Canım daha kötü şeyler olmasın en azından doktor ultrasonla muayane etti demi kürtajdan sonradogru soyluyosun canm daha oncede bos gebelikten kurtaj olmstm bikac gun gelip durmustu 40 gun sonrada adet olmustum dogudayiz biz burda cok anlamiyolar vajinal usg bile dogru duzgun bakmiyolar. olmazsa tekrar memlekete gidecz
evet iki gun sonra usg ile bakti tamm temiz dedi oyle yola ciktik. suan bende cok tedirginim dogudayiz ortalikta koronavirus rahmimde hem anomali hemde tek tup tek yumurtalik varCanım daha kötü şeyler olmasın en azından doktor ultrasonla muayane etti demi kürtajdan sonra
bebek kaybeden butun arkadaslara gecmis olsun. Rabbim insallah hayirla saglikla kolaylikla tez vakitte kucaklarimizi doldursun. bende tam 40 gun önce kürtaj oldum ve benim kanamam hala devam ediyor hafif pihtilarda geliyor ne zaman adet olacagim hakkinda hicbir fikrim yok hergun kasik agrilarim oluyor adet agrisi gibi sizce parca kalmis olabilirmi? boyle kanamasi uzun sure devam eden varmi? bu arada tek tupum var parca varsa tek tup tek yumurtaligada zarar verirmi?
[/QUOTE
Canım, sana da çok geçmiş olsun. 40 geçmiş ve hala kanaman varsa parça kalmıştır bakbenden söylemesi. 20 günde temizlenmesi gereliyor lekelenmelerinin 40. günde millet adet oluyor en geç. Sen hala temizlenemedim ve sancılarım oluyor diyorsun. Bak seni korkutmak için böyle konuşmuyorum. Ben yaşadım bizzet kendim yaşadım. Kürtaj oldum 2 ay sonra da histereskopi yapıldı bana içerde plesenta parçası kalmış ve aertık kemikleşmişti içerde. Kİ benim öyle sancım falan da yoktu ve lekelenmem 1-2 damla şeklindeydi. Kürtajda sonra bir kez kontrole bir kes genel muayeneye gittim tespit edemediler. En son tekrar başka bir doktora gittim aynı hastanede oda histereskopi yapıp içerde neler oluyo bir bakalım dedi. Öyle çıktı herşey ortaya .Çok şükür şimdi operasyon sonrası 2. adetimi yaşıyorum. Rabbim çok bekletmeden inşallah tekrar bebek nasip eder isteyen herkese. Bence ihmal etme doktora git önelmelrini al ama git.
Olmaz benimde 20 gün sonra muayende ettiler. Alttan baktılar hatta. ama kanama yüzeyi hala olduğu için net görüntüleyemediler. Temizdediler kis dediler önemli değil dediler de dediler sen ne yap ne et bir dokdora git canımevet iki gun sonra usg ile bakti tamm temiz dedi oyle yola ciktik. suan bende cok tedirginim dogudayiz ortalikta koronavirus rahmimde hem anomali hemde tek tup tek yumurtalik var
anladım canım hayırlısı olsun.canm cok tskkr ederm bilgilendirdigin icin. bende aslinda isin ciddiyetinin farkindayim fakat dogudayim umarim isin ehli bir doktora denk gelirimde sebebini anlayabilir. daha onceki gebeligimde kontrol old. perinatologumu aradim oda parca kucukse cok aciliyeti yok ama buyukse hemn almk lazim dedi oda sehir disinda iste olmazsa bi sekilde ona gitmeye calisacaz
canim benimde kanamalarim damla damla fakat bazen tuvalet kagidini sildikce adet kanamasi gibi geldigide oluyor ama ic camasirina bikac damla damlamis oluyor bazende ince ip seklinde pihtilarda geliyor sendede boyle oluyormuydu? sanki boyle adet olacakmisimda olamiyormusum gibi sancilarim oluyor hergun nerdeysr kasiklarim belim agriyor karnimda sislik var.cuma gunu randevu aldim doktora insallah kotu bir sonucla karsilasmamanladım canım hayırlısı olsun.
Canım çok teşekkürler oldum ben bugün operasyon dr çok başarılı geçtiğini söyledi kalp rahim düzeltilmiş Rahime çentik atılmış ve polip varmış onlar alınmış. Şimdi bir şey koymuşlar böyle diren gibi cuma günü çıkarılacakmış sanırım yapışıklık olmasın diye. Saat 10 da oldum sanırım 18.00 gibi çıkış yapacaklarSelam canım, alah senden de razı olsun. Sıkıntı yok. Bildiğimkadarıyla cevap veririm tabiki. Bence senin düşük kesin ondan başka ne olabilir ki??? Ben kürtajdan 2 ay sonra oldum operasyon belki ondan verilmedi amabazı doktor vv erip bazızsı vermiyor hormon ilacını ben öyle anladım okuyp araştırdığım kadarıyla. Komplikasyon şöyle tabiki inşallah yaşamaz sorunsuz geçirirsin. Ben o operasyona girmeden önce o kadar çok komplikasyon içeren biar yazı imzalattılar ki bana ama imzalayıp olmak zorunda kalıyorsun ameliyatını. Her ameliyatta rizkler var. Bu riskleri bilerek kabul ederek giriyoruz ameliyata. Bana neler neşer yazmışlardı şöyle olabilir böyle olabilri rahim delinebilir vs vs.... Yapışıklık falan işte ancak adet olduğunda anlaşılabilir bişrey demişti bana kontrole gittğimde doktorum. Ben şimdi ikinci adetmi yaşıyorum operasyon sonrası. bilmiyrum bakalım sağlık lı bir gebelik yaşar mıyım yine denemedik dahaca. Yaş geldi 38 e. druumlar vahim yani. Korkma dua et. Sonuçda bu operasyonu olmak zorundasın. Ayrıca bir içeri girip bakılsın belki ultrasonla görünmeyen birşeyi görecekler. Vardır herşerde bir hayır.
