- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
- 103
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.941
Kan testi yaptidabilirsin canm hala adet olmadiysanYa ben kürtaj oldum ilk adetimide 28 gün sonra 5eyluldu bugün 3 ekim adet yok hisside yok belim agriyo 1 haftadır akintimda var beyaz10 gundur dün test ettim negatif sabah kalıtım baktım teste ikinci çizgi yok ama çizginin yani kipkirmiziydi varmiyki çok istiyorum 3gundur test ediyorum negatif ama dünkü yaptığım sabah baktım karışık geldi uzun yazdm ama ozr dilerim
İnsallah vardir bebisinBugün yaptırdım 2.67 çıktı acil iki gün sonra kadın doğuma git tekrar yaptır dedi
Çok geçmiş olsun hepimiz bu zor yollardan geçiyoruzıyı aksamlar bende ayın 28 kurtaj oldum moralım cok bozuk günler gecmiyor hiç birseyden tat alamıyorum artık tekrardan denıcez ama bır adet gördukten sonra dusunuyorum ama gunler gecmıyor cok zormus ALLAH herkese yardım etsın basa gelmeyınce anlanılmıyormus
Tatlım zor bir surec tabi tek care sabır ve dua oyüzden tevekkül et insallah Rabbim tez zamanda daha saglıklı bebısler nasip etsinıyı aksamlar bende ayın 28 kurtaj oldum moralım cok bozuk günler gecmiyor hiç birseyden tat alamıyorum artık tekrardan denıcez ama bır adet gördukten sonra dusunuyorum ama gunler gecmıyor cok zormus ALLAH herkese yardım etsın basa gelmeyınce anlanılmıyormus
Canim hemen panik yapma kan değerinin yuksek cikmasi guzel birsey bir hafta daha bekle umarım hersey yolunda giderArkadaşlar bugün doktora gittim keseyi göremedi. Kan degerim geçen hafta perşembe 351 falan di.Bugün 862 çıktı.Cumartesi tekrar gideceğim. Sizce ne olmuş olabilir
Canim sen kurtaj dan be kadar sonra gebe kaldın bide kurtaj nedenin neydi gulumBilmiyorum ya bi haftada daha yüksek olmalıydı kimyasal gebelik mi dış gebelik mi düşüyor mu aklıma bin türlü şey geldi valla. Bekliyorum bakalım rabbim hayirlisini versin inşallah düzelir
Canim sen kurtaj dan be kadar sonra gebe kaldın bide kurtaj nedenin neydi gulum
Canım inşallah doktorun iyi şeyler söyler çok sevindim hamile olmana Allahim güzel yazılar yazmış olsun iyi düşün iyi olsun dualarim seninle...Arkadaşlar bugün doktora gittim keseyi göremedi. Kan degerim geçen hafta perşembe 351 falan di.Bugün 862 çıktı.Cumartesi tekrar gideceğim. Sizce ne olmuş olabilir
Canım inşallah doktorun iyi şeyler söyler çok sevindim hamile olmana Allahim güzel yazılar yazmış olsun iyi düşün iyi olsun dualarim seninle...
Allah razı olsun canım. İyi düşünmeye çalışıyorum pek mümkün olmuyor ama bakalım
Tahmin edebiliyorum benimde aynı kuşkularla ıçim içimi yemişti cok zor gunlerdiAllah razı olsun canım. İyi düşünmeye çalışıyorum pek mümkün olmuyor ama bakalımAllahim yardimcin olsun içine güzel duygular versin.Inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın.. Elimizden daha fazlası gelse keşke dualarimiz seninle...
Bilmezmiyimİnşallah canım rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin hepimize. Şu an belirsizlik beni kötü ediyor ama yarın netlessin her türlü sonuca hazırım. Yani galiba hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?