Bilemiyorum canım,belirti yaşayıp da hamile olmayanları da görünce çok ümitlenmim diyorumbütün belirtiler var sanki. Hadi hayırlısı olsun.
Gebelik hormonları isteğimizi artıyor. Sen 2 ay sonra düşünsen ilk ay da tutsa bile.. Gebelik kesinleşip öğrenene kadar sonuçlanır çıkar..çocuk düşünmek bile insanı psikolojikmen biraz rahatlatıyor.Kaderimizde ne varsa o olacakTeslim oldum bekliyorum inşallah kaderimize yazmıştır sağlıklı evlatlar Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki, isteğim son bir ayda daha da arttı kat kat arttı
Geçmiş olsun canım. Araştırma yapıldı mı? Ben kürtaj oldum 5 gün kanama ve lekelenme şeklinde bitti.Merhaba kızlar benimde 2 oğlum var 3 cü olsun istedim 1 yıldır 4 kez düşük yaşadım bebek rahme tutunamadan kanama başlıyor 8 gündür kanama devam ediyor yoğun sizin kaç gün sürdü kanama çok yıpratıcı oldu bu düşükler
Teşekkür ederim canım genetik bölümüne gittim kanımda puhtılaşma çıktı iğne aspirin kullandım ama yinede düştü genetik teste gerek yok dedi doktot sağlıklı çocuğum olduğu için hormonlarıma baktırdım normal bir tek amh değerine baktırmadım eşimde baktırdı normal onunda bağışıklık sistemi engel oluyor diye yazılar var bide ona baktırıcam bide doktor riskli gebelik doktoru bulucam kendime gittiğim doktora göre hiç bir şeye gerek yok her ay dene sinir oldum ensonGeçmiş olsun canım. Araştırma yapıldı mı? Ben kürtaj oldum 5 gün kanama ve lekelenme şeklinde bitti.
Bi kaç kişiden duymuştum iğne kullanmasına rağmen yine düşük oldugunu. Bence de başka doktorlara danış. En azından için rahat etsin 1 senede 4 düşük kolay değil. Düşüklerin araları ne kadardı.Teşekkür ederim canım genetik bölümüne gittim kanımda puhtılaşma çıktı iğne aspirin kullandım ama yinede düştü genetik teste gerek yok dedi doktot sağlıklı çocuğum olduğu için hormonlarıma baktırdım normal bir tek amh değerine baktırmadım eşimde baktırdı normal onunda bağışıklık sistemi engel oluyor diye yazılar var bide ona baktırıcam bide doktor riskli gebelik doktoru bulucam kendime gittiğim doktora göre hiç bir şeye gerek yok her ay dene sinir oldum enson
İlk şubatta sonra temmuzda sonra ocakta sonra şubatBi kaç kişiden duymuştum iğne kullanmasına rağmen yine düşük oldugunu. Bence de başka doktorlara danış. En azından için rahat etsin 1 senede 4 düşük kolay değil. Düşüklerin araları ne kadardı.
İlk haftalarda mı oluyor düşükİlk şubatta sonra temmuzda sonra ocakta sonra şubat
Çok geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun. Bence pıhtılaşma ya Baktrın.benim de ilk kanamam yoğun olduMerhaba kızlar benimde 2 oğlum var 3 cü olsun istedim 1 yıldır 4 kez düşük yaşadım bebek rahme tutunamadan kanama başlıyor 8 gündür kanama devam ediyor yoğun sizin kaç gün sürdü kanama çok yıpratıcı oldu bu düşükler
Evet muhtemelen öyle yapacağım...Hayırlısı olsunGebelik hormonları isteğimizi artıyor. Sen 2 ay sonra düşünsen ilk ay da tutsa bile.. Gebelik kesinleşip öğrenene kadar sonuçlanır çıkar..çocuk düşünmek bile insanı psikolojikmen biraz rahatlatıyor.
Çok geçmiş olsun inşallah son olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız siz de evladiniziTeşekkür ederim canım genetik bölümüne gittim kanımda puhtılaşma çıktı iğne aspirin kullandım ama yinede düştü genetik teste gerek yok dedi doktot sağlıklı çocuğum olduğu için hormonlarıma baktırdım normal bir tek amh değerine baktırmadım eşimde baktırdı normal onunda bağışıklık sistemi engel oluyor diye yazılar var bide ona baktırıcam bide doktor riskli gebelik doktoru bulucam kendime gittiğim doktora göre hiç bir şeye gerek yok her ay dene sinir oldum enson
Bende de bi uyku hali var kiiii. Eğer bu kadar belirtiye hamile değilsem daha hiç bir belirtiyi hamilelikten saymamBende gelen giden birşey yokSu durumlara stresten boynum sırtım tutuldu acı içinde kıvranıyorum
Şuan ben birşey yapmak istemiyorum. Aslında düşükten sonra betama bakılmıştı ama o zaman sormak aklıma gelmedi o an başka dünyalarda oldugum için. Keşke sorsaydımkızlar gidip bir kan veripte son durumunuzu öğrenmiyorsunuz
e nabıza baksana canım orda görünürŞuan ben birşey yapmak istemiyorum. Aslında düşükten sonra betama bakılmıştı ama o zaman sormak aklıma gelmedi o an başka dünyalarda oldugum için. Keşke sorsaydım
E nabız şifrem yoke nabıza baksana canım orda görünür
e devlet şifren var mıE nabız şifrem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?