Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Uzun zamandir kayiplardasin canım nasilsin umarim hersey yolundadir bu arada hamileyim sende durumlar nasil görüsmeyeli
Ooo bu süper bi haber cok sevindim ne zaman ogrendın kac aylık ben Antepteydım anneme gitmiştim biraz degisiklik iyi geldi bekliyorum suan bi gelisme yok hamile kalmayı bekliyorum tatlım ama inan senin adına cok mutlu oldum Rabbim saglıklı bi sekilde kucagina almayı nasip etsin opuyorum seni. ..

Tskr ederim gülüm iki gün öcne ögrendim canım darisi basina gülüm hayirlisiyla sendende hamileyim haberini alirim inşallah

2. Bebeğimi de kaybediyorum. Çok kötüyüm, içim yanıyor
Bende dün aksam gece yarisi uyandim lavoboya gitim ve peceteye Gelen kanli akinti gördüm cok korktum oturup agladim bende iki ay önce kimyalsal gebelik yasadim ve bu Sabah doktorumu aradim ve beklememi söyledi simdilik saatte bir gidip bakiyorum hafif var gibi Gene ayni seyleri yasamaktan korkuyorum pisikoliji olarak hic iyi degilim ya senin durumun nasil simdi canım

Benim kanamam yok. Bebeğimin kalp atışı çok düşük, kese bozulmuş. 9 haftalık olması gerekirken 6 haftalık görünüyor, gelişmemiş. 2 haftadır gitmediğim doktor kalmadı. 8 doktora gittim. Bazıları kalbi atıyor ilaçları kullan diyor. Bazıları kalbi atmıyor hemen kürtaj ol diyor. Kafayı yemek üzereyim.

Bir yılda 2. Kez aynı şeyi yaşıyorum. Şubatta da birini kaybettim. Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın.

Kafayi yememek eldemi canım ya doktorlarin ayri ayri tesisler etmesi insani cileden cikarir ay kiyamam ya inşallah melegin seninle olur canim hayirlisi artik gülüm

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Sende bebeğin durumu nasıl, kaç haftalık. İnşallah bebeğin iyidir, kanaman da geçer.
Daha beklemedeyim canım bu Sabah bir Saat kadar kanli akinti seklinde devam eti ama Saat 12 de beri sefaf temiz akinti seklinde devam eti simdiyse kupkuruyum canım hic bir sekilde birsey yok inşallah yarin tekrar baslamaz bazi arkadaşlar yerlesme kanamasidir diyorlar ay inşallah öyledir gülüm ya Ben iki ay önce kimyalsal gebelik yasadim ve tekrar bir hafta önce hamile oldugumu ögrendim daha doktorda haftaya randevum var gülüm inşallah birsey olmaz canım

İnşallah kötü bir şey olmaz, sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alırsın. Çok stres yapmamaya çalış. Kanama bazılarında oluyormuş adet gibi olanlar varmış. Dua et gerisini Allah'a bırak.

Gecmis olsun canım ya Allah hayirlisini nasip etsin inşallah kimyalsal gebelikmi yasadin canım
Çok tesekkur ederim canım amin inşallah bebeğim 4 haftalikti keseyi fln gordum ama kanama başladı o şekilde dusuk yaptım..
Geçmiş olsun Allah bir daha hiçbirimize böyle bir şey yaşatmasın. Bazı doktorlar 2-3 ay önermiyor. Hakkında hayırlısı
çok tesekkur ederim canım büyük acı cidden benim ilk hamileliğinde o yüzden yiprandim biraz. Kanamam çok oldu bütün parçalar duatu kürtaj olmadım rahimin toparlanmış ve gayet iyimiş bi sıkıntı olsa söylerdi herhalde dimi :/

Benimde ilk hamileligini 6 haftalikti kimyalsal gebelik oldugu icin doktor banada korunmana gerek yok demisti ve Ben bir regl gördükten sonra Gene hamile kaldim inşallah sende en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canım ama stres yapma hayirlisi olur inşallah

Narreeemmm nasıl oldun? Doktora gittin mi kanaman var mı?

Gülüm bir kac Saat süren kanli akintim kesildi sükür ve sefaf akinti ya döndü Allah a sükür iyi yim canım carsambaya randevum var inşallah birdaha öylesi bir korku yasamam inşallah bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz gülüm sen nasil oldun canım durumunda bir degisiklik oldumu Allah sanada hayirli haber almayi nasip etsin inşallah gülüm

İnşallah hayırlı sağlıklı haberini alırsın bebişinin. Ben aynıyım beklemedeyim yani. Yarın tekrar gideceğiz doktora, netleşir inşallah. Belirsizlik beni mahvetti, günlerdir ölüp ölüp diriliyorum. Ve hala bulantılarım devam ediyor. Bu da beni kahrediyor. Sonlanacak bir hamileliğin berbat bulantılarını yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…