- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
canım bana 2 rengli geçirmemi söyledi. Beraberlik içinde 15 gün yasak koymuşlardı o zamanı bitirdik. ama korunuyoruz mejburen. Geçirilen operasyon farklı olduğu için tavsiyelerde farklıdır. Normlade kürtaj sonrası 1 rengli geçsin yeter demişti. ama şimdi en az 2 adet bekle dedi.Beraber olmayı size bırakıyorum leke bitince bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz korunmanıza gerek yok dedi ben adet görene kadar beraberlikte istemem muhtemelen psikolojik olarak tam hazır değilim adet bitimi başlicaz kısmetse tekrar çalışmaya:) size söyledimi herhangi bişey bu konuda
Hee anladım olsun çok şükür ki olmicak diye bir tanı konmadı sabrın sonu selamet inşallah konunun başını tam bilmiyorum sizin de kalbi durmuştu değilmi bide pıhtılaşma falan varmıymış ona göre olanlara iğne kan sulandırıcı veriyormuşlar belirli dozlarda ben soğan suyuna başladım tamamen temizlemek adına adet bitimi ovulasyon testine başlıcam önceki gebeliğimi de ovulasyon ile yakalamıştım tavsiye ederimcanım bana 2 rengli geçirmemi söyledi. Beraberlik içinde 15 gün yasak koymuşlardı o zamanı bitirdik. ama korunuyoruz mejburen. Geçirilen operasyon farklı olduğu için tavsiyelerde farklıdır. Normlade kürtaj sonrası 1 rengli geçsin yeter demişti. ama şimdi en az 2 adet bekle dedi.
Ovulasyon bende kulalnıyorum canım. en son gebelikten hala bir kutu testim var. Evet benim bebeğim de 8+3 de kürtaj oldum 6 haftalıkta kalmıştı. ilk düşük olduğu için pıhtılaşma falan bakmadılar benim. Bana metiner diye bir ilaç verdi operasyondan sonra 1 haftada onu kullandım. O da rahimde kasılmalar sağlayarak içerdeki şeyleri atmaya yardımcı olan bir ilaçmış onu da bir hafta kullandım bıraktım kutuyu bitirmedim. Öyle yani canım adeti bekliyoruzHee anladım olsun çok şükür ki olmicak diye bir tanı konmadı sabrın sonu selamet inşallah konunun başını tam bilmiyorum sizin de kalbi durmuştu değilmi bide pıhtılaşma falan varmıymış ona göre olanlara iğne kan sulandırıcı veriyormuşlar belirli dozlarda ben soğan suyuna başladım tamamen temizlemek adına adet bitimi ovulasyon testine başlıcam önceki gebeliğimi de ovulasyon ile yakalamıştım tavsiye ederim
Banada metiler vermişti ilk operasyonda ama üç günden fazla kullanma dedi çünkü rahim kasılıp toplandığı için pis kan dışarı atılamayıp içerde kalıyormuş bende bırakmıştım üç gün sonunda antibiyotiğimi bitirdimOvulasyon bende kulalnıyorum canım. en son gebelikten hala bir kutu testim var. Evet benim bebeğim de 8+3 de kürtaj oldum 6 haftalıkta kalmıştı. ilk düşük olduğu için pıhtılaşma falan bakmadılar benim. Bana metiner diye bir ilaç verdi operasyondan sonra 1 haftada onu kullandım. O da rahimde kasılmalar sağlayarak içerdeki şeyleri atmaya yardımcı olan bir ilaçmış onu da bir hafta kullandım bıraktım kutuyu bitirmedim. Öyle yani canım adeti bekliyoruz
Bende varıım2 tane gebemiz mi varHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Darısı başımıza
Yaaaaa kuzummm çok güzel çok sevindim sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallahBende varıım30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm hamileyim şuan
Amiiin canım. Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah sizlere.2 tane gebemiz mi varHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Darısı başımıza
Her zaman dualarımdasınızYaaaaa kuzummm çok güzel çok sevindim sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallahDarısı başımıza bizlere dua et
Gözün aydınn canımBende varıım30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm hamileyim şuan
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklıca bebegini kucağına almayı nasip etsinBende varıım30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm hamileyim şuan
Ben o yuzden bitirmedim kutuyu bakalım hayırlısı adet olunca tekrar muayene girmeyi düşünüyorumBanada metiler vermişti ilk operasyonda ama üç günden fazla kullanma dedi çünkü rahim kasılıp toplandığı için pis kan dışarı atılamayıp içerde kalıyormuş bende bırakmıştım üç gün sonunda antibiyotiğimi bitirdim
Maslalah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin kinin cinsiyet de belli olmuştur 13 hafta a değil neden kaybetin bebeğini kalp atislarimi durmuştuBende varıım30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm hamileyim şuan
Doktor mu dedi 3 ay korun diye10+3 de kürtaj oldum 2. hamileliğimdi ilkkez olunca sadece patolojiye gönderiyorlar onda bi sorun çıkmadı şükür 3 ay korundum ben korunmayı bıraktığım 2. Ayda hamile kaldım canım başka sorun varsa cevaplarım ☺
İlk gebelik miydi? Neler yaptınızBende varıım30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm hamileyim şuan
Amin canım senin de inşallahHayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklıca bebegini kucağına almayı nasip etsin
Erkekmiş kanamam vardı zaten son 2 haftada hastanede yatıyordum bebeğin eşi aşagıdaydı wcye gittim düştü elime malesefMaslalah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin kinin cinsiyet de belli olmuştur 13 hafta a değil neden kaybetin bebeğini kalp atislarimi durmuştu
8 yaşında kızım var çok şükür kaybettiğim 2.gebelikti öncesinde bi kimyasal vardı saymazsak şimdi 3.gebeliğim inşallahİlk gebelik miydi? Neler yaptınız
Ben 3 ay korundum banada 2 demişti. Kürtaj dan 30 gün sonra adet oldum düzenliydi ovulasyon testi yapmıştım bu ayDoktor mu dedi 3 ay korun diye ☺ Bana 2 ay dedi. Nisanda bitiyo. Adetlerini günü gününe oldun mu? Hamile kalmak için özel bişey yaptın mı ☺
Doktor mu dedi 3 ay korun diye ☺ Bana 2 ay dedi. Nisanda bitiyo. Adetlerini günü gününe oldun mu? Hamile kalmak için özel bişey yaptın mı ☺
Sizinde kalbimi durmuştu acabaHayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklıca bebegini kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?