Kızlar bugün yine doktora gittim ve soldaki kistim büyümüş o yüzden adet düzenleyici ilaç verdi iki üç ay kullanacakmışım ilacı. Ondan sonra Bebek için ilaçlara geçicekmişizben 2018 e kaldım canlar
selam kızlar öncelikle herkese geçmiş olsunn. bende ikinci kez yine 8. haftada bebegımı kaybettim. 11. hafta kanamayla farkettim düşüğü. kürtajda olmadım. evde düşürebilirsem düşürcem . düşmezse pazartesi kürtaj olmayı düşünüyorum. 2.düşük olduğu için sebep ne diye arastırırlar sanırım ama doktorların agzını bıcak acmıyor. dürtükleyince konusuyorlar.hepsine kılll oluyorum. peki ben şimdi nereden başlıcam hangi tahlilleri yaptırmalıyım. bebegı genetik testine yollamalı mıyım? kafamda deli sorular. geçmişi okumadım ama fırsat bulunca okuycam.
Canım çok geçmiş olsun. Bence mutlaka tahlillerini yaptır bu sefer. Doktor ne dedi nasıl yönlendirdi bilmiyorum ben ilk düşük olduğu için genetik testleri yaptırmadım ama sanırım kürtaj esnasında bebekten parça alıp genetige yolluyorlar bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olur. Ben bugün kan pihtilasmasi ve bağışıklık sistemiyle ilgili bazı testler için genetik bölümüne gidip kan verdim. Doktoruna soyle gerekli testleri sana yazsin. Sonuçlar çıkınca da başka bir doktora daha göstereceğim. Sonra da her şeyi akışına bırakacağım artık yoruldum hastanelerden.selam kızlar öncelikle herkese geçmiş olsunn. bende ikinci kez yine 8. haftada bebegımı kaybettim. 11. hafta kanamayla farkettim düşüğü. kürtajda olmadım. evde düşürebilirsem düşürcem . düşmezse pazartesi kürtaj olmayı düşünüyorum. 2.düşük olduğu için sebep ne diye arastırırlar sanırım ama doktorların agzını bıcak acmıyor. dürtükleyince konusuyorlar.hepsine kılll oluyorum. peki ben şimdi nereden başlıcam hangi tahlilleri yaptırmalıyım. bebegı genetik testine yollamalı mıyım? kafamda deli sorular. geçmişi okumadım ama fırsat bulunca okuycam.
Oncesinde ilac kullanmismiydin kist icin?
Bende de var canim Dienille diye bi dogum kontrol ilaci kullaniyorum.Ocak nasipse denemeler ona da doktordan izin cikarsa :)
Gecmis olsuuunn...
Insallah hic gerek kalmaz mudahaleye..
2.yolluyorlar evet,ona gore bi sonuc alirsin en azindan
Ömrüm kist duymakla geçti benim
Normalde evlenmeden önce pcos olduğum için 4 sene Doğum kontrol hapı kullandım adetlerim düzene girmedi. Hamile kaldım bebekle birlikte rahimde bi kist oluşmuştu 3. Ayda kendiliğinden Bebek büyüdükçe geçti. Şimdi de lohusalıkta sol yumurtalıkta Başka bi kist oldu. Doktor cyclo-progynova diye bi ilaç verdi. Gebeliği önleyen bi ilaç değil sadece adeti düzenlemek için. Dkh ben istemedim senelerce kullandım bi faydası olmadı diye. Korunun dedi iki üç ay bu ilacı kullanıcam. Düzenli adet olunca kist gidicekmiş. Bakalım hayırlısı..
Eki Görüntüle 2057900 Kızlar bu attığım değerler kanda pıhtılaşma testi mi? Pıhtılaşma yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Benimde şu son gebelikle hortladı gecer dedi ilacla bakalim.
Sende ugrasmazsin insallah artik ♡
Aynen oyle :) normal gorunuyor.
Hadi hayirli haberler :)
Gecmis olsuuunn...
Insallah hic gerek kalmaz mudahaleye..
2.yolluyorlar evet,ona gore bi sonuc alirsin en azindan
Canım çok tesekkür ederim.doktorum yönlendirmedi maalesef.hastaneye yatıracaktı.istemedim.tamam dedi baska birsey demedi.bu testleri devlet hastanesi yapıyor mu yoksa arastırmaya mı gitmeliyim.Canım çok geçmiş olsun. Bence mutlaka tahlillerini yaptır bu sefer. Doktor ne dedi nasıl yönlendirdi bilmiyorum ben ilk düşük olduğu için genetik testleri yaptırmadım ama sanırım kürtaj esnasında bebekten parça alıp genetige yolluyorlar bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olur. Ben bugün kan pihtilasmasi ve bağışıklık sistemiyle ilgili bazı testler için genetik bölümüne gidip kan verdim. Doktoruna soyle gerekli testleri sana yazsin. Sonuçlar çıkınca da başka bir doktora daha göstereceğim. Sonra da her şeyi akışına bırakacağım artık yoruldum hastanelerden.
