Sulanmış içimde bu yüzden genetik inceleme yapamadılarBenimde öyle iki hafta ölü kaldı içinde yavrum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sulanmış içimde bu yüzden genetik inceleme yapamadılarBenimde öyle iki hafta ölü kaldı içinde yavrum
Amin inş Hayirlisiyla sizinde olurÇok bekletmemiş bebeğin seni. İnşallah benide bekletmez![]()
Amin canım inşallahHemde çok malesef Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne başkasına inşallah![]()
Sulanmış mı o nasıl oluyor ki bilemedim. Benimkine pataloji raporu yapıldı zaten genetik yapılmadı 2/3 düşük sonrası yapıyoruz dedi araştırma.Sulanmış içimde bu yüzden genetik inceleme yapamadılar
Bana da verdi en az iki rengli dedi. ben daha ilk rengli mi olmadım. Sanırım hiziranda başlarız biz deKeşkeeeee. Daha korunma sürecim bitmedi. Nisanda başlıycaz inşallah şu süreç biterse
Merhaba ilk regl bittikten sonra akıntjn nasıldı. Ben ikinci kürtajımı oldum ilk adeti de oldum afet bitti ancak kahverengi yogun kıvamlı akıntm var sarı normalmiş ama kahverengiyi anlayamadım. Doktora da malum virüsten dolayı gidemiyorum koyu kanama olmadıkça acil bir durum olarak görmüyorumKızlar 2.regli de geldi.en azından bundan sonra özgürüm. Ama bu süreç geçene kadar bekleyecem.
İlk adet aşırı yoğun parçalı kanama oldu. Adet bitti kahverengi keke tarzı da oldu baya uzadı tamamen temizlenmem neredeyse 15 günü buldu. Adet 6.7 gün sürdü. Lekelerde bir haftaMerhaba ilk regl bittikten sonra akıntjn nasıldı. Ben ikinci kürtajımı oldum ilk adeti de oldum afet bitti ancak kahverengi yogun kıvamlı akıntm var sarı normalmiş ama kahverengiyi anlayamadım. Doktora da malum virüsten dolayı gidemiyorum koyu kanama olmadıkça acil bir durum olarak görmüyorum
Gözün aydın canım. Bu konuyla ilgili çok topik açılıyo kimi erteleme taraftarı kimi de hemen olmuyo zatenciKızlar 2.regli de geldi.en azından bundan sonra özgürüm. Ama bu süreç geçene kadar bekleyecem.
Benimde lekelenme sürdü 4 gün kanama olduysa 3 günde sırf kahverengi lekelenmelerim oldu kürtajdan dolayı diye düşünüyorum çünkü önceden hiç olmazdıMerhaba ilk regl bittikten sonra akıntjn nasıldı. Ben ikinci kürtajımı oldum ilk adeti de oldum afet bitti ancak kahverengi yogun kıvamlı akıntm var sarı normalmiş ama kahverengiyi anlayamadım. Doktora da malum virüsten dolayı gidemiyorum koyu kanama olmadıkça acil bir durum olarak görmüyorum
Oh hadi gözün aydın canım. Darısı benim başıma bende bekliyorum valla yoldadır heralde hafiften ağrılarım oluyor arada. ben galiba haziranda ancak başlıycamKızlar 2.regli de geldi.en azından bundan sonra özgürüm. Ama bu süreç geçene kadar bekleyecem.
ilk adetini lamdan önce pek temiz miydin kompleMerhaba ilk regl bittikten sonra akıntjn nasıldı. Ben ikinci kürtajımı oldum ilk adeti de oldum afet bitti ancak kahverengi yogun kıvamlı akıntm var sarı normalmiş ama kahverengiyi anlayamadım. Doktora da malum virüsten dolayı gidemiyorum koyu kanama olmadıkça acil bir durum olarak görmüyorum
Acaba iltihap mı varKızlar benim de ilk adet bittiginden beri sarı aKıntım var, baska şikayetim yok daha once hic Olmazdi ne demek oluyor bu![]()
Kürtaj olalı ne kadar oldu. Bak benim ablam 57. Günde ilaçla olduBana da verdi en az iki rengli dedi. ben daha ilk rengli mi olmadım. Sanırım hiziranda başlarız biz de
Kuzu normal bence o. İçimiz anca temizleniyor. Bu arada ablam 57. Günün sonunda olduKızlar benim de ilk adet bittiginden beri sarı aKıntım var, baska şikayetim yok daha once hic Olmazdi ne demek oluyor bu![]()
Yapısı bozulmuş içimde çok kaldığı için. Pıhtılaşma testi yaptırdım özelde pıhtılaşma çıktı ama çok şükür kromozomda sorun yokSulanmış mı o nasıl oluyor ki bilemedim. Benimkine pataloji raporu yapıldı zaten genetik yapılmadı 2/3 düşük sonrası yapıyoruz dedi araştırma.
Enfeksiyon olabilirKızlar benim de ilk adet bittiginden beri sarı aKıntım var, baska şikayetim yok daha once hic Olmazdi ne demek oluyor bu![]()
Canım benim kürtaj iki aşamalı oldu. Şöyleki; Ben kürtaj olduktan tam 57 gün sonra rengl oldum. ama bu süre içinde benim lekelenmelerim hiç bitmedi. Sonra bana histerespoki operasyonu yapıldı. o sırada da plesenta kalmış rahimde onu aldılar. 27 Şubatta. Şuan beklediğim adet histereskopi sonrası oluşacak olan adet.Kürtaj olalı ne kadar oldu. Bak benim ablam 57. Günde ilaçla oldu
İyi yapmışsın canım. Senin ilk bebek sanırım.Yapısı bozulmuş içimde çok kaldığı için. Pıhtılaşma testi yaptırdım özelde pıhtılaşma çıktı ama çok şükür kromozomda sorun yok