Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar valla buğün benim gezme günüm.saat 12.00 bir arkadaş gidicem kahve içmeye ,ordan bir ablamız var oğlu askerden geldi göz aydınlığına gidicem.ve sonrada başka bir arkadaşta kızlar toplantımız var orada buluşucaz.akşamada kayınvalidecime gidicem.eeee daha ne olsun.ay kocişimin dediği gibi çok gezentiyim valla çoooook:)

huu kızlar mrb,ben geldım,pek kimseler yok galıba,bugun sonunda adet oldum artık adet bitiminde calısmalara baslıycam insallah :) hemen kendımı tarıhe eklıyım ama kızlar saşırmayın eylul 28 yazamıycam cunku benım adet hep en az bı hafta ılerı atar.oyuzden ekım 3 yada 4 yazıcam

Son düzenleme:
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo.....................................13.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................26.09
Minik kelebek........................04.10
Tuğra85................................
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela...................................

kızlar şimdi nasıl olmus tarıhe göre sıraladım şimdi sırada kımın oldugunu rahatlıkla görebiliriz

preety woman kactınmı kız ?????? oh benim yerımede gez,söylemesı ayıp bende cok gezgınım cok severım gezmeyı bana "sen busene leyleği havada gördün galıba" derler :) cok gezıyomusumda biraz

evet ılk reglım canım her adetımın ılk gunu mecbur ıcerım sadece bı tane,ve ilk güne mahsuz.duramıyorum yoksa kasıklarımda sancım cok oluyo.25 temmuzda kürtaj olmustum 28indede adet oldum yıne ıyı cok fazla ileri atmadı

evet ılk reglım canım her adetımın ılk gunu mecbur ıcerım sadece bı tane,ve ilk güne mahsuz.duramıyorum, yoksa kasıklarımda sancım cok oluyo.25 temmuzda kürtaj olmustum 28indede adet oldum yıne ıyı cok fazla ileri atmadı

arkadaşlar herkese merhabalar bende 15 agustosta boşgebelik nedeni ile mecburen kürtaj oldum ilk gebeligimdi ve bu beni baya üzdü4günyogun kanamam oldu sonra damlama şeklinde devam ettti artk tamammen bitti bende 2 ay dinlenmedeyim bakalıminşallah hepimizin istegi hayırlısı ilegerçekleşir hepiniziçokseviyorum... görüşmeküzere...

geçmiş olsun canım Rabbim birdaha yaşatmasın bende 21 nisanda yaşadım aynı şeyleri zor gerçekten insan bian umudunu yitiriyor ama ben gene umutluyum hayırlısı bekliyoruz dört gözle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…