- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 53
- 41
Amin bende çok korkuyorumEllerimiz kurudu artık dezenfektan sıkmaktan yıkamaktan. Bu vakalar ölümler aşırı ürkütüyo beni. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin bende çok korkuyorumEllerimiz kurudu artık dezenfektan sıkmaktan yıkamaktan. Bu vakalar ölümler aşırı ürkütüyo beni. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun
canım benimkide 5g 5g bi kaç doktora gösterdim normal herhangi bi sorun yok dediBenimkinde 5g 5g yazıyor ne anlama geliyor genetik doktoru düzgün anlatmadı
Bana tedbiren gün aşırı al dedi 7 haftalık biri diğeri de mol gebelikti 2 kürtajım var bnmdeValla yüzyüze görüşemedik mesajla dedi sadece. O yüzden coraspirin hşç demedi.senin ki dedi mi? Senin kaç haftalıkken düştü
2 gende heterozigot yazıyor onlar problemli sanırımcanım benimkide 5g 5g bi kaç doktora gösterdim normal herhangi bi sorun yok dedi
hangileri canım ona göre cevap vereyim2 gende heterozigot yazıyor onlar problemli sanırım
Tedavinizi olun eşinizden geleni yapın sonrası rabbime kalmış ama ne olur boşver demeyin evladınızı kardeşsiz bırakmayınMerhabalar. Benim 4 buçuk yaşında bir çocuğum var. 2 yaşındaykenden beri istedik kardeşi olsun diye ama 3 kere düşük yaptım maalesef. 3 düşük arka arkaya olduğu için kontrol ve araştırma gerekiyor. Cuma günü muayeneye gideceğim. Bir yanım istiyor ama bir yanım da Rabbim vermiyorsa zorlama diyor. Ama hep hayalimizdi eşimle çok çocuklu bir aile kurmak. Biraz da açıkçası 4 seneden sonra zor geliyor kendimde o cesareti bulamıyorum çok karışık kafam açıkçası. Tekrar üzülmekten korkuyorum.
Inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklıca bekletmeden nasip etsin.
Önlemşnizi alın tevekkül edin benimde 2 tane var 3 . olsun istiyorum 4 kere düştü bir yılda araştırın muhakkak bir sebep var ben vazgeçmedim araştırıyorumMerhabalar. Benim 4 buçuk yaşında bir çocuğum var. 2 yaşındaykenden beri istedik kardeşi olsun diye ama 3 kere düşük yaptım maalesef. 3 düşük arka arkaya olduğu için kontrol ve araştırma gerekiyor. Cuma günü muayeneye gideceğim. Bir yanım istiyor ama bir yanım da Rabbim vermiyorsa zorlama diyor. Ama hep hayalimizdi eşimle çok çocuklu bir aile kurmak. Biraz da açıkçası 4 seneden sonra zor geliyor kendimde o cesareti bulamıyorum çok karışık kafam açıkçası. Tekrar üzülmekten korkuyorum.
Inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklıca bekletmeden nasip etsin.
MTHFR 677 C > T poliformizmi= heterozigothangileri canım ona göre cevap vereyim
canım aynı benimkide öyle dediğimi gibi kaç tane doktora gösterdim hepside normal hiç bir sıkıntı yok dedi bana.MTHFR 677 C > T poliformizmi= heterozigot
MTHFR 1298 A>C poliformizmi
Heterozigot yazıyor
Bende de bunların birisi var, ama pai bakılmadıMTHFR 677 C > T poliformizmi= heterozigot
MTHFR 1298 A>C poliformizmi
Heterozigot yazıyor
Hmm ondan demekki genetik doktoru birşey demedi pek hamilelik öncesinde çinko b12 folikasit kullan multi vitamin kullan dedi kadın doğumcu asprin ekledi hamilelik başlayınca iğne verdi ama yinede düştü pıhtılaşma değil sanırım benim sorun başka anlamadımcanım aynı benimkide öyle dediğimi gibi kaç tane doktora gösterdim hepside normal hiç bir sıkıntı yok dedi bana.
Protrombin ve Faktör v bunlar çok önemliymiş
Benim gibi yazı bekle ben haziranı bekliyorumBende de bunların birisi var, ama pai bakılmadıaspirin iciyorum, igne konusunu daha konuşmadım bana gerek yok dedi ama israrla istiyorum, kontrole gidince konusacagim, su anda gündemimizde bebek yok zaten
bana aspirine iğneye gerek yok pıhtılaşman yok çünki dedi. b12 ve folikasit kullan dediHmm ondan demekki genetik doktoru birşey demedi pek hamilelik öncesinde çinko b12 folikasit kullan multi vitamin kullan dedi kadın doğumcu asprin ekledi hamilelik başlayınca iğne verdi ama yinede düştü pıhtılaşma değil sanırım benim sorun başka anlamadım![]()
Benim hic cocugum yokBenim gibi yazı bekle ben haziranı bekliyorum ☺☺☺☺
İnşallah cnm allah sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsinBenim hic cocugum yokSalgın durumlari ne zaman düzelirse denemeye başlayacağım
Kalp atışını duymuş muydun? Benim de 9 haftalık olması gerekirken kalbini duyduktan 2 gün sonra ölmş 7+4 teBana tedbiren gün aşırı al dedi 7 haftalık biri diğeri de mol gebelikti 2 kürtajım var bnmde
Onun normali 4g-5g imiş sanırım. Genetik anomalisi sanırım. Hastanelere de gidilmiyo ki. İnsan kafayı yitecek valla her yer kötüBenimkinde 5g 5g yazıyor ne anlama geliyor genetik doktoru düzgün anlatmadı
Aynen eşim yasakladı hastaneye gitmemi çok gidiyorum diyeOnun normali 4g-5g imiş sanırım. Genetik anomalisi sanırım. Hastanelere de gidilmiyo ki. İnsan kafayı yitecek valla her yer kötü
Gitme gitme ya çok tehlikeli vallaAynen eşim yasakladı hastaneye gitmemi çok gidiyorum diyeondan habersiz diyetisyene gittim kızdı bana
![]()