Daha var o zaman gelir merak etmeCanım benim kürtaj iki aşamalı oldu. Şöyleki; Ben kürtaj olduktan tam 57 gün sonra rengl oldum. ama bu süre içinde benim lekelenmelerim hiç bitmedi. Sonra bana histerespoki operasyonu yapıldı. o sırada da plesenta kalmış rahimde onu aldılar. 27 Şubatta. Şuan beklediğim adet histereskopi sonrası oluşacak olan adet.
Evet ilk gebelikti. Ona bile 6 ayda zor kavuşmuştuk. Dilerim rabbim bu sefer sağlıkla hayırla en kısa zamanda bebek nasip ederİyi yapmışsın canım. Senin ilk bebek sanırım.
Bakalım 15 Şubatta adet olmuştum en son bekliyrumDaha var o zaman gelir merak etme
İnşallah canım benim.Evet ilk gebelikti. Ona bile 6 ayda zor kavuşmuştuk. Dilerim rabbim bu sefer sağlıkla hayırla en kısa zamanda bebek nasip eder
Anladım canım bugun sanırım bitiyor insallah biterİlk adet aşırı yoğun parçalı kanama oldu. Adet bitti kahverengi keke tarzı da oldu baya uzadı tamamen temizlenmem neredeyse 15 günü buldu. Adet 6.7 gün sürdü. Lekelerde bir hafta
Benimde lekelenme sürdü 4 gün kanama olduysa 3 günde sırf kahverengi lekelenmelerim oldu kürtajdan dolayı diye düşünüyorum çünkü önceden hiç olmazdı
[/QUOTE
Benim ikinci kürtaj olunca biraz tedirgin olduö canım ilkinde ıkı adet dönemi boyunca sarı akıntı gelmişti ama sanırım geciyor
Sarı akıntı oluyordu canım günlük ped kullanmaya basladım normalde kullanmayı sevmem günlük camaşr degsrdm ama kürtajlarfan sonra koyu kıvamlı sarı akıntım olmaya basladı onu normal görüyırum doktorum normal demiştiilk adetini lamdan önce pek temiz miydin komple
İlk kürtaj dan sonra doktorum bana orayı yara gibi düşün oradan bisey koparttık yara nasıl ilk önce kanar daha sonra iyileşirken irin olur sulanır orası da oyle demısti bu bende ıkı ay sürdü korundm zaten o zamanlarda daha sonra 3. Ayım da kesildi 4. Ayında yeniden hamile kaldımKızlar benim de ilk adet bittiginden beri sarı aKıntım var, baska şikayetim yok daha once hic Olmazdi ne demek oluyor bu
Benimde baya sarı korkusuz akıntım var bu hafta demekki ondan oluyorİlk kürtaj dan sonra doktorum bana orayı yara gibi düşün oradan bisey koparttık yara nasıl ilk önce kanar daha sonra iyileşirken irin olur sulanır orası da oyle demısti bu bende ıkı ay sürdü korundm zaten o zamanlarda daha sonra 3. Ayım da kesildi 4. Ayında yeniden hamile kaldımcabuk hamile kalıyorum ama iste ınsallah saglıklı gebelikler nasıp ederi Rabbim herkese
Canım çok geçmiş olsun. Ben de 9 haftalık olması gerek beneğim 7+4 te kalbi durduğu için kürtaj oldum.34 gün sonra det oldum. Araştırma testlerini yaptırdın mıMerhaba kızlar yaklaşık iki yoldur evliyim. Bir yıldır uğraşıyoruz iki kimyasal gebeliğin ardından çok isteyerek heyecanla beklediğimiz bebeğimi 13 haftalıkken dün kaybettim. Önce düşük oldu sonra kalan parçalar için kürtaj yapıldı . Şuan çok üzgün ve kırgınım. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar kürtajdan sonra kaç gün ve ne kadar kanamanız oldu ?
Ben de 6 ay uğraş sonucu hamile kaldım ama gitti. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızİlk kürtaj dan sonra doktorum bana orayı yara gibi düşün oradan bisey koparttık yara nasıl ilk önce kanar daha sonra iyileşirken irin olur sulanır orası da oyle demısti bu bende ıkı ay sürdü korundm zaten o zamanlarda daha sonra 3. Ayım da kesildi 4. Ayında yeniden hamile kaldımcabuk hamile kalıyorum ama iste ınsallah saglıklı gebelikler nasıp ederi Rabbim herkese
Canım çok teşekkürlerCanım çok geçmiş olsun. Ben de 9 haftalık olması gerek beneğim 7+4 te kalbi durduğu için kürtaj oldum.34 gün sonra det oldum. Araştırma testlerini yaptırdın mı
sana da çok geçmiş olsunCanım çok geçmiş olsun. Ben de 9 haftalık olması gerek beneğim 7+4 te kalbi durduğu için kürtaj oldum.34 gün sonra det oldum. Araştırma testlerini yaptırdın mı
Pıhtılaşma çıkmadı yani? Hmm eşinde bi spermiogram yaptırsın bence. İnşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşursunCanım çok teşekkürlerPıhtılaşma testi yapıldı sorun yok. Plesanta incelemeye gönderildi bakalım onu bekleyeceğiz. Rahmimde hafif 4 mm perde varmış çok küçük de olsa sebep olabilir dedi doktor. İki ay sonra histereskopi yapacak. Bilmiyorum sorun ne ?
Pıhtılaşma ve genetik araştırma yapıldı. Pıhtılaşma çıktı gebelikte iğne kullanıcamsana da çok geçmiş olsunÇok zor biliyorum. Sana hangi araştırmalar yapıldı?
Canım eşimde sorun çıkmadı yaptırdık o testi . İnşallah hepimiz sağlıklı gebeliğe ulaşırızPıhtılaşma çıkmadı yani? Hmm eşinde bi spermiogram yaptırsın bence. İnşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşursun
İnşallah kuzumCanım eşimde sorun çıkmadı yaptırdık o testi . İnşallah hepimiz sağlıklı gebeliğe ulaşırız
Geçmiş olsun canım. Benim kürtajdan sonra 5 gün sürdü kanama ve lekelenme ama benimki daha küçüktü. Kalp atışını felan duymamıştım daha. Kürtajdan sonra 29.günde ilk adetimi oldum baya yoğun olduMerhaba kızlar yaklaşık iki yoldur evliyim. Bir yıldır uğraşıyoruz iki kimyasal gebeliğin ardından çok isteyerek heyecanla beklediğimiz bebeğimi 13 haftalıkken dün kaybettim. Önce düşük oldu sonra kalan parçalar için kürtaj yapıldı . Şuan çok üzgün ve kırgınım. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar kürtajdan sonra kaç gün ve ne kadar kanamanız oldu ?
Bizim bir tek genetik araştırma kaldı doktora sorup onu da yaptırayım kafamda soru işareti kalmasınPıhtılaşma ve genetik araştırma yapıldı. Pıhtılaşma çıktı gebelikte iğne kullanıcam
Çok teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun benim şu an çok çok az geliyor da o yüzden bir danışmak istedim.Geçmiş olsun canım. Benim kürtajdan sonra 5 gün sürdü kanama ve lekelenme ama benimki daha küçüktü. Kalp atışını felan duymamıştım daha. Kürtajdan sonra 29.günde ilk adetimi oldum baya yoğun oldu
inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olurÇok teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun benim şu an çok çok az geliyor da o yüzden bir danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?