Canım benim bildigim araştırma hastanelerinin tıbbi genetik bölümleri yapıyor. Hastaneyi gitmeden önce arar sorarsin. Sen pzt kontrole gittiğinde doktorunla konuş bu tahlilleri yazmasını rica et. Doktor yazınca daha çok ilgileniyorlar. Ben direk tıbbi genetikten randevu aldım doktorum bu testleri gerekli gördü deyince yaptılar testleri. Özelde yaptirirsan epey pahalı testlerCanım çok tesekkür ederim.doktorum yönlendirmedi maalesef.hastaneye yatıracaktı.istemedim.tamam dedi baska birsey demedi.bu testleri devlet hastanesi yapıyor mu yoksa arastırmaya mı gitmeliyim.
Çok teşekkür ederim canım dediklerini yapacağım. Sen nasılsın kanaman bitti miCanım benim bildigim araştırma hastanelerinin tıbbi genetik bölümleri yapıyor. Hastaneyi gitmeden önce arar sorarsin. Sen pzt kontrole gittiğinde doktorunla konuş bu tahlilleri yazmasını rica et. Doktor yazınca daha çok ilgileniyorlar. Ben direk tıbbi genetikten randevu aldım doktorum bu testleri gerekli gördü deyince yaptılar testleri. Özelde yaptirirsan epey pahalı testler
Merhaba canım çok geçmiş olsun öncelikle pıhtılaşma sonucun nasıl çıktı benimle paylaşabilir misin?... Bende her hamilelik haberinde heyecanlanıyorum. 13,haftamda kalbi durmuştu.. Kürtaj oldum. Bes ay korundum.patoloji temiz dediler. Bayramda bi gariplik hissettim. Test yaptım beta 86 cıktı. Adet gunumde dort gun vardı. Neyse adet gunum cok kanamam oldu. Kaybettim. Bir hafta sonra kan vermeye gittiğimde her sey e baktırdım da seker, kolesterol,,, VS kanım çok koyuydu.dr da süphelenmiştk. Pıhtılaşma cıktı.hamile kalır kalmaz baslayacagım corasprine şimdi basladım.
canım pıhtılaşma için genetikten trombofili yaptırcaksın.Eki Görüntüle 2057900 Kızlar bu attığım değerler kanda pıhtılaşma testi mi? Pıhtılaşma yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Rica ederim tatlım. Benim kanamalarim ve sikayetlerim şükür ki bitti. Bugün kürtajdan sonra 13. Günüm. Doktor ilişkiyi yasakladığı ve bir sürü ilaç da içtiğim için bu ay korunacağım. Adet olmayı bekliyorum ama daha zaman var. Hayırlısı. Test sonuclarini da alayim ona gore bir yol çizeceğim.Çok teşekkür ederim canım dediklerini yapacağım. Sen nasılsın kanaman bitti mi
Canım çok geçmiş olsun. Daha önce ne kadar surede hamile kalmistin acaba? Ben de öyle duymuştum denemelere başlıcam ıns yakında ama 8 ayda hamile kalmıştım ya bazen diyorum yine o kadar beklicek miyim acaba diye. Çabuk hamile kalanlar Yine çabuk kalıyor diye okumuştum.Selam bende geldim aranıza. Benimki erken düşüktü 5 haftalık. Ama şuan ikinci adetimi oldu. Hala gebelik yok. Daha kolay hamile kalındığını duymuştum ama herkes bir olmuyor demekki
6 aydır korunmuyoruz. Ama ben pek dikkat etmemiştim. Yumurtlama testi alıp yapmaya başladım ilk ay hamile kaldım. Düştükten sonra 2 ay geçti.Canım çok geçmiş olsun. Daha önce ne kadar surede hamile kalmistin acaba? Ben de öyle duymuştum denemelere başlıcam ıns yakında ama 8 ayda hamile kalmıştım ya bazen diyorum yine o kadar beklicek miyim acaba diye. Çabuk hamile kalanlar Yine çabuk kalıyor diye okumuştum.
Ben 7 ay ovulasyon testi kullandım Nihayet 8. Ayda tuttu. Ortalama bir sürede tutmuş canım senin. Ins en kısa sürede yeniden hamile kalırız6 aydır korunmuyoruz. Ama ben pek dikkat etmemiştim. Yumurtlama testi alıp yapmaya başladım ilk ay hamile kaldım. Düştükten sonra 2 ay geçti.
oo süper sen atlatmışsın. bende yarın gideyim bakalım doktor ne diyecek.Rica ederim tatlım. Benim kanamalarim ve sikayetlerim şükür ki bitti. Bugün kürtajdan sonra 13. Günüm. Doktor ilişkiyi yasakladığı ve bir sürü ilaç da içtiğim için bu ay korunacağım. Adet olmayı bekliyorum ama daha zaman var. Hayırlısı. Test sonuclarini da alayim ona gore bir yol çizeceğim.
Ca
canım pıhtılaşma için genetikten trombofili yaptırcaksın.
Selam bende geldim aranıza. Benimki erken düşüktü 5 haftalık. Ama şuan ikinci adetimi oldu. Hala gebelik yok. Daha kolay hamile kalındığını duymuştum ama herkes bir olmuyor demekki