- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.521
kızlaaarrr,ben geldim.ayyy bende yaprak dökümü izliyodum.benim kociş maça dalınca bende kaptım pcyi.veee işte burdayımmm.eee ne haberler kızlarrr?
aylincik gezmelerde bile yalnız bırakmıyo bizi,kuzum benim.ya bu arada burda acayip bi yağmur yağdı,fırtına koptu valla.hala yağıyo.aman yağsın ya havalar çok boğucuydu bu aralar.
nerdesiniz şekerler??
ya benim şu takvim çizelgesi neden kaybolup duruyo anlamadım ,anlayan varsa beri gelsin.bi görünüyo bi kayboluyo.(
kızlaaarrr,ben geldim.ayyy bende yaprak dökümü izliyodum.benim kociş maça dalınca bende kaptım pcyi.veee işte burdayımmm.eee ne haberler kızlarrr?
aylincik gezmelerde bile yalnız bırakmıyo bizi,kuzum benim.ya bu arada burda acayip bi yağmur yağdı,fırtına koptu valla.hala yağıyo.aman yağsın ya havalar çok boğucuydu bu aralar.
canlarım şoktayım ben şuan hani size sersoy diye bir arkadaş var demiştim 1 tane çocuğu var 6 tane düşük yapmış.hayat hikayesini yazmış linkini atıyımda okuyum.çok üzüldüm ya.Allah,ım sabır versin.
sorma felaket yağıyor valla.benim balkondada kilim masa sandalye falan var panjurları kapatmama rağmen nasıl içeri yağmur giriyorsa herşey ıslandı.topladım balkondakileri panjur kapalı ama sırıl sıklam oldum ya ilk defa böle oluyor.
ah cnm benimde aynı yaa,heryeri sıkı sıkı kapadım ama yinede çok su girdi,aman yaa kışın ne yapcam bilmiyorum.neyse sağlık olsun.sen istanbulun neresindeydin cnm?ben beylikdüzündeyim.
nilaycım acaba sersoy herkesin okumasını istermiydi.
nilaycım acaba sersoy herkesin okumasını istermiydi.
funda ses versene yeşil ışığın yanıyor gülüm..bu arada yeni çizelgende süper olmuş.
burdayım canımya data eror la uğraşıp duruyorum yazamadım kaç dk dır.
beğendin mi tatlım saol.ay süper şeyler var hangisini yapıcamı şaşırdım yani
ben kaçırdım bir link vermişsin galiba nolmuş o arkadaşa dur bende okuyayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?