Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Tosbaa..............................23.09
Lolo...................................
Minik kelebek.....................
Pretty women..................... 26.09
Tuğra85..............................
Karamelek........................... 5.09
Nesecrin..............................
Yazgülüm............................
Özlem..................................
Serdi....................................12.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Funda....................................
basak0402.............................
kuzu......................................

kaydirigubbakcemile4

Lolo...................................
Nesecrin..............................12.09
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Yüksek sadakat.......................24.09

mirmirmirmir

ben geldim kııııslar.kaynatmışsınız valla.kuzu ve başak arkadaşlar hoşgeldiniz.
aylincim yavri kuşum uyumadım gülüm.ben her sabah 8.30 da kalkarım.eşimi işe gönderdikten sonra 1 saat yürüyüş yaparım 5 km.ondan sonra günlük hayatıma başlarım.hergün böyle asker gibiyimdir.sabah giremedim kaç defa denedim açmadı.eeee sizler nasılsınız
aylin misafirlerin gelcekmiş.cheesecake süper karar.benim favori tatlımdır.ben vişnelisinide çok yapıyorum denemeni tavsiye ederim.yemek konusunda çok iyiyimdir.bu konuda hiç mütevazi olamıycam valla.elde börek açmaktan tut,mantıya , sarmaya kadar çok iyi yaparım.(övünmek gibi olmasın.)
minikim güle güle kirlensin evin.temizliklerini yapmışsın.bende geçen haftadan beri temizlik yapıyorum.harap oldum valla.yıkanmadık bişi kalmadı evde.

preticim gözlerimiz aradı seni valla, bende uyudun kaldın sandım..
evet sabahtan biraz sorun vardı dooru..
ayrıcana tebrik ederim senin yürüyüş performansınıda, yemek performasınıda...

KECMIS OLSUN.INSALLAH TEZLIKLE :CüvCüv: ANNE OLURSUN .BEN 2007 MAYISDE KURTAJ YAPMALI OLDUM KESEDE BEBEK YOHDU. HER AY SABIRSIZLIKLA BEKLEDIM .HER ADETIM OLDUQUNDA AQLADIM BUNALIMA GIRDIM.DEMEK OLARKI HERGUN AQLIYORDUM KOCAM ISDEYKEN ,YADA GECELERI KOCAM UYUDUQDAN SONRA .CANIM KOCISKOM COK UZULUYORDU BENI UZGUN GORUNCE.SABRET CANIM MUTLAKA OLACAQ DIYORDU.HAMILE OLACAQIM GUNU BEKLERKEN YASADIQIM GUNLERE DEYER VERMEMIS OLUYORDUM .HAYATIM ADETIMDEN ADETIMEYDI.ACABA BU AY OLURMU DEYE DUSUNCELERIYLE GUNLERIM KECIYORDU.SONUNDA KARAR VERDIM AQLAMAMAYA ,DERDIMI BUYUTMEMEYE.HAYATIN TADINI CIKARMAYA,CANIM KOCISKOMLA MUTLU OLMAYA.ALLAH BUYUKDU 2008 MAYISIN 5 HAMILE OLDUQUMU BILDIM .ÇOK SUKUR ALLAHIMA HERSEY GUZELDI.:nazar:ALLAH EVLAD ARZUSUNDA OLAN HERKESI SEVINDIRSIN. ALLAH BU RAMAZAN AYINDA SANA VE EVLAD ARZUSUNDA OLAN HERKESE ANNE OLMAQ SEVINCINI NASIB ETSIN.AMIN

sonu güzel bir hikaye, canım beniiim hep böyle mutlu olman dileğiyle..

Merhabalar hepinize bende yeni üye oldum Hepinize geçmişolsun Yüce allahım hepimize hayırlısını versin öncelikle bende 5 haftalık düşük yaptım şimdi ne kadar beklemeliyim bilmiyorum

Merhabalar hepinize bende yeni üye oldum Hepinize geçmişolsun Yüce allahım hepimize hayırlısını versin öncelikle bende 5 haftalık düşük yaptım şimdi ne kadar beklemeliyim bilmiyorum

hoşgeldin canım. hemen hemen aynı zamanlarda kaybetmişiz meleklerimizi. düşükten sonra doktora gitmedin mi. benim randevum 2 gün sonra. ama buradaki arkadaşlardan öğrendiğime göre genelde ilk adetten sonra çalışmalara başlanabiliyormuş. benim bebeğim 7 haftalıktı. seninki daha küçükmüş. bebek küçüldükçe, bekleme süreside azalıyormuş. ama tabi psikolojil olarak hazır olabilmekte çok önemeli. mesela ben bir daha aynı şeyleri yaşarım diye çok tedirginim.

