Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Maşallah ya ben de 7 eylülde kürtaj olmuştum . 24 gün sonra adet sonu gibi lekeli adet oldum . 7 gün sürdü . Bugün 8. Günü gibi akıntıya döndü. Doktora gittiğimde gördüğün yüksek ihtimal adet dedi rahmin temiz gözüküyor dedi. İnş adettir doktorumun Dediği gibi .

Kızlar bugün kan değerim 360 düşük yapıyorum yine bu ikinci. Doktor erciyes fakültede Prof.Mustafa Başbuğ a gidip kan pihtilasmasi testi yaptırmami söyledi. Yine yeni yeniden

Kızlar bugün kan değerim 360 düşük yapıyorum yine bu ikinci. Doktor erciyes fakültede Prof.Mustafa Başbuğ a gidip kan pihtilasmasi testi yaptırmami söyledi. Yine yeni yeniden
Aynı kaderi paylaşıyoruz Benimde iki kez basima geldi ve bu son olur inşallah.Allahim yardimcin olsun gelip geçsin acıların...

Amin canım benim. Sen kan pihtilasma testi yaptırdın mi
Boş gebelik geçirdim ben öncesinde saglikli bir doğumum oldugi icin iki doktorda gerek gormedi ama ben yaptirdim bende çıkmadı yine de tekrar gebelik oluştuğunda coraspin kullanicam herhangi bir zarari yokmuş faydasi varmış bakalim kısmet...

selam pazartesi günü varlığını düşük yaparken öğrendıgim bebeğimi kaybettim
kaçhaftalıktı hiçbimiyorum polikistik overli olduğum için duzensiz adet görüyorum 3 aydır adet olmuyordum
iki kere test yaptım cıkmayınca boşvermiştim meğerse hamileymişim pazartesi tekrar doktora gidicem merak ettiğim
düşükten sonra hemen adet gördünüzmü

ROSE-MOON tatlım cok uzuldum yaa niye boyle oluyo anlamıyorum cok gecmis olsun kan pıhtılaşma testi dusuklerının nedenini ogrenmek icin yapıyorlar tatlım umarım bi sıkıntı yoktur Rabbim sana dayanma gucu versin opuyorum gulum

Canim oncelikle buyuk gecmis olsun infertilite gebe kalamayıp aşılama veya Tup bebek yapılan bolum Ama senin durumun farklı kan pıhtılaşma testi ordan ıstenıyo Sayet bi sorun varsa aşılama Tup bebek önerıyolar bu kadar

A y cok gecmis olsun canım ya Allah hayirlisini nasip etsin ikinci defa ayni sevinci ve ayni hüznü yasamak cok kötüdür.Allah sana sabir versin gülüm ya

Slm aleykum bende 10 ay once 10haftalik dusuk yaptim sebebi belirsizdi folik asit kullandim kendi kendime ama b12 eksikligi varmis yat etki yarattigi icin dusuk yapmisim kimiside ummi subyan diyor muska yazdirdik hemen sonrasinda ama bir sene olacak neredeyse adetlerim cok duzensiz ve hala hamile kalamadim dusukten sonra nezaman hamile kaldiniz acaba.. Allah hepimize nasib eder en kisa zamanda inshAllah

arkadaşlar merhaba,
12 haftalık bebeğimin kalbi durmuş. iki hafta önce kürtaj oldum. patoloji sonucum temiz çıktı normal bir gebelikmiş.
şu ansa aklımda beynimde bitmek bilmeyen sorular var. affınıza sığınarak soruyorum eşimle ilişki esnasında kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullanarak hamile kaldım. en doğalının bu olduğunu biliyorum. acaba spermlerin kalitesini vs bebeğin sağlığını etkilemiş olabilir mi. her ayrıntı aklıma geliyor. kendımde suç arıyorum. sonra diyorum rabbimin takdiri ömrü yokmuş. psikolojim allak bullak. bu ultrason jeli hakkında bilginiz var mı zararlı mı değil mi bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. allah hiçbirinize evlat acısı yaşatmasın bundan sonra inşallah.

N NewHopes bence kendini suclama Allahin takdiri ser sandigimizda hayir her hayirdada vardir bir ser ben cok stresslendim dusukten sonra duzenim bozuldu keske kafama takmasaydim diyorum simdi degmez icini ferah tut rabbim inshAllah en kisa zamanda bekleyen herkese nasib etsin hayirli saglikli guzel bir evlad

N NewHopes yanlis anlasilmasin degmez dedigim kendini sıkıntıya sokma anlaminda.. Allah yardimcin olsun

Yok canum yanlış anlamam teşekkür ederim yorumun için. Özellikle boş kalınca kafamdaki sorular bitmek bilmiyor. Bu süreçte geçecek Allah ın izniyle. sabır diliyorum Allahtan.
Sanada geçmiş olsun sen ne zaman düşük yaptın kaç haftalıktı.
Benimki büyük olduğu için normal doğum gibi oldu eşi içeride kalınca onu kürtajla aldılar.
Benim 1 tane 3 yaşında kızım var bu ikinci hamileliğimdi. Normal doğumla dünyaya getirdim kızımı. Önceden aman ne zordu sancılar vs şikayet ederken şimdi diyorum ki meğer ne güzelmiş sağlıklı bi bebek dünyaya getirirken o sancıları çekmek. Ölü olduğunu bile bile o sıkıntıları çekmek meğer en zoruymuş. Rabbim şükürden ayırmasın.

N NewHopes 11 ay olucak gecen sene bu zamanlar hamile kalmistim 10 haftalikti hastahanede bisey yapmadilar evde dusurdum cok zor aksam 5 de basladi gece 2ye kadar. Allah kimseye yasatmasin. Ilk bebegim olcakti olmadi ama bidahada hamile kalamadim senin kizinida allah bagislasin acisini gostermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…