- 30 Ağustos 2016
- 248
- 185
- 23
- 42
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.921
Tatlım fazla kafana takma senin ve eşinin psikoloji çok önemli lütfen iyi düşün iyi şeyler olsun biliyorum çok zor ama taktir ilahi oyüzden dua etmekten başka çare yok ben inanıyorum ki çok zaman geçmeden ben hamileyimmnm diye yazacaksın öpüyorum seni :)Cok iyi sayilmam acikcasi, hep bi can skntsi uzuntu var nasil gecer nasil unuturum bilmiyorum ilk oldugu icin mi bu kadar agir geldi cok hevesliydik herkese duyurmustuk nerden bilecektik boyle olacagini buna da sukur ne diyelim sizler nasilsiniz
Slm tatlım nasilsinSelam kizlar
Kizlar dun korunmadan ilski oldu kanamam yoktu kahve rengi gibi gelyodu arada bugun parca ve koyu renkli kan gelms valla sen bilirsin tatlım eğer kanama devam etmiyorsa gerek yok derinden ama varsa git bence
Canim 28 gün mu geçti adetinin üstünden eğer öyleyse teste çıkması lazım ama istersen bi doktora görüniyi akşamlar agustısata 16 haftalık bebiğim kalb atşı durdugu için ölü dogum yaptım ve kurtaş oldum 16 ve 10 yaşında iki oğlıum var duşuk yaptıgım kızmıştı eşimde bende çok üzüldük 7 agustosta kurtaj oldum 5 eylülde adet oldum şimdi 2 ekim adet olmadım 10 gundur beyaz akıntım var kasıklarımda agrıyor 3 gündür test yapıyorum negatif adet belirtileride yok doktor folibpl 5mg vermişti 1 aydır kullnıyorum bugun 28 gun adet olmadım acaba testi ne zaman yapayım adetim düzene girdiyse bu gun adet olmam lazımdı yok benim gibi olan varmı aranızda çok üzülüyorum eşim bi kız görse dalıp dalıp gidiyor
CANİM bende seni umutlandirmak istemem en iyisini doktor bilir tabiki iyi düşünelim iyi olsun hayırlı haberlerin gelir insallah fazla düşünme psikolojin önemliherkez uyudumu yaaa
Ayy ben hiç anlamamki aşkım yaa doktor ne dedi peki önemli olan onun ne dediğiGebelik varmi kizlar hastaneden geldm smdi yükselebilirmi acaba ?
Hafta ici kontrol dedi bilen yokmu kuzum yaGebelik varmi kizlar hastaneden geldm smdi yükselebilirmi acaba ?
Selam ozelden bana yazmistin şimdi görünce hatırladım.Inşallah gebelik vardır.Dogum+kurtajin üstünden kaç gün geçti onu söyler misinGebelik varmi kizlar hastaneden geldm smdi yükselebilirmi acaba ?
17 gun oldu canim 15 .gun yumurtlama oluyor galiba korunmasiz olduk bide ondan once olmuatuk korunmasiz varmidir acabaSelam ozelden bana yazmistin şimdi görünce hatırladım.Inşallah gebelik vardır.Dogum+kurtajin üstünden kaç gün geçti onu söyler misin
Kürtaji adet olarak sayiyolar galiba 12 var sata17 gun oldu canim 15 .gun yumurtlama oluyor galiba korunmasiz olduk bide ondan once olmuatuk korunmasiz varmidir acaba
Canım aynen konuştuğumuz gibi,eski gebelikten vucudumuzda kalan degerler var henüz beta hcg tamemen vücuttan atılmamış olabilir,kurtajdan sonraki ilk ay yumurtlama gunu de sasiyor,tam gununu hesaplamak zor,kanda hcg ölçülmesi için erken gibi geldi bana yine de inşallah hamilesindir :) Ama şahsi fikrime göre daha yumurtlama günümüz gelmedi denemelere devam :)17 gun oldu canim 15 .gun yumurtlama oluyor galiba korunmasiz olduk bide ondan once olmuatuk korunmasiz varmidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?