Teşekkür ederim düşük yaptığımda doktora gittim önce dış gebelik dediler ama sonra düşük olduğunu söylediler. daha yeni kendimi toparladım daha doktora gitmedim hala kanamam bitmedi. bitmesini bekliyorum bende çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Teşekkür ederim düşük yaptığımda doktora gittim önce dış gebelik dediler ama sonra düşük olduğunu söylediler. daha yeni kendimi toparladım daha doktora gitmedim hala kanamam bitmedi. bitmesini bekliyorum bende çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

cok gecmiş olsun canm,ama düşükten sonra nıye oktora gıtmedın?tam ayrıntılı anlatmadılarmı kendinmi düşürmüşsün eger öyleyse doktorun bı bakması lazaım parca kalmısmı kalmamısmı dıye,belkıde kanaman oyüzden durmamıstır.enkısa zamanda muayene ol canım ve hemen lıstemıze ekleyelım senı
a.s.

günaydın çok fazla yıpratmayın kendinizi bakın hamile kalmak istiyoruz şöyle düşünün erken düşükler genelde bebek anomalisi yüzünden düşüyor sağlıksız doğurmak istemeyiz çocuklarımızı allahımıza şükretmeliyiz bizi daha kötü durumdan koruduğu için beklicez ama hiç üzülmeden inşallah hepimizin de kucağı dolucak allahın izniyle

bende tahminen eylülün 13ünde olucam eklermisiniz tabiki bozulmamışsa günlerim:bbo:

cok gecmiş olsun canm,ama düşükten sonra nıye oktora gıtmedın?tam ayrıntılı anlatmadılarmı kendinmi düşürmüşsün eger öyleyse doktorun bı bakması lazaım parca kalmısmı kalmamısmı dıye,belkıde kanaman oyüzden durmamıstır.enkısa zamanda muayene ol canım ve hemen lıstemıze ekleyelım senı
a.s.

canım çok sağol aslında şöyle anlatıyım kan tahlili yaptırdım geçen pazartesi sonucunu alıcaktım sabah işe giderken evin merdivenlerinden kaydım düşmedim ama ayaklarımın üstüne çok sert bastım çok korktum sonra iki üç saat sonra biraz kanamam oldu
beta hcg sonucunu aldım 186 çıkmış hamileydim çok sevindim daha sonra kahverengi lekelerim gelmeye başladı ama aklıma hiç bu arada kaydığım gelmiyor doktoru aradım akşam normal eğer kanaman ağrın olursa gel dedi. bende perşembe günü yani 3 gün lekelenmem oldu sonra perşembe günü kan parçası geldi korktum doktora gittim kese gözükmüyor dış gebelik olabilir dediler bir daha tahlil yapıldı 38 düşmüş beta hcg sonra o gece hastanede yattım iki üç kez kanamam oldu sabah dış gebelik yok dediler bende başka hastaneye gittim kesin emin olmak için dış gebelik yok parçada kalmamış kürtaj olmana gerek yok dedi zaten regl tarihime göre 5 haftalık ama yumurtlama dönemine göre 3 haftalık falan zaten küçüktü ama yine doktora gidip tekrar görünmek istiyorum Allahım hayırlısını versin demekten başka çarem yok...

Lolo...................................13.09
Nesecrin..............................12.09
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Yüksek sadakat.......................24.09
Evrimela...................................

günaydın kızlar.herkese güzel günler.hoşgeldin evrimela.çok geçmiş olsun.buradaki bütün arkadaşlar aynı acıyı yaşadı kimi ilk kimi birçok kez.umarım bir daha böyle talihsizlikler yaşamayız.sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder rabbim hepimize inşallah.güzel günler bizi bekliyo böyle düşünmeye çalış arkadaşım.

Back