Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben coraspini 2 ay boyunca kullandım folik asitle beraber, şimdi iğneye de başladk düşük hapıda verdi hepsini aynı anda kullanıyorum.

stres olmadan oluruna bırksanız daha iyi olur ön yargılı olmayın gene de adetinize 2 3 kala test yapın bence :)

ben coraspini 2 ay boyunca kullandım folik asitle beraber, şimdi iğneye de başladk düşük hapıda verdi hepsini aynı anda kullanıyorum.
merhaba bende 2 kez düşük yaptı 3 aydır coraspirin ve folik asit kullanıyorum... coraspirin kaç mg kullanıyorsunuz ?

merhaba canım 100 mg kullanıyordm hala da 100 mg ye devam dedi doktor
Bende mi kullansam acaba ya iki aydır folik asit kullanıyorum ama.bende pıhtılaşma varmı bilmiyorum birkez kürtaj oldum ben kalp atışları atmadığı için aldırmak zorunda kaldık. Bir oğlum var ikincisi için henüz demeye başlamadık. İkinci adetim yeni bitti artık bırakırım heralde korunmayı

Benim içimde korkular var yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

bence dr ile görüşmden başlamayın coraspine

Sanırım o korku hiç geçmeyecek Kaç ay oldu? Bende yaş faktörü de var o yüzden uzun korunamam
Canım, benimsüreçbirazzor geçti.Kürtaj oldum 2ay sonrahistereskopi oldum şimdionun üstünden de 2ay geçyi yani iki renglgeçirdim. artık korunmayacaımbende. Benim yaşım emin ol senden büyüktür. 38 yaşındayım ben

Kızlar kürtaj olalı 13. gün oldu lekelenmem devam ediyor pede gelen bişey yok ama silince geliyor sadece çok uzun sürdü gibi geldi bana sizce normal mi? İlk kürtajımda 5 gün adet gibi olup bitmişti bu uzun sürdü sanki

Benim bir hafta oldu kürtaj olalı. 11+2 haftalıktı. Kalbi durmuş bebeğimin. Toparlanamıyorum. Sürekli düşükle ilgili birşeyler okuyorum. Aklımda hep bebeğim var. Buzdolabını açıyorum mesela sütlaç görüyorum. Ben bunu hamileyken yapmıştım diye ağlamaya başlıyorum. Yada süt görüyorum ben bu şişeyi hamileyken içmeye başlamıştım diyorum. Çamaşır atıcam makineye bir kıyafetimi görüyorum ben bunu hamileyken giymiştim diyorum yine ağlama krizleri. Ne yapacağımı bilemiyorum. Toparlanmak istiyorum dua ediyorum çabalıyorum ama içimdeki ateş sönmüyor. Gün sayıyorum hala. Bebeğim yaşasaydı şu kadar olacaktı diye. Rabbimden geldi biliyorum. Sabretmem lazım biliyorum. Ama elimde değil içim cayır cayır yanıyor. Nasıl toparlanıcam ne yapıcam bilmiyorum.

Benim 15 gun cok az sekilde sürmüştü canım, bence sorun değildir eğer muayeneye gittiysen Yine o günlere geri döndüm içim yandı Allah sabır versin canım...Yaşadıkların çok normal hepimiz birebir aynı şeyleri yaşadık, ilk haftalar çok daha zor ama zamanla biraz azalıyor, geçmiyor ama azalacak emin ol

Rabbim sabır versin canım benim bu 2. kaybım çok zor hamile görmeye bebek görmeye bile tahammülüm yok hatta kimseyle konuşmak bile istemiyorum ama mecburen hayata devam ediyoruz. Acısı geçmiyor ama zamanla hafifleyecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…