İnşallahinşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahinşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur![]()
Kokusuzsa sıkıntı yok kasınma da yoksa ıceri temizleniyordur yara iyileşiyorBenimde baya sarı korkusuz akıntım var bu hafta demekki ondan oluyor
Olur ınsallah Allah yerını doldurur saglıklı olsun da valla benim de umudum kalmıyor bazen ben vajınusmus problemini atlattm anneliğin hayalini bile kuramazdm simdi hamile kalıyorum ama saglıklı olmuyor , bebegimin genetik sonucu gelsin ona gore tedavi bakacağız sonuc normalse tesadüf diyeceğizBen de 6 ay uğraş sonucu hamile kaldım ama gitti. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız![]()
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızKokusuzsa sıkıntı yok kasınma da yoksa ıceri temizleniyordur yara iyileşiyor
Olur ınsallah Allah yerını doldurur saglıklı olsun da valla benim de umudum kalmıyor bazen ben vajınusmus problemini atlattm anneliğin hayalini bile kuramazdm simdi hamile kalıyorum ama saglıklı olmuyor , bebegimin genetik sonucu gelsin ona gore tedavi bakacağız sonuc normalse tesadüf diyeceğizhayırlısı olsun
Benimki gibi 4 kimyasal gebelik kese yok ortada ocakta hamileydim şubatta hamileydim adet olmadan hamile kaldım bu sefer bekliyorum yazı neden oluyor anlamıyorumKokusuzsa sıkıntı yok kasınma da yoksa ıceri temizleniyordur yara iyileşiyor
Olur ınsallah Allah yerını doldurur saglıklı olsun da valla benim de umudum kalmıyor bazen ben vajınusmus problemini atlattm anneliğin hayalini bile kuramazdm simdi hamile kalıyorum ama saglıklı olmuyor , bebegimin genetik sonucu gelsin ona gore tedavi bakacağız sonuc normalse tesadüf diyeceğizhayırlısı olsun
bidaha hamilelik olursa umarım güzel geçer yoksa az bişeyden pinpirik oluruz. Öyle Rabbim nasip etmedyse vardır bi bildiği. Acı bi imtihan oldu bizim için. Cinsiyeti neydiİnşallahŞu an tek dileğim o. Öğrendiğim andan beri lekelenmem vardı hep yüreğim ağzımda geçti bu süreç. Yavrumun cinsiyetini bile öğrenmiştim. Olmasaydı sonumuz böyle
Vardır rabbimin bildiği inançlı bir insanım isyan etmiyorum günümüze çok şükür diyorum
![]()
Oğlumuz olacakmış... Üstelik hep ilk çocuğum erkek olsun isterdimbidaha hamilelik olursa umarım güzel geçer yoksa az bişeyden pinpirik oluruz. Öyle Rabbim nasip etmedyse vardır bi bildiği. Acı bi imtihan oldu bizim için. Cinsiyeti neydi![]()
Ah cinsiyetini bilmekte ayrı bi durumOğlumuz olacakmış... Üstelik hep ilk çocuğum erkek olsun isterdim
Tamamıyla aynı şeyleri yaşamışız canım çok geçmiş olsun bende bir kimyasaşın ardından 13 haftalıktı kaybettim düşük ile sonra 30 aralıkta kürtaj oldum 1 kere adet gördüm şimdi hamileyim şükür 5+3 günlük kürtaj dan sonra 11 12 gün kadar kanamam oldu sonra 44.günde regl oldumMerhaba kızlar yaklaşık iki yoldur evliyim. Bir yıldır uğraşıyoruz iki kimyasal gebeliğin ardından çok isteyerek heyecanla beklediğimiz bebeğimi 13 haftalıkken dün kaybettim. Önce düşük oldu sonra kalan parçalar için kürtaj yapıldı . Şuan çok üzgün ve kırgınım. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar kürtajdan sonra kaç gün ve ne kadar kanamanız oldu ?
Canım senin adına çok sevindim bana umut verdin benzer şeyler yaşamışız gerçekten. Peki senin kaybın için hangi araştırmalar yapıldı ve sebep olarak ne söyledi? Bana doktorum iki ay korunacaksın sonra histereskopi ile rahmine bakacağız dedi.Tamamıyla aynı şeyleri yaşamışız canım çok geçmiş olsun bende bir kimyasaşın ardından 13 haftalıktı kaybettim düşük ile sonra 30 aralıkta kürtaj oldum 1 kere adet gördüm şimdi hamileyim şükür 5+3 günlük kürtaj dan sonra 11 12 gün kadar kanamam oldu sonra 44.günde regl oldum
İnşallah canım geçecek inşallahAh cinsiyetini bilmekte ayrı bi durumgeçicek bu acılar Allahın izniyle
![]()
Patolojiye gitti ama bişi çıkmadı bende bebeğin eşi aşagıdaydı son 2 haftada kanamam vardı zaten hastanede yatıyordum tedbir için ama malesef oldu yine de şuan bile her wcde korkuyorum aklımdan atamıyorumCanım senin adına çok sevindim bana umut verdin benzer şeyler yaşamışız gerçekten. Peki senin kaybın için hangi araştırmalar yapıldı ve sebep olarak ne söyledi? Bana doktorum iki ay korunacaksın sonra histereskopi ile rahmine bakacağız dedi.
