Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CAnım hamilemiymişsin ? 18 haftalık yazıyor

Bende kürtaj oldum bugün 1 hafta oldu. İlk gebeliğimdi, sebebi net değil.. Yeniden olacağına inanıyorum, lütfen sizde pozitif düşünmeye çalışın ve tevekkül edin güzel anne adayları.. Test sonuçlarını bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar

Geçmiş olsun canım. Bende yeniden olucağını çoook inanıyorum bütün fallarımda kız evlat çıkıyor. Düşüğüm erkekti. Hakkımızda hayırlısı :)

Geçmiş olsun canım. Bende yeniden olucağını çoook inanıyorum bütün fallarımda kız evlat çıkıyor. Düşüğüm erkekti. Hakkımızda hayırlısı :)
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun canım, inşallah meleklerimiz cennette bizi bekliyor. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin bizim gibi isteyen herkese, hayırlısı ile Bence inanmak, moral çok önemli. Kendime gebeliğimde baktığım kadar iyi bakıyorum sadece 2 haftalık bilinçli gebeliğim (toplamda 9 hafta) ve bebeğimi kaybetmiş olmak dahi olaylara bakış açımı değiştirdi. Biz üzerimize düşeni yapalım gerisi Allah'ın takdiri. Ne kadar oldu düşük yapalı ve sebebi belli mi?

Canım ben 16 haftalık normal doğumla düşük yaptım 40ım Perşembe günü çıkıcak. Halen lohusayım son günlerim. Adet olduğum andan itibaren ikinci meleğim için çalışıcam :)

Kızlarrr ne durumdasınız ses verin :) benim netten aldığım testlerim geldi heyecanla kullanıcağım günleri bekliyorum. Bi an önce gelse keşke de bende başlasam her gün bi test yapmaya

Kızlarrr ne durumdasınız ses verin :) benim netten aldığım testlerim geldi heyecanla kullanıcağım günleri bekliyorum. Bi an önce gelse keşke de bende başlasam her gün bi test yapmaya
o testlerde kaç tane oluyor ya ? bizim pkoluların yumurtlaması çok meçhul ya nasıl kullanılacak o

o testlerde kaç tane oluyor ya ? bizim pkoluların yumurtlaması çok meçhul ya nasıl kullanılacak o

Kaç tane almak istersen o kadar var ben denemeliler 26 tane aldım. Bu sabah merakımdan bi tane yaptım tabiki tek çizgi :) dışında plastik kap olmayanlardan aldım fiyatı da öyle pahalı değil. Hoşuma giderse 60lı falan alıcam malum günlerimiz şaşar beşer bizim :)))))

çift çizgi çıkarsa yumurtladığımızı gösteriyor değil mi? fiyatı ne kadar ödedin ? bide eczaneden bulabiliyor muyum canım

şu gruptaki herkes gelecek ay gebelik müjdesi verse yaa :) Allah biliyor ya hep dua ediyorum herkese

Eczanede de vardır illaki ben 26 tane ovülasyon 4 tane gebelik testini 21tl ye aldım ama bi kaç tane fazla yollamışlar hediye olarak :) keşkeeee bende dua ediyorum hepimiz gebe kalsak hepimizin kucakları dolsa keşke :) şimdi netten bi kür daha buldum bal çörek otu tarçın. Buda yumurta gelişimini destekliyormuş aynı klomen gibi. Bi adet olsam herşeyi yapıcam ama beklemekten sıkıldım artık

çift çizgi çıkarsa yumurtladığımızı gösteriyor değil mi? fiyatı ne kadar ödedin ? bide eczaneden bulabiliyor muyum canım

Evet canım çift çizgi olduğu zaman 24-36 saat içinde yumurtan atılıcak demek. Çift çizgiyi gördüğün akşam çalışmalara başlıyorsun cinsiyet belirlemek istiyorsan bu işler değişebilir biraz :)

ben çok şükür düşükten hemen hemen bir buçuk ay sonra adet oldum miktarı günleri falan çok iyiydi.yani iki hafta önce falan bitti..ama keyfine düşkün diş doktorları sırf urfayı sevmedikleri için izin alıp duruyorlar ve benim diş operasyonum 1 kasıma atıldı. o güne kadar korunmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…