Benim kalbini duyduktan 2 gün sonra ölmüş 2 hafta içimde ölü kalmışSizinde kalbimi durmuştu acaba
Benimde 12+4te kürtaj oldu ama gelişmemiş kalbi durmuş 9.haftada falan kalmışBenim kalbini duyduktan 2 gün sonra ölmüş 2 hafta içimde ölü kalmış
Keşkeeeee. Daha korunma sürecim bitmedi. Nisanda başlıycaz inşallah şu süreç biterseBenimde 12+4te kürtaj oldu ama gelişmemiş kalbi durmuş 9.haftada falan kalmışşimdi bir adet gördükten sonra deneyebilicez siz şuan hamile misiniz
Bizde nisanda başlıycaz kısmetse irtibatta kalalım birbirimize destek olalım inşallah anne olduğumuz günler de gelecekKeşkeeeee. Daha korunma sürecim bitmedi. Nisanda başlıycaz inşallah şu süreç biterse
İnşallah inşallahBizde nisanda başlıycaz kısmetse irtibatta kalalım birbirimize destek olalım inşallah anne olduğumuz günler de gelecek
Doktor 9 nisanda adet göreceksin dedi yüksek ihtimal sizin nezaman acabaİnşallah inşallahadet tarihin ne zaman takriben
Benimde 2 düşüğüm oldu malesefMerhaba hanımlar. Düşük ve kürtajdan sonra bir çoğumuz hemen tekrar hamile kalmak istiyoruz çünkü yaşadığımız o boşluğun ve acının yerini ancak böyle doldururuz diye düşünüyoruz. Burda birbirimize destek olalım,hamilelik sürecine hazırlanırken dertleşelim istiyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamıyor maalesef. Umarım burdan birbirimize hamilelik haberlerimizi de veririzRabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizede tekrar bu yaşadıklarımı yaşatmasın inşaAllah
Bende varıım30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm hamileyim şuan
Ne kadar sonra hamile kaldınız acaba? Aralarında kaç ay vardıBenimde 2 düşüğüm oldu malesefsonra bitane kızım oldu şükür rabbim tüm anne olmk istiyenlere nasib etsin inşallah
Eğer düzen değişmezse 10 nisanDoktor 9 nisanda adet göreceksin dedi yüksek ihtimal sizin nezaman acaba
Ayy ne kötü eline gelmesi çok etkilenmissindirErkekmiş kanamam vardı zaten son 2 haftada hastanede yatıyordum bebeğin eşi aşagıdaydı wcye gittim düştü elime malesef
Benimde öyle iki hafta ölü kaldı içinde yavrumBenim kalbini duyduktan 2 gün sonra ölmüş 2 hafta içimde ölü kalmış
3 ay sonra kızıma hamile kaldımNe kadar sonra hamile kaldınız acaba? Aralarında kaç ay vardı
Çok bekletmemiş bebeğin seni. İnşallah benide bekletmez3 ay sonra kızıma hamile kaldım
İyi düşünmeye çalışıyorum ama nereye kadar nasıl.Vaka 359 oldu, ölüm 4...... canım çok yanıyor
Hemde çok malesef Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne başkasına inşallahAyy ne kötü eline gelmesi çok etkilenmissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?