- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
çok geçmiş olsun sizede.3 gün leke ağrı derken bugün hiçbişey yok.adeti bekliyorum.siz peki ?bir gun arayla yapmisizsimdi nasilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun sizede.3 gün leke ağrı derken bugün hiçbişey yok.adeti bekliyorum.siz peki ?bir gun arayla yapmisizsimdi nasilsiniz
kesinlikle öyle. etrafımda yengem dahil olmak üzere ilk gebelikler problemli oluyor hep. çok geçmiş olsun sizede.Geçmiş olsun. En azından yalnız değiliz sen ben onlarcası var.Sonrasında sağlıklı gebelik yaşayanlar var bunlar hep güzel örnekler bizim için.Devlet hastaneleri yapmıyor maalesef. Doktorumda bana normal bişey bu herkesin başına gelebiliyor çevrende de vardır illaki dedi. Bende buna inanmak istiyorum. Sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alcaz inşallah❤![]()
Bunun nedeni ne olabilir acaba, günlerdir bunu düşünmekten kafayı yiyeceğimkesinlikle öyle. etrafımda yengem dahil olmak üzere ilk gebelikler problemli oluyor hep. çok geçmiş olsun sizede.
Bu gün kan verdim ama eve gelince adet oldum ve çok ağrım var silik çizgiye anlam veremiyorum iki test yapmıştım sizce testler bozuk olabilir miİki ay olmuş sıfırlanmıştır bence.İnşallah güzel haberler verirsin bize❤
1 hafta surdu kanama. dusukten sonra 3 gun baya bi agri cektim. sukur simdi bende adetim bekliyorum. cok gecmis olsunçok geçmiş olsun sizede.3 gün leke ağrı derken bugün hiçbişey yok.adeti bekliyorum.siz peki ?
ÜzüldümBu gün kan verdim ama eve gelince adet oldum ve çok ağrım var silik çizgiye anlam veremiyorum iki test yapmıştım sizce testler bozuk olabilir mi
İlk adetin ne zaman gelfi canım hatırlıyor musun. Çok geçmiş olsun bu aradabende boş gebelikten kurtaj oldum iki ay önce.2.adetim 10 gün sonra olacak.ama umarım olmaz.1.adetten sonra başladım hemen çalışmaya bakalım ne zaman tutacak.
1 ocak da ilk adetimi geldi.teşekür ederim canım inşallahhhhİlk adetin ne zaman gelfi canım hatırlıyor musun. Çok geçmiş olsun bu aradainşallah gelmez bebiş gelir❤
Üzüldümcanım beta sıfırlanmadıysa idrar testinde çift çizgi çıkıyormuş. Ondan olabilir. Belkide testler bozuktu dediğin gibi
[/QUOTEkürtajdan 45 gün sonra adet olmuştum canım bu ikinci adet oluyor betanın hala sıfırlanmama ihtimali biraz zor değil mi
İnsallah gebesindirbende boş gebelikten kurtaj oldum iki ay önce.2.adetim 10 gün sonra olacak.ama umarım olmaz.1.adetten sonra başladım hemen çalışmaya bakalım ne zaman tutacak.
adetten sonra direk denemelere devam :) ovulasyon testim var onlarla yumurtalamayı hesap edicem dorktordan klomende istiycem sonrası Allah kerimSen napmayı düşünüyorsun adetten sonra nasıl bi yol izliceksin?
İnşallah olur kuzumm. Sağlıklı bi gebelik geçirirsin ❤ Şu adet beklemesi çok zormuş1 ocak da ilk adetimi geldi.teşekür ederim canım inşallahhhh
yaklaşık 14 aydır istiyoruz.
canım o silik çizgi betanın sıfırlanmadığı içindir.Bu gün kan verdim ama eve gelince adet oldum ve çok ağrım var silik çizgiye anlam veremiyorum iki test yapmıştım sizce testler bozuk olabilir mi
Bizde bi ilk adeti görseydikadetten sonra direk denemelere devam :) ovulasyon testim var onlarla yumurtalamayı hesap edicem dorktordan klomende istiycem sonrası Allah kerim
Yarın alacağımHaklısın 2.adetini de olmuşsun üstelik.Valla bakalım kan da ne çıkcak sonucunu ne zamam alıyosun?
inşallah canım tez zamanda gelsinlerde Allahın izniyle önümüze bakalım. hamile kaldığım ay ovulasyon takibi yapmıştım klomenle beraber ve sık ilişki o şekilde devam edeyim Hayırlısı Rabbimden bekleyip görücezBizde bi ilk adeti görseydikinşallah tutar hemencecik
İkinci adetim oldu şimdi canım ilk adetten sonra sıfırlanıyor sanırımcanım o silik çizgi betanın sıfırlanmadığı içindir.
anladım canım test bozuk diyelim o zaman adet olduysan. kan sonucuna e nabızdan bakabilirsin oraya düşüyorİkinci adetim oldu şimdi canım ilk adetten sonra sıfırlanıyor sanırım