..................................21.09 çoook heyecanla bekliyoruuuz
Yüksek sadakat.....................24.09 dünürümdü ama beni terketti. kim olcak benim dünürüm?
Evrimela................................1.10

yelizcim sende durum neydi? ben kaçırdım mı unuttum mu bişey oldu bana kafamçokkarıştı

aylincim çok güzel olmuş,eline sağlık.benim tarihi 6 ekim yaparmısın cnm?

napıyonuzz kızlaaarr..

ah ahhh,ben çoook severim sezen aksu şarkılarını,hele eski şarkıları muhteşemmm.bende dün akşam izledim cnm o filmi,sezen aksu sevenler için birebir bi film.
nette takılıyodum bende,msnde kimler engellemiş beni onu araştırıyodumsengözlerimebaksanab

aramıza hoşgeldin cnm,çok geçmiş olsun.hepimiz yaşadık aynı şeyleri acını çok iyi anlıyorum.ama allahım bundan sonrakini hayırlısıyla sağlıklı versin,kendini toparlamaya bak biran önce cnm.zaman geçtikçe alışıyo insan,kalbinin bi köşesinde hep kalsada...
ialçlarını ihmal etme,eşinle destek olun birbirinize,onlar güçlü gibi görünüyo ama bizden daha çok etkileniyolar bu olaydan.hayırlı ramazanlar cnm....

banim bir hafta sürdü az oldu yani bankacıymışsın sanırım benimde bankacı ablam var o da düşük yapmıştı tam 40 gün kanaması devam etti normal canım kanama bana doktorum ilaç vermişti kanamam kesilsin diye 4 gün sonra kanamam durdu sen ilaç kullanmıyomusun

aslında kullanıyodum...kesilmişti...ama dün tekrar başladı...bugün doktora gittim...içerde pıhtı varmış...vücudumun onu atması için kanamamın olması gerekiyomuş..bu sefer kanama yapıcı ilaç kullanıyorum...yani karışık anlayacağın...umarım en kısa zamanda normal yaşantıma dönerim ve yeni bebek planları yaparım a.s

Lolo.......................................13.09
Kadriye..................................21.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek2 ......................06.10
Evrimela................................11.10

tamam özlemcim yazdım senin tarihinide.. :nazar:

ah ahhh,ben çoook severim sezen aksu şarkılarını,hele eski şarkıları muhteşemmm.bende dün akşam izledim cnm o filmi,sezen aksu sevenler için birebir bi film.
nette takılıyodum bende,msnde kimler engellemiş beni onu araştırıyodumsengözlerimebaksanab

Allah iyiliğini versin özlemcim, napıcan engelleyenleri bulup :tomato:
film bitti, makarna yapcam yemeklere ilave olarak, bugün vakit çabuk geçti sanki..
sohbet muhabbet güzel oldu valla kaydirigubbakcemile3

Back
X