Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ya ben kürtaj oldum ilk adetimide 28 gün sonra 5eyluldu bugün 3 ekim adet yok hisside yok belim agriyo 1 haftadır akintimda var beyaz10 gundur dün test ettim negatif sabah kalıtım baktım teste ikinci çizgi yok ama çizginin yani kipkirmiziydi varmiyki çok istiyorum 3gundur test ediyorum negatif ama dünkü yaptığım sabah baktım karışık geldi uzun yazdm ama ozr dilerim
Kan testi yaptidabilirsin canm hala adet olmadiysan

ıyı aksamlar bende ayın 28 kurtaj oldum moralım cok bozuk günler gecmiyor hiç birseyden tat alamıyorum artık tekrardan denıcez ama bır adet gördukten sonra dusunuyorum ama gunler gecmıyor cok zormus ALLAH herkese yardım etsın basa gelmeyınce anlanılmıyormus

ıyı aksamlar bende ayın 28 kurtaj oldum moralım cok bozuk günler gecmiyor hiç birseyden tat alamıyorum artık tekrardan denıcez ama bır adet gördukten sonra dusunuyorum ama gunler gecmıyor cok zormus ALLAH herkese yardım etsın basa gelmeyınce anlanılmıyormus
Çok geçmiş olsun hepimiz bu zor yollardan geçiyoruz :( Ilk gunler daha zor Allahim sabır versin güç versin.Bende doktorumun ilettiği bilgiyle beklemiycem,ilk adet geçtikten sonra tekrar düşünüyorum kısmetse hemen olur sağlıklı bebeklerimiz gelir inşallah...

Tatlım zor bir surec tabi tek care sabır ve dua oyüzden tevekkül et insallah Rabbim tez zamanda daha saglıklı bebısler nasip etsin

Kızlar mrb ben 10 eylülde kurtaj olmusum ya ilk rengi yi bugun oldum gayet rahat ve agrı siz bi kanama oldu tertemiz kıpkırmızı bi kanamam var bilmek istersiniz diye paylaşıyorum :) bugun kontrolum vardı doktorum rahim tertemiz parca yok dedi bi ay daha Korun ondan sonra calismalara devam et dedi bende durum bu opuyorum hepinizi benim guzel bacılarım:21::21:

Arkadaşlar bugün doktora gittim keseyi göremedi. Kan degerim geçen hafta perşembe 351 falan di.Bugün 862 çıktı.Cumartesi tekrar gideceğim. Sizce ne olmuş olabilir :(

Arkadaşlar bugün doktora gittim keseyi göremedi. Kan degerim geçen hafta perşembe 351 falan di.Bugün 862 çıktı.Cumartesi tekrar gideceğim. Sizce ne olmuş olabilir :KK43:
Canim hemen panik yapma kan değerinin yuksek cikmasi guzel birsey bir hafta daha bekle umarım hersey yolunda gider

Bilmiyorum ya bi haftada daha yüksek olmalıydı kimyasal gebelik mi dış gebelik mi düşüyor mu aklıma bin türlü şey geldi valla. Bekliyorum bakalım rabbim hayirlisini versin inşallah düzelir :(

Bilmiyorum ya bi haftada daha yüksek olmalıydı kimyasal gebelik mi dış gebelik mi düşüyor mu aklıma bin türlü şey geldi valla. Bekliyorum bakalım rabbim hayirlisini versin inşallah düzelir :KK43:
Canim sen kurtaj dan be kadar sonra gebe kaldın bide kurtaj nedenin neydi gulum

Canim sen kurtaj dan be kadar sonra gebe kaldın bide kurtaj nedenin neydi gulum

Haziranda 5+4 de kanamam oldu düşük yaptım dr sağlıksız olduğundan düştüğünü söylemişti. Sonra 2 ay korunduk. Bu ayda tekrar hamile olduğumu öğrendim. Ama yarın doktor ne diyecek bilmiyorum :(

Arkadaşlar bugün doktora gittim keseyi göremedi. Kan degerim geçen hafta perşembe 351 falan di.Bugün 862 çıktı.Cumartesi tekrar gideceğim. Sizce ne olmuş olabilir :KK43:
Canım inşallah doktorun iyi şeyler söyler çok sevindim hamile olmana Allahim güzel yazılar yazmış olsun iyi düşün iyi olsun dualarim seninle...

Allah razı olsun canım. İyi düşünmeye çalışıyorum pek mümkün olmuyor ama bakalım
Allah razı olsun canım. İyi düşünmeye çalışıyorum pek mümkün olmuyor ama bakalım :KK43:
Tahmin edebiliyorum benimde aynı kuşkularla ıçim içimi yemişti cok zor gunlerdi :( Allahim yardimcin olsun içine güzel duygular versin.Inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın.. Elimizden daha fazlası gelse keşke dualarimiz seninle...

İnşallah canım rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin hepimize. Şu an belirsizlik beni kötü ediyor ama yarın netlessin her türlü sonuca hazırım. Yani galiba hazırım.

İnşallah canım rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin hepimize. Şu an belirsizlik beni kötü ediyor ama yarın netlessin her türlü sonuca hazırım. Yani galiba hazırım.
Bilmezmiyim :( O belirsizlik yüzünden butun bayram tatili burnumuzdan gelmişti birdaha hatırlamak bile istemiyordum :( Herşeyde bir hayır vardır senin sonuçların iyi çıkar inşallah rabbim hepimize yardım etsin bu zor günler geçip gitsin..Amin..

kızlar slm birsey soracam arastırma hastanesini aradım bugun ıkı dusuk yasadım test yapmak ıstıyorum dedım hangı bolume gıtmem gerekiyor dıye infertilite ve tüp bebek bölümü var oraya gıtmenız lazım dedı ınfertılıteye baktım korunmasız olarak ılıskıye gırıldıgı halde 1 yıl bebegı olmayanlara infertilite deniyormus ne alaka dedımm ya sımdı nıye bızı oraya yonlendırdı kı :KK64: test yaptıranlar yardımcı olabılır mı bu genetık test kan pıhtılaşması testlerı falan hangi bolümde yapılıyorr

Back