• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yüzyüze görüşemedik mesajla dedi sadece. O yüzden coraspirin hşç demedi.senin ki dedi mi? Senin kaç haftalıkken düştü
Bana tedbiren gün aşırı al dedi 7 haftalık biri diğeri de mol gebelikti 2 kürtajım var bnmde

Merhabalar. Benim 4 buçuk yaşında bir çocuğum var. 2 yaşındaykenden beri istedik kardeşi olsun diye ama 3 kere düşük yaptım maalesef. 3 düşük arka arkaya olduğu için kontrol ve araştırma gerekiyor. Cuma günü muayeneye gideceğim. Bir yanım istiyor ama bir yanım da Rabbim vermiyorsa zorlama diyor. Ama hep hayalimizdi eşimle çok çocuklu bir aile kurmak. Biraz da açıkçası 4 seneden sonra zor geliyor kendimde o cesareti bulamıyorum çok karışık kafam açıkçası. Tekrar üzülmekten korkuyorum.
Inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklıca bekletmeden nasip etsin.
Tedavinizi olun eşinizden geleni yapın sonrası rabbime kalmış ama ne olur boşver demeyin evladınızı kardeşsiz bırakmayın

MTHFR 677 C > T poliformizmi= heterozigot
MTHFR 1298 A>C poliformizmi
Heterozigot yazıyor

Merhabalar. Benim 4 buçuk yaşında bir çocuğum var. 2 yaşındaykenden beri istedik kardeşi olsun diye ama 3 kere düşük yaptım maalesef. 3 düşük arka arkaya olduğu için kontrol ve araştırma gerekiyor. Cuma günü muayeneye gideceğim. Bir yanım istiyor ama bir yanım da Rabbim vermiyorsa zorlama diyor. Ama hep hayalimizdi eşimle çok çocuklu bir aile kurmak. Biraz da açıkçası 4 seneden sonra zor geliyor kendimde o cesareti bulamıyorum çok karışık kafam açıkçası. Tekrar üzülmekten korkuyorum.
Inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklıca bekletmeden nasip etsin.
Önlemşnizi alın tevekkül edin benimde 2 tane var 3 . olsun istiyorum 4 kere düştü bir yılda araştırın muhakkak bir sebep var ben vazgeçmedim araştırıyorum ☺️☺️

Heterozigot yazıyor
canım aynı benimkide öyle dediğimi gibi kaç tane doktora gösterdim hepside normal hiç bir sıkıntı yok dedi bana.
Protrombin ve Faktör v bunlar çok önemliymiş

Heterozigot yazıyor
Bende de bunların birisi var, ama pai bakılmadı :KK43: aspirin iciyorum, igne konusunu daha konuşmadım bana gerek yok dedi ama israrla istiyorum, kontrole gidince konusacagim, su anda gündemimizde bebek yok zaten

canım aynı benimkide öyle dediğimi gibi kaç tane doktora gösterdim hepside normal hiç bir sıkıntı yok dedi bana.
Protrombin ve Faktör v bunlar çok önemliymiş
Hmm ondan demekki genetik doktoru birşey demedi pek hamilelik öncesinde çinko b12 folikasit kullan multi vitamin kullan dedi kadın doğumcu asprin ekledi hamilelik başlayınca iğne verdi ama yinede düştü pıhtılaşma değil sanırım benim sorun başka anlamadım🤷‍♀️

Bende de bunların birisi var, ama pai bakılmadı :KK43: aspirin iciyorum, igne konusunu daha konuşmadım bana gerek yok dedi ama israrla istiyorum, kontrole gidince konusacagim, su anda gündemimizde bebek yok zaten
Benim gibi yazı bekle ben haziranı bekliyorum ☺️☺️☺️☺️

Hmm ondan demekki genetik doktoru birşey demedi pek hamilelik öncesinde çinko b12 folikasit kullan multi vitamin kullan dedi kadın doğumcu asprin ekledi hamilelik başlayınca iğne verdi ama yinede düştü pıhtılaşma değil sanırım benim sorun başka anlamadım🤷‍♀️
bana aspirine iğneye gerek yok pıhtılaşman yok çünki dedi. b12 ve folikasit kullan dedi

Onun normali 4g-5g imiş sanırım. Genetik anomalisi sanırım. Hastanelere de gidilmiyo ki. İnsan kafayı yitecek valla her yer kötü
Aynen eşim yasakladı hastaneye gitmemi çok gidiyorum diye 😆 ondan habersiz diyetisyene gittim kızdı bana 😁😁

Back
X