Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaderimizde ne varsa o olacak Teslim oldum bekliyorum inşallah kaderimize yazmıştır sağlıklı evlatlar Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki, isteğim son bir ayda daha da arttı kat kat arttı
Gebelik hormonları isteğimizi artıyor. Sen 2 ay sonra düşünsen ilk ay da tutsa bile.. Gebelik kesinleşip öğrenene kadar sonuçlanır çıkar..çocuk düşünmek bile insanı psikolojikmen biraz rahatlatıyor.

Kızlar insanlar yıllarca evlat hasreti çekiyor. Hm iç gebelik yaşayamayanlar var. Allah beterinden korusun.Bizim yapacağımız tedbiri izi alıp sonucu Allaha bırakmak. Gerekli tedavi yi alıp önlemi testi yapıp çocuk düşüneceğiz. Bekleyip sonucu göreceğiz. Allah ol der oluverir hayat vern takdir eden Allah.bir defa verdi bizden aldı imtihandı sabrettik. Bir dahakine sağlıklı verir kucağımıza alırız şükrederiz inş. Allah gönlümüze ferahlık versin. İnş isteye nler bir Bir hamile kalır ve sağlıkla dünyaya gelirler.

Merhaba kızlar benimde 2 oğlum var 3 cü olsun istedim 1 yıldır 4 kez düşük yaşadım bebek rahme tutunamadan kanama başlıyor 8 gündür kanama devam ediyor yoğun sizin kaç gün sürdü kanama çok yıpratıcı oldu bu düşükler

Geçmiş olsun canım. Araştırma yapıldı mı? Ben kürtaj oldum 5 gün kanama ve lekelenme şeklinde bitti.

Geçmiş olsun canım. Araştırma yapıldı mı? Ben kürtaj oldum 5 gün kanama ve lekelenme şeklinde bitti.
Teşekkür ederim canım genetik bölümüne gittim kanımda puhtılaşma çıktı iğne aspirin kullandım ama yinede düştü genetik teste gerek yok dedi doktot sağlıklı çocuğum olduğu için hormonlarıma baktırdım normal bir tek amh değerine baktırmadım eşimde baktırdı normal onunda bağışıklık sistemi engel oluyor diye yazılar var bide ona baktırıcam bide doktor riskli gebelik doktoru bulucam kendime gittiğim doktora göre hiç bir şeye gerek yok her ay dene sinir oldum enson

Bi kaç kişiden duymuştum iğne kullanmasına rağmen yine düşük oldugunu. Bence de başka doktorlara danış. En azından için rahat etsin 1 senede 4 düşük kolay değil. Düşüklerin araları ne kadardı.

İlk şubatta sonra temmuzda sonra ocakta sonra şubat

Çok geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun. Bence pıhtılaşma ya Baktrın.benim de ilk kanamam yoğun oldu

Evet muhtemelen öyle yapacağım...Hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah son olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız siz de evladinizi hangi şehirdesiniz? Ben de riskli gebelik uzmanı arıyorum da, ama muhtemelen beni kabul etmeyecek tek kayıp olduğu için ve testlerde birsey çıkmadığı için.Dusukler hangi haftalarda oluyor bebek ya da kalp atışı görülüyor mu?
Herkese günaydın bu arada

Günaydın kızlar. Nasılsınız bugün?Yeni bir güne merhaba

Bende gelen giden birşey yok Su durumlara stresten boynum sırtım tutuldu acı içinde kıvranıyorum

Bende gelen giden birşey yok Su durumlara stresten boynum sırtım tutuldu acı içinde kıvranıyorum
Bende de bi uyku hali var kiiii. Eğer bu kadar belirtiye hamile değilsem daha hiç bir belirtiyi hamilelikten saymam

kızlar gidip bir kan veripte son durumunuzu öğrenmiyorsunuz
Şuan ben birşey yapmak istemiyorum. Aslında düşükten sonra betama bakılmıştı ama o zaman sormak aklıma gelmedi o an başka dünyalarda oldugum için. Keşke sorsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…