Yumurtlama testlerine adet bitince başlamayı düşünüyorum çift çizgiyi bulana kadar :) ama adet bittikten beş gün sonra başlayan falan da var. Ben ilk defa kullanıcam o yüzden erkenden başlıycam :) ne zaman adet olurum ama orası meçhul işte :)
Bata 15 gün kaldı heyecan dorukta rabbim düşüğün bacağı içerde olur derler inşallah öyle olur
Evet bende düşük yaptıktan sonra öğrendim herkes öyle dedi düşükten sonra ki 59.günümdeyim bakalım göreceğizDüşün bacağı içerde demek ne demek canım :) yani peşi kolay gelir gibi bişey mi ?
Evet bende düşük yaptıktan sonra öğrendim herkes öyle dedi düşükten sonra ki 59.günümdeyim bakalım göreceğiz
Evet canım babada öyle diyorlar inşallah bakalım. Eğer yumurtlamayı tutturabilirsek olur onu da tutturmak önemli.Bende merakımdan anneme sordum ne demek diye senin içinde öyle diyorlar dedi hemen hamile kalır anlamına geliyormuş :) aramızda 19 gün var önce senin hamile haberini alalım sonra da ben vericem :)
Evet canım babada öyle diyorlar inşallah bakalım. Eğer yumurtlamayı tutturabilirsek olur onu da tutturmak önemli.
Geçmiş olsun kızlar :)
Rahim sağlığı için 'El Halik' veya 'Ya Halik' esması zikrediliyor.Belki size de yaptıklarınızın yanında yardımcı olur diye yazayım dedim :)
Esma okumadan önce 51 Besmele veya “Yasin-i şerif suresinin 9.Ayeti “Ve cealna min beyni eydihim sedden ve min halfihim sedden fe’eğşaynahüm fe füm la yübsirün” okuyup niyete edin ve okumaya başlayın.
Kendi ebcedi 713müs o kadarda olabilir.Ben bi yerde 5115 kez yaziyordu okadar da okudum.Abdest alıp,kıbleye karşı oturup e bide alt karnımı tutup.Denize düşen yılana sarılırmış misali..
Iyi bilen birinede sorabilir aramizdan biri ya da bilen varsa daha net yazabilir :)
İnanç en büyük moraldir,belki kafanızda rahatlar biraz.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız♡
Benim güzel haber vermem biraz zor buara,doktorumla pazartesi gorusecem ama genelde en az 3 ay cogunlukla 6 ay korunma veriyorlar.
Dış gebelik geçirdim malesef.Değerlerimin sıfırlanmasını bekliyoruz hala :) Agustos denemesiydi ama malesef uzun bi süreçmiş Allah kimseye yaşatmasın.
Esmayida iğnem vurulduktan sonra okudum bende.Sizleri görünce yazmak istedim.
Bana da iki ay korun dedi ama ben zaten 2 ayda bir hasta olduğum için sadece kırkımın çıkmasını bekledim. Allahım doğru zamanı biliyor hepimiz için hayırlısı inşallah. Bu arada sana da çok geçmiş olsun.
Amin,inşallah♡
Ben takipler sonucu iğneyi 26 Eylül'de vuruldum canım.En az 3 ay onun vücuttan atılması bekleniyor.Kanama daha yok zaten.Dedigin gb 40 meseleside var :)
Adetleride etkilermis iğne biraz düzene girmesi beklenecek.Kuyruktan yakalarım sizi :)))
Korunmak için mi iğne oldunuz? Eğer öyleyse evet o adet düzensizliği yapıyor yani öyle diyorlar ben denemedim. İlerde bi gün korunmak istersem yine Doğum kontrol hapıyla korunurum kendisiyle çok memnundum evlenmeden önce :)
Yok canim suan rahmin normale donmesi bekleniyor korunmadan ziyade.
Beta hcg degerimin sifirlanmasini bekliyoruz.
Dış gebelikte iğne uygulanıyor.Deger dusmezse bi igne daha,yine olmazsa ameliyat.Baska türlü sonlanmıyor.Ya da yerlestigi yere gore sans varsa kendiliginden sonlanirmis ama buyume ihtimalide oldugunda ve ic kanamaya sebep oldugundan pek riske atilmiyor.
Benim ilk igneden sonra degerim dusmeye basladi ama sifirlanmasi bekleniyor yine de tam anlamiyla tamamlandi demek icin.
Biraz karisik ve zor bi surec.
Şimdi anladım canım sayende bişey daha öğrenmiş oldum. Bu forumda konuşmaya başladığımdan beri ne çok şey bilmiyormuşum ve ne kadar garip şeyler varmış hayatta onu öğrendim :) bunları yaşayan tek bizler değilmişiz bunu bilmekte ayrı güzel tabi :)
Bata son 13 gün kaldı inşallah olmustur düşükten sonra hamile kalmak daha kolay derler ya gerçekten inşallah öyle olmustur olur allahım amin
Allah ıslah etsin hakikatenİnşallah canım ya :) Allahım hepimize versin. Az önce haberlerde gördüm Yen'i doğmuş bebeği çöp poşetine koyup çöpün kenarına koymuşlar bide ağzını bağlamışlar ağlamasın diye. Biz yana döne çocuk istiyoruz millet çöpe atıyor ya nasıl insan bunlar Allahım ıslah etsin
Amin canımAllah ıslah etsin hakikatenböyle haberler o kadar çok ki...insanın aklı almıyor..Rabbim isteyip kıymetini bileceklere versin inşallah