• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benimde 9. Hafta kontrole diye gittim 6.haftada kalmış bebek kürtaj olacağım ama ilaç falan vermedi doktor direk yarın yapacak sizinde mi öyle oldu korkuyorum
Gecmis olsun Allah tekrarını yasatmasin insallah. 2 kere başıma geldi ikisinde de onceden ilac vermediler, ac susuz olarak çağırdılar damardan ilac verip uyuttular 10 dk anca sürüyor işlem

Kızlar merhaba benimde 9. Hafta kontrole diye gittim 6.haftada kalmış bebek kürtaj olacağım ama ilaç falan vermedi doktor direk yarın yapacak sizinde mi öyle oldu korkuyorum
Gecmis olsunn. Doktor bilgi vermedi mi. Benim direkt olmustu. Ama belki ac gelmenizi isteyebilir,narkoz verebilirler size.

Benim de 12.haftada kalbi durdu kürtaj oldum aynı gün sadece 12de öğlen çorba içmiştim o yüzden akşam sekize kadar bekledim devlet hastanesi mi yapacak kürtajı vakum var mı sordunuz mu

Benim de 12.haftada kalbi durdu kürtaj oldum aynı gün sadece 12de öğlen çorba içmiştim o yüzden akşam sekize kadar bekledim devlet hastanesi mi yapacak kürtajı vakum var mı sordunuz mu
Beni direk sabah çağırdılar aç susuz gel hatta yoğun olursa randevu vereceklermiş sonrasına şehir hastanesi vakum falan sormadım nasıl olcak bilmiyorum :(

Gecmis olsun Allah tekrarını yasatmasin insallah. 2 kere başıma geldi ikisinde de onceden ilac vermediler, ac susuz olarak çağırdılar damardan ilac verip uyuttular 10 dk anca sürüyor işlem
Çok geçmiş olsun sizede Allah sağlıkla yeniden nasip etsin zor bir süreç

Beni direk sabah çağırdılar aç susuz gel hatta yoğun olursa randevu vereceklermiş sonrasına şehir hastanesi vakum falan sormadım nasıl olcak bilmiyorum :(
Artık aşağı yukarı her yerde vakum var gerçi ama bazı devletler hala kazıma yapıyormuş o yüzden sordum spatula ile kazıyorlar rahim delinebilir diye beni çok korkuttular ama vakumla dimi diye elli kere sordum inşallah sorunsuz bir operasyon olur merak etmeyin zaten anestezi verirler bişey anlamazsınız ilaç kürtaj sonrası vercekler bu arada antibiyotik ve metiler vermişlerdi bana kanama için

Artık aşağı yukarı her yerde vakum var gerçi ama bazı devletler hala kazıma yapıyormuş o yüzden sordum spatula ile kazıyorlar rahim delinebilir diye beni çok korkuttular ama vakumla dimi diye elli kere sordum inşallah sorunsuz bir operasyon olur merak etmeyin zaten anestezi verirler bişey anlamazsınız ilaç kürtaj sonrası vercekler bu arada antibiyotik ve metiler vermişlerdi bana kanama için
Sorarım bakalım ama hissetmem herhalde rahimde bir hasar kalırmı diye korkuyorum

Sorarım bakalım ama hissetmem herhalde rahimde bir hasar kalırmı diye korkuyorum
Yok uygun koşullarda yapıldığında hiç bir şey olmaz korkma gerçekten geçirmiş biri olarak söylüyorum kuruntu yapma

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin ben de pazartesi oldum.Evet direk hastaneye aldı ilaç verdi ama beklemeden kürtaja aldılar.Allah tez zamanda hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar. Düşük ve kürtajdan sonra bir çoğumuz hemen tekrar hamile kalmak istiyoruz çünkü yaşadığımız o boşluğun ve acının yerini ancak böyle doldururuz diye düşünüyoruz. Burda birbirimize destek olalım,hamilelik sürecine hazırlanırken dertleşelim istiyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamıyor maalesef. Umarım burdan birbirimize hamilelik haberlerimizi de veririz:anneadayı: Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizede tekrar bu yaşadıklarımı yaşatmasın inşaAllah:KK66:
Merhaba bende Nisan da kürtaj oldum bebek gelidmedigi için 9 haftalikken. İki defa regl oldum ilki normalden az sürdü. Ikinci de az sürecek gibi normal mi bu Dr gitmeli miyim acaba

Merhaba bende Nisan da kürtaj oldum bebek gelidmedigi için 9 haftalikken. İki defa regl oldum ilki normalden az sürdü. Ikinci de az sürecek gibi normal mi bu Dr gitmeli miyim acaba
Merhaba geçmiş olsun. Benim reglm çok gelmişti ama bazısının az geliyor.

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin ben de pazartesi oldum.Evet direk hastaneye aldı ilaç verdi ama beklemeden kürtaja aldılar.Allah tez zamanda hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Amin sağol canım çok geçmiş olsun sanada şimdi çıktım bende çok şükür anlamadım birşey

Bana narkoz vermediler zaten doktor alttan muayne ederken düsük oldu. Sonrasında parca kalmasın diye kürtaj yaptılar 5 dk sürdü
Canım sende son durum ne biraz mesajları okudum da şubatta olmuşsun herhalde kürtaj sonra neler yaşadın

Üzülme canım, en hayırlı zamanını bekliyordur... Dua edelim.. Insallah birgün kavuşacağız
Canım seninde mesajlardan biraz okudum durumuna da ikinci düşük ne zaman yaşadın şimdi nasıl durumun

Back