Ben de 32 yaşındayım çocuğum yok inşallah bu operasyon vesile olur canımBir de kanamayı sormuşsuun ilk iki gün falan adetli gibi. sonraki günler lekeli oluyorç 12 gün sürdü lekelenemelerim.
Merhaba yaşadığının benzerini sağ kasıkta yaşadım folikül kisti oluşmuş dedi doktor bir sonraki adetle atılır atılmazsa tarrusal veririz dedi. İnşallah sizin de önemsiz bir şeydir bir doktora gidip ultrasonla baktırsanız iyi olurduKızlar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize. Size bi sorum olucaktı 23 ocakta bebegimin kalp atışı durdugu için kürtaj olmuştum 2 ay korunduk bu süreçtede 3 kez hasta oldus. Bu ay sol kasığımda üşütürsünz de ağrınız olur ya şişlik ve batmalar hissettim ara ara korkuyorum şu anda da eşimin işinden dolayı da gidemiyorm dok izni yok malesef. Bi sıkıntı olmuş olabilir mi kürtajdan dolayı?
Amin inşallah olur tez zamanda hayırlısıylaBen de 32 yaşındayım çocuğum yok inşallah bu operasyon vesile olur canım
Çok geçmiş olsun canım. Polip molip herşey alınmış mis gibi artık iyiles bakmhemen kalacaksın hamile Allah'ın izniyleCanım çok teşekkürler oldum ben bugün operasyon dr çok başarılı geçtiğini söyledi kalp rahim düzeltilmiş Rahime çentik atılmış ve polip varmış onlar alınmış. Şimdi bir şey koymuşlar böyle diren gibi cuma günü çıkarılacakmış sanırım yapışıklık olmasın diye. Saat 10 da oldum sanırım 18.00 gibi çıkış yapacaklar
Bende hiç ağrı olmuyordu canım böyle 34. Gün du sanırım çamur gibi bir akıntı geldi. Bende adet sandım iki gün falan sürdü. Sonra kesildi dedim tmm kurtuldum ama sonra yine lekelenme ler başladı ayy çok bu almıştım yaa bir gün temis olamadım çok şükür şimdi düzene girdicanim benimde kanamalarim damla damla fakat bazen tuvalet kagidini sildikce adet kanamasi gibi geldigide oluyor ama ic camasirina bikac damla damlamis oluyor bazende ince ip seklinde pihtilarda geliyor sendede boyle oluyormuydu? sanki boyle adet olacakmisimda olamiyormusum gibi sancilarim oluyor hergun nerdeysr kasiklarim belim agriyor karnimda sislik var.cuma gunu randevu aldim doktora insallah kotu bir sonucla karsilasmam
Allah razı olsun canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım şu mübarek günlerde sesimizi duysunÇok geçmiş olsun canım. Polip molip herşey alınmış mis gibi artık iyiles bakmhemen kalacaksın hamile Allah'ın izniyle
İnşallah canımAmin inşallah olur tez zamanda hayırlısıyla
Anladım canm çok teşekkür ederim. Haftaya gidicem mecburen kontrole inşallah dediğiniz gibi önemsizdir. Sanada çok geçmiş olsunMerhaba yaşadığının benzerini sağ kasıkta yaşadım folikül kisti oluşmuş dedi doktor bir sonraki adetle atılır atılmazsa tarrusal veririz dedi. İnşallah sizin de önemsiz bir şeydir bir doktora gidip ultrasonla baktırsanız iyi olurdu
merhaba tekrardan iğneyi kullanmaya başladım 4 haftalık hamileyim 4. gebeliğim inşallah bu sefer yolunda gider herşey siz ne yaptınız coraspin kullanmaya başladınız mı?Anladım hayırlısı sağlıklısı olsun da en önemlisi o inşallah en kısa sürede kavuşursunuz siz deGelişmeleri buraya da yazın olur mu? Siz bizden biraz daha öndesiniz zaman olarak
Çok teşekkürlerAnladım canm çok teşekkür ederim. Haftaya gidicem mecburen kontrole inşallah dediğiniz gibi önemsizdir. Sanada çok geçmiş olsun
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahmerhaba tekrardan iğneyi kullanmaya başladım 4 haftalık hamileyim 4. gebeliğim inşallah bu sefer yolunda gider herşey siz ne yaptınız coraspin kullanmaya başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?