• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun. En azından yalnız değiliz sen ben onlarcası var.Sonrasında sağlıklı gebelik yaşayanlar var bunlar hep güzel örnekler bizim için.Devlet hastaneleri yapmıyor maalesef. Doktorumda bana normal bişey bu herkesin başına gelebiliyor çevrende de vardır illaki dedi. Bende buna inanmak istiyorum. Sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alcaz inşallah❤🤗
kesinlikle öyle. etrafımda yengem dahil olmak üzere ilk gebelikler problemli oluyor hep. çok geçmiş olsun sizede.

bende boş gebelikten kurtaj oldum iki ay önce.2.adetim 10 gün sonra olacak.ama umarım olmaz.1.adetten sonra başladım hemen çalışmaya bakalım ne zaman tutacak.

Bu gün kan verdim ama eve gelince adet oldum ve çok ağrım var silik çizgiye anlam veremiyorum iki test yapmıştım sizce testler bozuk olabilir mi
Üzüldüm :( canım beta sıfırlanmadıysa idrar testinde çift çizgi çıkıyormuş. Ondan olabilir. Belkide testler bozuktu dediğin gibi

bende boş gebelikten kurtaj oldum iki ay önce.2.adetim 10 gün sonra olacak.ama umarım olmaz.1.adetten sonra başladım hemen çalışmaya bakalım ne zaman tutacak.
İlk adetin ne zaman gelfi canım hatırlıyor musun. Çok geçmiş olsun bu arada😍 inşallah gelmez bebiş gelir❤

Üzüldüm :( canım beta sıfırlanmadıysa idrar testinde çift çizgi çıkıyormuş. Ondan olabilir. Belkide testler bozuktu dediğin gibi
[/QUOTEkürtajdan 45 gün sonra adet olmuştum canım bu ikinci adet oluyor betanın hala sıfırlanmama ihtimali biraz zor değil mi

İnsallah gebesindir❤️ ben de bu ay başladım ilk adetten sonra

1 ocak da ilk adetimi geldi.teşekür ederim canım inşallahhhh :anneadayı:
yaklaşık 14 aydır istiyoruz.
İnşallah olur kuzumm. Sağlıklı bi gebelik geçirirsin ❤ Şu adet beklemesi çok zormuş😅

Haklısın 2.adetini de olmuşsun üstelik.Valla bakalım kan da ne çıkcak sonucunu ne zamam alıyosun?

Bizde bi ilk adeti görseydik😅 inşallah tutar hemencecik
inşallah canım tez zamanda gelsinlerde Allahın izniyle önümüze bakalım. hamile kaldığım ay ovulasyon takibi yapmıştım klomenle beraber ve sık ilişki o şekilde devam edeyim Hayırlısı Rabbimden bekleyip görücez

Back