ben coraspini 2 ay boyunca kullandım folik asitle beraber, şimdi iğneye de başladk düşük hapıda verdi hepsini aynı anda kullanıyorum.Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDoktorumun önerisiyle 2 adet korundum, bu ay korunmadım 6 gün var adetime ama olmadığını hissediyorum, zaten stres de yaptım elimde olmadan kafaya takıyorum
Coraspin kullanmıyorum, öyle bir önerisi olmadı su an icin, sanırım gebe kalırsam igne ya da coraspin baslayacagiz..Siz coraspin kullanıyor musunuz, sadece iğne mi?
stres olmadan oluruna bırksanız daha iyi olur ön yargılı olmayın gene de adetinize 2 3 kala test yapın bence :)Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDoktorumun önerisiyle 2 adet korundum, bu ay korunmadım 6 gün var adetime ama olmadığını hissediyorum, zaten stres de yaptım elimde olmadan kafaya takıyorum
Coraspin kullanmıyorum, öyle bir önerisi olmadı su an icin, sanırım gebe kalırsam igne ya da coraspin baslayacagiz..Siz coraspin kullanıyor musunuz, sadece iğne mi?
merhaba bende 2 kez düşük yaptı 3 aydır coraspirin ve folik asit kullanıyorum... coraspirin kaç mg kullanıyorsunuz ?ben coraspini 2 ay boyunca kullandım folik asitle beraber, şimdi iğneye de başladk düşük hapıda verdi hepsini aynı anda kullanıyorum.
merhaba canım 100 mg kullanıyordm hala da 100 mg ye devam dedi doktormerhaba bende 2 kez düşük yaptı 3 aydır coraspirin ve folik asit kullanıyorum... coraspirin kaç mg kullanıyorsunuz ?
Bende mi kullansam acaba ya iki aydır folik asit kullanıyorum ama.bende pıhtılaşma varmı bilmiyorum birkez kürtaj oldum ben kalp atışları atmadığı için aldırmak zorunda kaldık. Bir oğlum var ikincisi için henüz demeye başlamadık. İkinci adetim yeni bitti artık bırakırım heralde korunmayımerhaba canım 100 mg kullanıyordm hala da 100 mg ye devam dedi doktor
Benim içimde korkular var yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDoktorumun önerisiyle 2 adet korundum, bu ay korunmadım 6 gün var adetime ama olmadığını hissediyorum, zaten stres de yaptım elimde olmadan kafaya takıyorum
bence dr ile görüşmden başlamayın coraspineBende mi kullansam acaba ya iki aydır folik asit kullanıyorum ama.bende pıhtılaşma varmı bilmiyorum birkez kürtaj oldum ben kalp atışları atmadığı için aldırmak zorunda kaldık. Bir oğlum var ikincisi için henüz demeye başlamadık. İkinci adetim yeni bitti artık bırakırım heralde korunmayı
bende 100 mg kullanıyorum şuan için korunuyoruz 2 genimde heterezigot var benimmerhaba canım 100 mg kullanıyordm hala da 100 mg ye devam dedi doktor
faktor v leiden heterozigot, mthfrc777t homozigotbende 100 mg kullanıyorum şuan için korunuyoruz 2 genimde heterezigot var benim
benimde mthfr c677 heterezigot, pai heterezigotfaktor v leiden heterozigot, mthfrc777t homozigot
Sanırım o korku hiç geçmeyecekBenim içimde korkular var yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
anladm cnm farklı biraz senin ki ilebenimde mthfr c677 heterezigot, pai heterezigot
Canım, benimsüreçbirazzor geçti.Kürtaj oldum 2ay sonrahistereskopi oldum şimdionun üstünden de 2ay geçyi yani iki renglgeçirdim. artık korunmayacaımbende. Benim yaşım emin ol senden büyüktür. 38 yaşındayım benSanırım o korku hiç geçmeyecekKaç ay oldu? Bende yaş faktörü de var o yüzden uzun korunamam
Ben de 34üm, ilk gebeliğimdiCanım, benimsüreçbirazzor geçti.Kürtaj oldum 2ay sonrahistereskopi oldum şimdionun üstünden de 2ay geçyi yani iki renglgeçirdim. artık korunmayacaımbende. Benim yaşım emin ol senden büyüktür. 38 yaşındayım ben
bence dr ile görüşmden başlamayın coraspine
Allah tekrar göstermesin tez zamanda da hayırlı haberler alırsınız inşallahBen de 34üm, ilk gebeliğimdi
Amin hepimiz alırız inşallahAllah tekrar göstermesin tez zamanda da hayırlı haberler alırsınız inşallah
Benim 15 gun cok az sekilde sürmüştü canım, bence sorun değildir eğer muayeneye gittiysenKızlar kürtaj olalı 13. gün oldu lekelenmem devam ediyor pede gelen bişey yok ama silince geliyor sadece çok uzun sürdü gibi geldi bana sizce normal mi? İlk kürtajımda 5 gün adet gibi olup bitmişti bu uzun sürdü sanki
Yine o günlere geri döndüm içim yandıBenim bir hafta oldu kürtaj olalı. 11+2 haftalıktı. Kalbi durmuş bebeğimin. Toparlanamıyorum. Sürekli düşükle ilgili birşeyler okuyorum. Aklımda hep bebeğim var. Buzdolabını açıyorum mesela sütlaç görüyorum. Ben bunu hamileyken yapmıştım diye ağlamaya başlıyorum. Yada süt görüyorum ben bu şişeyi hamileyken içmeye başlamıştım diyorum. Çamaşır atıcam makineye bir kıyafetimi görüyorum ben bunu hamileyken giymiştim diyorum yine ağlama krizleri. Ne yapacağımı bilemiyorum. Toparlanmak istiyorum dua ediyorum çabalıyorum ama içimdeki ateş sönmüyor. Gün sayıyorum hala. Bebeğim yaşasaydı şu kadar olacaktı diye. Rabbimden geldi biliyorum. Sabretmem lazım biliyorum. Ama elimde değil içim cayır cayır yanıyor. Nasıl toparlanıcam ne yapıcam bilmiyorum.
Rabbim sabır versin canım benim bu 2. kaybım çok zor hamile görmeye bebek görmeye bile tahammülüm yok hatta kimseyle konuşmak bile istemiyorum ama mecburen hayata devam ediyoruz. Acısı geçmiyor ama zamanla hafifleyecek inşallahBenim bir hafta oldu kürtaj olalı. 11+2 haftalıktı. Kalbi durmuş bebeğimin. Toparlanamıyorum. Sürekli düşükle ilgili birşeyler okuyorum. Aklımda hep bebeğim var. Buzdolabını açıyorum mesela sütlaç görüyorum. Ben bunu hamileyken yapmıştım diye ağlamaya başlıyorum. Yada süt görüyorum ben bu şişeyi hamileyken içmeye başlamıştım diyorum. Çamaşır atıcam makineye bir kıyafetimi görüyorum ben bunu hamileyken giymiştim diyorum yine ağlama krizleri. Ne yapacağımı bilemiyorum. Toparlanmak istiyorum dua ediyorum çabalıyorum ama içimdeki ateş sönmüyor. Gün sayıyorum hala. Bebeğim yaşasaydı şu kadar olacaktı diye. Rabbimden geldi biliyorum. Sabretmem lazım biliyorum. Ama elimde değil içim cayır cayır yanıyor. Nasıl toparlanıcam ne yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?