Kızlar benimde 7 ay çocuk düşünmedik daha sonra 6 ay Boyu denedik olmadı doktora gttim klomen verdi ve çatlatma iğnesi oldum o ay da hamile kaldığımı öğrendim ve 9 hastalıkken de düşük yaptım parça kaldığından dolayı kürtajda oldum ilk adetim 45.günde geldi şimdi tekrar istiyoruz ama ne zaman adet olurum bundan sonra ikinci adetinizi ne zaman oldunuz normal düzene girdimi acaba yumurtlamamı takip edemiyorum o yüzden
Yok degilim o zaman yapmıştım düşük yaptım ya kaldıramadım sonraCAnım hamilemiymişsin ? 18 haftalık yazıyor
Bende 8 ağustostaPrmm evet canım Ağustos 26 da kaybettim bebeğimi
Bende 8 ağustosta
Yumurta takibi için test alsaniz ise yarar belkiBen hemen kaldırdım onu görmek istemedim doğum olmasaydı şimdi 22 hafta yazıcaktı
Bende kürtaj oldum bugün 1 hafta oldu. İlk gebeliğimdi, sebebi net değil.. Yeniden olacağına inanıyorum, lütfen sizde pozitif düşünmeye çalışın ve tevekkül edin güzel anne adayları.. Test sonuçlarını bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar
Yumurta takibi için test alsaniz ise yarar belki
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun canım, inşallah meleklerimiz cennette bizi bekliyor.Geçmiş olsun canım. Bende yeniden olucağını çoook inanıyorum bütün fallarımda kız evlat çıkıyor. Düşüğüm erkekti. Hakkımızda hayırlısı :)
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun canım, inşallah meleklerimiz cennette bizi bekliyor.Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin bizim gibi isteyen herkese, hayırlısı ile Bence inanmak, moral çok önemli. Kendime gebeliğimde baktığım kadar iyi bakıyorum sadece 2 haftalık bilinçli gebeliğim (toplamda 9 hafta) ve bebeğimi kaybetmiş olmak dahi olaylara bakış açımı değiştirdi. Biz üzerimize düşeni yapalım gerisi Allah'ın takdiri. Ne kadar oldu düşük yapalı ve sebebi belli mi?
İnşallah hepimiz de ise yarar o testler :)Netten Aldım canım bu hafta gelir ama kullanmak için biraz daha zaman Lazım :)
İnşallah hepimiz de ise yarar o testler :)
o testlerde kaç tane oluyor ya ? bizim pkoluların yumurtlaması çok meçhul ya nasıl kullanılacak oKızlarrr ne durumdasınız ses verin :) benim netten aldığım testlerim geldi heyecanla kullanıcağım günleri bekliyorum. Bi an önce gelse keşke de bende başlasam her gün bi test yapmaya
o testlerde kaç tane oluyor ya ? bizim pkoluların yumurtlaması çok meçhul ya nasıl kullanılacak o
çift çizgi çıkarsa yumurtladığımızı gösteriyor değil mi? fiyatı ne kadar ödedin ? bide eczaneden bulabiliyor muyum canımKaç tane almak istersen o kadar var ben denemeliler 26 tane aldım. Bu sabah merakımdan bi tane yaptım tabiki tek çizgi :) dışında plastik kap olmayanlardan aldım fiyatı da öyle pahalı değil. Hoşuma giderse 60lı falan alıcammalum günlerimiz şaşar beşer bizim :)))))
şu gruptaki herkes gelecek ay gebelik müjdesi verse yaa :)Allah biliyor ya hep dua ediyorum herkese
çift çizgi çıkarsa yumurtladığımızı gösteriyor değil mi? fiyatı ne kadar ödedin ? bide eczaneden bulabiliyor muyum canım
ben çok şükür düşükten hemen hemen bir buçuk ay sonra adet oldum miktarı günleri falan çok iyiydi.yani iki hafta önce falan bitti..ama keyfine düşkün diş doktorları sırf urfayı sevmedikleri için izin alıp duruyorlar ve benim diş operasyonum 1 kasıma atıldı. o güne kadar korunmak zorundayımEczanede de vardır illaki ben 26 tane ovülasyon 4 tane gebelik testini 21tl ye aldım ama bi kaç tane fazla yollamışlar hediye olarak :) keşkeeee bende dua ediyorum hepimiz gebe kalsak hepimizin kucakları dolsa keşke :) şimdi netten bi kür daha buldum bal çörek otu tarçın. Buda yumurta gelişimini destekliyormuş aynı klomen gibi. Bi adet olsam herşeyi yapıcam ama beklemekten sıkıldım artık