Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arkadaşlar bende iki tane düşük yaptım.şuan tekrar düşünüyoruz ama olmuyo.3 Aydın deniyoruz olmuyo klomen çatlatma iğnesi kullanmama rağmen olmadı.psikolojim çok bozuk :KK43: napacam ? :KK43:
Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inş. Prolaktin hormonu ölçtürmeni tavsiye ederim canım

Benim bir oğlum bar ikinci gebelikti rahme tutunamamış patoloji sonucu ya işte kan pıhtılaşması falan heral
Rahme tutunmadıysa sorun başkadır, kan pıhtılaşması olduğu zaman bebeğe giden damarlara pıhtı atıyor be beslenemeyip ölüyor çocuk kalbi duruyor, sizin başka bir sorununuz olmasın

Dr 2 ay korunma verdi ama ben tam 28. Gunde adet oldum ve yumurtlama Günlerinde Korunmasız ilişki oldu ama korkuyorum yani 3 haftam vardı daha ya hamile kalıp aynı şeyleri yaşarım diye

Dr 2 ay korunma verdi ama ben tam 28. Gunde adet oldum ve yumurtlama Günlerinde Korunmasız ilişki oldu ama korkuyorum yani 3 haftam vardı daha ya hamile kalıp aynı şeyleri yaşarım diye
Kaçıncı haftada düşük yaptınız peki, kalbi mi durmuştu bebeğiniz
Nasıl düşük oldu, kanama oldu bebek yaşıyor muydu mesela

Mrb arkdslar ben 5 bucuk haftalıkken boş gebelikten dolayı kurtaj oldum. Ve kurtajdan iki gun sonra eşimle anal dan ilişkiye girdik. Bi zararı var mıdr

Merhaba arkadaşlar , öncelikle hepinize geçmiş olsun ..Rabbim en kısa sürede saglikla bebislerinize kavuşmayı nasip etsin.bende 27 gün onve 5 aylık meleğimi kalp atışları durması sebebi ile toprağa verdim. .normal doğum yolu ile aldılar kızımı. .sonrası tam bir sabırdı benim için çünkü 2 hafta sütüm geldi.öyle zordu ki Rabbim kimseyi yaşatmasın. Doktor en az 3 ay gebelik yok dedi.kanamam biteli 4 gün oldu..yazın bitmesini bekliyorum.inşallah bende sizde burada güzel haberlerinizi paylaşırız.sevgiler

Merhaba arkadaşlar , öncelikle hepinize geçmiş olsun ..Rabbim en kısa sürede saglikla bebislerinize kavuşmayı nasip etsin.bende 27 gün onve 5 aylık meleğimi kalp atışları durması sebebi ile toprağa verdim. .normal doğum yolu ile aldılar kızımı. .sonrası tam bir sabırdı benim için çünkü 2 hafta sütüm geldi.öyle zordu ki Rabbim kimseyi yaşatmasın. Doktor en az 3 ay gebelik yok dedi.kanamam biteli 4 gün oldu..yazın bitmesini bekliyorum.inşallah bende sizde burada güzel haberlerinizi paylaşırız.sevgiler

Basiniz saolsun rabbim sabirlar versin Bende 17 haftalik hamileyim riskli gebelik test sonuclarini bekliyoruz ama iyi degil bebegimden ayrilmak zorunda kalabilirim :((

Mrb arkdslar ben 5 bucuk haftalıkken boş gebelikten dolayı kurtaj oldum. Ve kurtajdan iki gun sonra eşimle anal dan ilişkiye girdik. Bi zararı var mıdr

Arkadaşım boş gebelik geçirmişsin derdine ne oldu da 2 gün sonra üstelikte hiç sağlıklı ve normal olmayan yoldan ilişki yaşadın Allah aşkına. Bi de gelmiş bişey olur mu diyosun, olur ilerde rektum kaslarını hiçbirşey tutamaz hale getirir ve olur olmadık yerlerde koyum gibi yapa yapa gezersin. Bi kadın olarak önce sen kendine saygı duy lütfen. Senden başka kimse seni düşünmez çünkü. daha başka şeyler de yazdım ama sildim, üzüldüm haline İnan.

Ilk önce hepinize geçmiş olsun, damdan düşenin halini, damdan düşen anlarmış diye bir söz vardır. Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın ama kader yapacak bişey yok deyip sabrediyoruz.Bende düşük yapalı 3 gün oldu 3ay karnımda taşıyıp kaybetmek çok zor oldu. Ilk adetimden sonra başlıcam bende tekrar çalışmalara inşaallah allahım hepimize bir an önce hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar 6 yıllık evliyim.eşimde sperm sayisı düşük du bu yüzden hamile kalamıyordum bende uc ay once tüp bebek merkezine başvurmuştum. Ve dosya açıp takibe başlamışlardı. Tedavi için geçen ay aradılar .tedavi ı başlayacaktı. Benim adetim in 20 gün geciktigini farkettim ve hiç umut yoktu benim için ama gidip bir test aldım. Çok düşük ihtimal dır diye dusunerekten. Ve test pozitif cikti.mutluluğumuz paha biçilemez ölçüde oldu.herşeye dikkat etmeye başladık. Doktora göründüm. Bebegibi gördüm
Herşey iyi gidiyordu.10 cu hafta tekrar gittik bebeğin kontrolü için fakat bebeğimin o küçücük kalbi durmus.inanamadım
Doktor gelişmiş tombul bir bebek olacaktı çok iyi beslenmiş dedi fakat kalbi durmus bu yüzden kürtaj dedi.tabi çok zor sahip olduğum bir bebekte bu benim için sayısal loto nasıl milyonda bir insana vuruyorsa öle bsy bu.doktora inanmak istemedim.başka doktora da gittim.bebegim.olmuş malesef emin oldum.hiçbir belirti yaşamadım. Doktor zaten yeni olmuş bir iki gün olmuş dedi.ertesi gün kürtaj icin hazırlandım. Bebek karnımda kaskati kesildi.karnım indi .göğüs ağrılarım gitti.ve öğlen bebeği aldilar.genetik testler yspilacak bir ay içinde olum sebebi bulunacak ve bize iletecekler.allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın
Hele ki çocuğu olmayan arkadaşlar herzaman hayırlısıni dileyin.inanın bebeğin ı kaybetmek daha kötü bsy.

Back