Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha var o zaman gelir merak etme

İlk adet aşırı yoğun parçalı kanama oldu. Adet bitti kahverengi keke tarzı da oldu baya uzadı tamamen temizlenmem neredeyse 15 günü buldu. Adet 6.7 gün sürdü. Lekelerde bir hafta
Anladım canım bugun sanırım bitiyor insallah biter

Kızlar benim de ilk adet bittiginden beri sarı aKıntım var, baska şikayetim yok daha once hic Olmazdi ne demek oluyor bu
İlk kürtaj dan sonra doktorum bana orayı yara gibi düşün oradan bisey koparttık yara nasıl ilk önce kanar daha sonra iyileşirken irin olur sulanır orası da oyle demısti bu bende ıkı ay sürdü korundm zaten o zamanlarda daha sonra 3. Ayım da kesildi 4. Ayında yeniden hamile kaldım cabuk hamile kalıyorum ama iste ınsallah saglıklı gebelikler nasıp ederi Rabbim herkese

Benimde baya sarı korkusuz akıntım var bu hafta demekki ondan oluyor

Merhaba kızlar yaklaşık iki yoldur evliyim. Bir yıldır uğraşıyoruz iki kimyasal gebeliğin ardından çok isteyerek heyecanla beklediğimiz bebeğimi 13 haftalıkken dün kaybettim. Önce düşük oldu sonra kalan parçalar için kürtaj yapıldı . Şuan çok üzgün ve kırgınım. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar kürtajdan sonra kaç gün ve ne kadar kanamanız oldu ?

Canım çok geçmiş olsun. Ben de 9 haftalık olması gerek beneğim 7+4 te kalbi durduğu için kürtaj oldum.34 gün sonra det oldum. Araştırma testlerini yaptırdın mı

Ben de 6 ay uğraş sonucu hamile kaldım ama gitti. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Canım çok geçmiş olsun. Ben de 9 haftalık olması gerek beneğim 7+4 te kalbi durduğu için kürtaj oldum.34 gün sonra det oldum. Araştırma testlerini yaptırdın mı
Canım çok teşekkürler Pıhtılaşma testi yapıldı sorun yok. Plesanta incelemeye gönderildi bakalım onu bekleyeceğiz. Rahmimde hafif 4 mm perde varmış çok küçük de olsa sebep olabilir dedi doktor. İki ay sonra histereskopi yapacak. Bilmiyorum sorun ne ?

sana da çok geçmiş olsun Çok zor biliyorum. Sana hangi araştırmalar yapıldı?

Pıhtılaşma çıkmadı yani? Hmm eşinde bi spermiogram yaptırsın bence. İnşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşursun

Geçmiş olsun canım. Benim kürtajdan sonra 5 gün sürdü kanama ve lekelenme ama benimki daha küçüktü. Kalp atışını felan duymamıştım daha. Kürtajdan sonra 29.günde ilk adetimi oldum baya yoğun oldu

Çok teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun benim şu an çok çok az geliyor da o yüzden bir danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…