İnşallah canım. Aslında benim bir çocuğum var. Üç ay içinde hamile kalmıştım. Yine öyle olur sandım. İki ay daha beklerim sonra muayeneye giderim heralde. Yaş geçiyor. Daha zor olurBen 7 ay ovulasyon testi kullandım Nihayet 8. Ayda tuttu. Ortalama bir sürede tutmuş canım senin. Ins en kısa sürede yeniden hamile kalırız
Canım kimyasal gebelikte düşük yaparsan genellikle adet zamanı yoğun kanamaya atılıyor diye biliyorum. Benim durumun farklıydı 6. Haftamdan beri hafif kanamam vardı kanama bazen düşük belirtsii oluyor bazen olmuyor. Benim bebegimin kalbi durmuş karnimda ve ben doktora gidene dek en ufak bir belirti vermedi. Hatta o ara kanamam bile durmuştu.Merhaba kizlar bir sorum olacak ben normal yolla hamile kalamadim adetim düzensiz. Iki aydir gonal f ardindan catlatma ignesi oldum. Nasil davranacagimi bilmiyorum agir isler yapmamaya calisiyorum haliyle agrilar oluyor igneden dolayi.
Tutunup düsse bile bunu nasil anliyabiliriz. Kanama mi oluyor yoksa beyaz akinti mi oluyor
Canim cok gecmis olsun. Yani diyelimki bi iki haftalik düsük belli olmuyorCanım kimyasal gebelikte düşük yaparsan genellikle adet zamanı yoğun kanamaya atılıyor diye biliyorum. Benim durumun farklıydı 6. Haftamdan beri hafif kanamam vardı kanama bazen düşük belirtsii oluyor bazen olmuyor. Benim bebegimin kalbi durmuş karnimda ve ben doktora gidene dek en ufak bir belirti vermedi. Hatta o ara kanamam bile durmuştu.
Bir iki haftalık derken yumurtladıktan sonra mı? Yoksa hamilelik oluşmuyor zaten. Aslında birçok kadın hamile kalıyormuş. Ama adet zamanı kanamayla birlikte gidiyormuş.Canim cok gecmis olsun. Yani diyelimki bi iki haftalik düsük belli olmuyor
Kürtaj olunca rahim hasar görüyormuş. Öyle mi. Arkadaşım sırf bu yüzden kendiliğinden düşmesini beklemişti. Tabi o da tehlikeliKızlar bir de siz grip asisi olmuş muydunuz? Benim kurtaj sonrasi resmen bagisikligim çöktü. Önce mide enfeksiyonu oldum üstüne de grip oldum. O yüzden yeniden hamile kalmadan once yaptirsam mi diyorum malum Istanbul da bulaşıcı hastalıklardan korunmak biraz daha zor oluyor.
Bir iki haftalık derken yumurtladıktan sonra mı? Yoksa hamilelik oluşmuyor zaten. Aslında birçok kadın hamile kalıyormuş. Ama adet zamanı kanamayla birlikte gidiyormuş.
Evet öyle oluyor. Benim adetim 5 gün geçmişti. Kanamayla gitti. Ama sancısı normal adete benzemez. Çok kötüEvet diyelim tuttu bir iki hafta sonra düstü.
Yani adet le beraber mi gidiyor
Simdi düsünüyorumda hic düsürdügüm oldu mu acaba allah korusunEvet öyle oluyor. Benim adetim 5 gün geçmişti. Kanamayla gitti. Ama sancısı normal adete benzemez. Çok kötü
Hayır. Düşükten sonra bi daha gitmedim doktora. Bir süre daha deneyecem bakalım hayırlısı
Canım o aslında yapan doktora bağlı. Isının ehli bir doktora rahim zarar görmez. Aksine eğer içerde parça kalırsa daha tehlikeliydi ilerde yapisikliga neden olabilirmiş. Zaten artık günümüzde vakum yoluyla kürtaj yapılıyor dolayısıyla pek hasar olmuyor. Benim enfeksiyonum kürtajla ilgili değildi. Kürtaj sonrası iki ayrı doktora gittim kontrole sorun yok bir adet sonrası tekrar gebe kalabilirsin dediler, tabi nasip. Yani sağlık açısından hangisi gerekliyse doktoru dinlemek lazım.Kürtaj olunca rahim hasar görüyormuş. Öyle mi. Arkadaşım sırf bu yüzden kendiliğinden düşmesini beklemişti. Tabi o da tehlikeli
Evet canım ona kimyasal gebelik deniyor adetle gidiyor. Çok kadının başına geldiği soylenir. Ancak adet oncesi beta hcg ye baktororsan anlasilir. Eğer senin başına geldiyse de bilmemek daha iyi. Kimyasal da olsa düşük yaşamak kadını yıpratıyor. Ayrıca adı niye kimyasal gebelikse ne itici bir isimEvet diyelim tuttu bir iki hafta sonra düstü.
Yani adet le beraber mi gidiyor
Evet canım ona kimyasal gebelik deniyor adetle gidiyor. Çok kadının başına geldiği soylenir. Ancak adet oncesi beta hcg ye baktororsan anlasilir. Eğer senin başına geldiyse de bilmemek daha iyi. Kimyasal da olsa düşük yaşamak kadını yıpratıyor. Ayrıca adı niye kimyasal gebelikse ne itici bir isim
Konu sahibi olarak sende aramıza hoşgeldin canım Allahım sana da bu yolda güç kuvvet ve sabır versin inşallah. Ben sorduğun sorunun cevabını bilmediğim için konuya çok girmiycem ben 16 haftamda düşük yaptım çünkü kürtaj da olmadım normal Doğum yaptımHmm anladim cnm saol insallah öyle bisey olmaz biran önce allahimmisteyen herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin
Aşılama herkese yapılabiliyor mu. Yoksa belli bir zaman geçmesi mi lazımCanlarım benim aşılama ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Devlette ben özelde ne kadara yapılıyor ??
Aşılama herkese yapılabiliyor mu. Yoksa belli bir zaman geçmesi mi lazım