Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim geçen hafta arttı gibi oldu ama normal adet kadar çok olmadı kafam o yüzden karışık. Nette lohusa sonlanmasını adetle karıştırmayın diyo :) neyim bilmiyorum haftaya kadar bekliycem olmadı doktora gidip ilaç istiycem :)

lohusadan hemen sonra adet olunur mu bir ay falan geçmeli değil mi canım

bende varım.. geçen hafta kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım.. iki yılın sonunda çift çizgiyi görmek, doktordan hamilesin kelimesini işitmek.. tarif edilemez bi mutluluktu :) kısa sürdü ama..
vardır herşeyde bi hayır deyip kaldığımız yerden devam ediyoruz elbet vardır bi zamanı.. rabbim hayırlısıyla bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin isteyen herkese..

Geçmiş olsun canım. Hoşgeldin aramıza. O hayal kırıklığı hepimizde var malesef ama buda bir sınav tabi. Hakkımızda herşeyin hayırlısı :) bu topiği yeni açtım ama bu ay herkesten güzel bebiş haberleri bekliyoruz. Duydukça daha mutlu ve umutlu oluyoruz çünkü :)

Bu ay eşim yurtdışına cikicak diye doktordan aşılama talep edicektim günlerim kısıtlı çünkü beklenen regl 3 gün gecikti bugün doktor kontrolum vardı ancak doktor da konferans da olucakmis pazartesi ye kaldı kontrol benim bebek olayı da kimbilir ne zamana

Canım gecikti diyosun en son test yaptığımda negatif demiştin bugün tekrardan yaptın mı belki bebiş var. Geç çıkıyor çünkü evdeki testlerde

Hoşbuldum :) hepimize geçmiş olsun inşallah son olsun..
umarım güzel dilekler yerini bulur, rabbim dualarımızı kabul etsin

Canım gecikti diyosun en son test yaptığımda negatif demiştin bugün tekrardan yaptın mı belki bebiş var. Geç çıkıyor çünkü evdeki testlerde
Yaptım canım bu sabah hayır yine bsy yok yerleşme kanaması fln da olmadı zaten bu ay ovulasyon testi kullandım onda da tamamen çok aşırı çizgi görmemiştim emin olamadım yani

Yaptım canım bu sabah hayır yine bsy yok yerleşme kanaması fln da olmadı zaten bu ay ovulasyon testi kullandım onda da tamamen çok aşırı çizgi görmemiştim emin olamadım yani

Belkide bu ay yumurtlama olmadı adetinde stresten gecikmişte olabilir. Herşeyin hayırlısı. İnşallah eşin gitmeden bu bebiş işi de çıkar aradan

Belkide bu ay yumurtlama olmadı adetinde stresten gecikmişte olabilir. Herşeyin hayırlısı. İnşallah eşin gitmeden bu bebiş işi de çıkar aradan
Muhtemelen canım kısmet değilmiş yada hayırlısı değil

Sen hangi marka aldın yumurtlama testlerini ne zaman yapmaya başlıyorsun

Eşinde sorun var mi

Muhtemelen canım kısmet değilmiş yada hayırlısı değil

Sen hangi marka aldın yumurtlama testlerini ne zaman yapmaya başlıyorsun

Eşinde sorun var mi

Yumurtlama testlerine adet bitince başlamayı düşünüyorum çift çizgiyi bulana kadar :) ama adet bittikten beş gün sonra başlayan falan da var. Ben ilk defa kullanıcam o yüzden erkenden başlıycam :) ne zaman adet olurum ama orası meçhul işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…