- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 31
bende alayım yahu şundan :)Evet canım çift çizgi olduğu zaman 24-36 saat içinde yumurtan atılıcak demek. Çift çizgiyi gördüğün akşam çalışmalara başlıyorsuncinsiyet belirlemek istiyorsan bu işler değişebilir biraz :)
ben çok şükür düşükten hemen hemen bir buçuk ay sonra adet oldum miktarı günleri falan çok iyiydi.yani iki hafta önce falan bitti..ama keyfine düşkün diş doktorları sırf urfayı sevmedikleri için izin alıp duruyorlar ve benim diş operasyonum 1 kasıma atıldı. o güne kadar korunmak zorundayım
bende alayım yahu şundan :)
lohusadan hemen sonra adet olunur mu bir ay falan geçmeli değil mi canımBenim geçen hafta arttı gibi oldu ama normal adet kadar çok olmadı kafam o yüzden karışık. Nette lohusa sonlanmasını adetle karıştırmayın diyo :) neyim bilmiyorumhaftaya kadar bekliycem olmadı doktora gidip ilaç istiycem :)
lohusadan hemen sonra adet olunur mu bir ay falan geçmeli değil mi canım
kış ve kaynanaNormalde olması lazımmış emzirenlerde gecikirmiş. Bu ay hamile kalmam lazım yoksa kış geliyor kaynanam geliyor zor yani :) o yüzden ne yapıp ne edip adet olmam lazım :)))
benim kaynana gelmiyor ama kış bana da geliyor ya zor mu diyon kışınNormalde olması lazımmış emzirenlerde gecikirmiş. Bu ay hamile kalmam lazım yoksa kış geliyor kaynanam geliyor zor yani :) o yüzden ne yapıp ne edip adet olmam lazım :)))
benim kaynana gelmiyor ama kış bana da geliyor ya zor mu diyon kışın
üşenmem de :) hani kışın soğuk alıyoruz falan iltihap oluyor vs.Kışın benim için ev kalabalık olduğu için zor yoksa yumurtlamayla ilgili bi değişiklik yok. Bide soğuktan üşenme işi var tabi :) o işin ayrı bi kısmı :)
üşenmem de :) hani kışın soğuk alıyoruz falan iltihap oluyor vs.
bende varım.. geçen hafta kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım.. iki yılın sonunda çift çizgiyi görmek, doktordan hamilesin kelimesini işitmek.. tarif edilemez bi mutluluktu :) kısa sürdü ama..
vardır herşeyde bi hayır deyip kaldığımız yerden devam ediyoruzelbet vardır bi zamanı.. rabbim hayırlısıyla bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin isteyen herkese..
Bu ay eşim yurtdışına cikicak diye doktordan aşılama talep edicektim günlerim kısıtlı çünkübeklenen regl 3 gün gecikti bugün doktor kontrolum vardı ancak doktor da konferans da olucakmis pazartesi ye kaldı kontrol benim bebek olayı da kimbilir ne zamana
Hoşbuldum :) hepimize geçmiş olsunGeçmiş olsun canım. Hoşgeldin aramıza. O hayal kırıklığı hepimizde var malesef ama buda bir sınav tabi. Hakkımızda herşeyin hayırlısı :) bu topiği yeni açtım ama bu ay herkesten güzel bebiş haberleri bekliyoruz. Duydukça daha mutlu ve umutlu oluyoruz çünkü :)
Yaptım canım bu sabah hayır yine bsy yokCanım gecikti diyosun en son test yaptığımda negatif demiştin bugün tekrardan yaptın mı belki bebiş var. Geç çıkıyor çünkü evdeki testlerde
Hoşbuldum :) hepimize geçmiş olsuninşallah son olsun..
umarım güzel dilekler yerini bulur, rabbim dualarımızı kabul etsin
Yaptım canım bu sabah hayır yine bsy yokyerleşme kanaması fln da olmadı zaten bu ay ovulasyon testi kullandım onda da tamamen çok aşırı çizgi görmemiştim emin olamadım yani
Muhtemelen canım kısmet değilmiş yada hayırlısı değilBelkide bu ay yumurtlama olmadı adetinde stresten gecikmişte olabilir. Herşeyin hayırlısı. İnşallah eşin gitmeden bu bebiş işi de çıkar aradan
Muhtemelen canım kısmet değilmiş yada hayırlısı değil
Sen hangi marka aldın yumurtlama testlerini ne zaman yapmaya başlıyorsun
Eşinde sorun var mi