Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bana 2 rengli geçirmemi söyledi. Beraberlik içinde 15 gün yasak koymuşlardı o zamanı bitirdik. ama korunuyoruz mejburen. Geçirilen operasyon farklı olduğu için tavsiyelerde farklıdır. Normlade kürtaj sonrası 1 rengli geçsin yeter demişti. ama şimdi en az 2 adet bekle dedi.

Hee anladım olsun çok şükür ki olmicak diye bir tanı konmadı sabrın sonu selamet inşallah konunun başını tam bilmiyorum sizin de kalbi durmuştu değilmi bide pıhtılaşma falan varmıymış ona göre olanlara iğne kan sulandırıcı veriyormuşlar belirli dozlarda ben soğan suyuna başladım tamamen temizlemek adına adet bitimi ovulasyon testine başlıcam önceki gebeliğimi de ovulasyon ile yakalamıştım tavsiye ederim

Ovulasyon bende kulalnıyorum canım. en son gebelikten hala bir kutu testim var. Evet benim bebeğim de 8+3 de kürtaj oldum 6 haftalıkta kalmıştı. ilk düşük olduğu için pıhtılaşma falan bakmadılar benim. Bana metiner diye bir ilaç verdi operasyondan sonra 1 haftada onu kullandım. O da rahimde kasılmalar sağlayarak içerdeki şeyleri atmaya yardımcı olan bir ilaçmış onu da bir hafta kullandım bıraktım kutuyu bitirmedim. Öyle yani canım adeti bekliyoruz

Banada metiler vermişti ilk operasyonda ama üç günden fazla kullanma dedi çünkü rahim kasılıp toplandığı için pis kan dışarı atılamayıp içerde kalıyormuş bende bırakmıştım üç gün sonunda antibiyotiğimi bitirdim

Bende varıım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm hamileyim şuan
Yaaaaa kuzummm çok güzel çok sevindim sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah Darısı başımıza bizlere dua et

Bende varıım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm hamileyim şuan
Gözün aydınn canım rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin,kucağına almayıda nasip etsin. Bizede dua et

Ben o yuzden bitirmedim kutuyu bakalım hayırlısı adet olunca tekrar muayene girmeyi düşünüyorum

Maslalah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin kinin cinsiyet de belli olmuştur 13 hafta a değil neden kaybetin bebeğini kalp atislarimi durmuştu

Doktor mu dedi 3 ay korun diye Bana 2 ay dedi. Nisanda bitiyo. Adetlerini günü gününe oldun mu? Hamile kalmak için özel bişey yaptın mı

Maslalah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin kinin cinsiyet de belli olmuştur 13 hafta a değil neden kaybetin bebeğini kalp atislarimi durmuştu
Erkekmiş kanamam vardı zaten son 2 haftada hastanede yatıyordum bebeğin eşi aşagıdaydı wcye gittim düştü elime malesef

Doktor mu dedi 3 ay korun diye ☺ Bana 2 ay dedi. Nisanda bitiyo. Adetlerini günü gününe oldun mu? Hamile kalmak için özel bişey yaptın mı ☺
Ben 3 ay korundum banada 2 demişti. Kürtaj dan 30 gün sonra adet oldum düzenliydi ovulasyon testi yapmıştım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…