Benim öğrendiğimden beri hep lekelenmem vardı kanama alanları bitti tekrar başladı . 9 ve 11. haftalarda kırmızı adet gibi kanamam olunca iğne ve serumla durdurdular ama bu sefer bir şey yapamadılarPatolojiye gitti ama bişi çıkmadı bende bebeğin eşi aşagıdaydı son 2 haftada kanamam vardı zaten hastanede yatıyordum tedbir için ama malesef oldu yine de şuan bile her wcde korkuyorum aklımdan atamıyorum
Gönlünü ferah tut kendini korkutma canım doktorum her gebelik kendine özgü aynı şeyleri yaşayacaksın diye bir şey yok dedi.Patolojiye gitti ama bişi çıkmadı bende bebeğin eşi aşagıdaydı son 2 haftada kanamam vardı zaten hastanede yatıyordum tedbir için ama malesef oldu yine de şuan bile her wcde korkuyorum aklımdan atamıyorum
Amin inşallah canımGönlünü ferah tut kendini korkutma canım doktorum her gebelik kendine özgü aynı şeyleri yaşayacaksın diye bir şey yok dedi.
Rahim duvarı once olabilirmı acaba doktora göründmz müBenimki gibi 4 kimyasal gebelik kese yok ortada ocakta hamileydim şubatta hamileydim adet olmadan hamile kaldım bu sefer bekliyorum yazı neden oluyor anlamıyorum![]()
Bizim de oglımız olacakmış ben hep kız isterdim ama hamileliğimi hissettiğim anda dedım ki oglumz olacak bizim ıcıme dogmus tu ismini bile koyduk kalbinı duyar duymaz Umut olacaktı bize Umut Erdem dedık 9+5 te gelısımi durmus tu doktor erkek dedi bşzde Umut Erdem olarak kalbimize gömdükOğlumuz olacakmış... Üstelik hep ilk çocuğum erkek olsun isterdim
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de hissetmiştim erkek olacağınıBizim de oglımız olacakmış ben hep kız isterdim ama hamileliğimi hissettiğim anda dedım ki oglumz olacak bizim ıcıme dogmus tu ismini bile koyduk kalbinı duyar duymaz Umut olacaktı bize Umut Erdem dedık 9+5 te gelısımi durmus tu doktor erkek dedi bşzde Umut Erdem olarak kalbimize gömdükcok zor ya ben ilk kürtajım da kalbini hıc duymadım arkadaslarıma falan bir de kalbini duysam cıldırır dm dedım kalbinı duymayısıma şükrettim, ikinci de hersey cok guzel giderken boyle oldu Allah sabrını da veriyormuş, hepimize sabır versin ınsallah
Patoloji yapıldı sonuc temiz genetik incelemeye gitti sonuc cıkmadı 40 gun oluyor, ben kendim kan pıhtılasma testi yaptırmıstm ilk bebegimde doktor sıkıntı görmemişti bir gende problem varmıs oda tek basına yetmezmiş bebeginin gelişimini durdurmaya ikinci gebelikte sadece coraspın kullandım. Su olaylar bitsin esım ve ben kan verip genetıgımize baktırıcaz,Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de hissetmiştim erkek olacağınıİsim düşünmeye başlamıştım. Rabbim sabır versin cennet kuşu oldu yavrularımız
Senin hangi araştırmalar yapıldı peki ? Atladığım bir şey kalmasın ben de yaptırayım
![]()
Anladım canım benim de pıhtılaşma çıkmadı biraz toparlanayım eşimle genetik test yaptırmak istiyorum ben dePatoloji yapıldı sonuc temiz genetik incelemeye gitti sonuc cıkmadı 40 gun oluyor, ben kendim kan pıhtılasma testi yaptırmıstm ilk bebegimde doktor sıkıntı görmemişti bir gende problem varmıs oda tek basına yetmezmiş bebeginin gelişimini durdurmaya ikinci gebelikte sadece coraspın kullandım. Su olaylar bitsin esım ve ben kan verip genetıgımize baktırıcaz,
En son kalınlaşma çok iyi demiştiRahim duvarı once olabilirmı acaba doktora göründmz mü