Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dogru soyluyosun canm daha oncede bos gebelikten kurtaj olmstm bikac gun gelip durmustu 40 gun sonrada adet olmustum dogudayiz biz burda cok anlamiyolar vajinal usg bile dogru duzgun bakmiyolar. olmazsa tekrar memlekete gidecz
Canım daha kötü şeyler olmasın en azından doktor ultrasonla muayane etti demi kürtajdan sonra

evet iki gun sonra usg ile bakti tamm temiz dedi oyle yola ciktik. suan bende cok tedirginim dogudayiz ortalikta koronavirus rahmimde hem anomali hemde tek tup tek yumurtalik var
Olmaz benimde 20 gün sonra muayende ettiler. Alttan baktılar hatta. ama kanama yüzeyi hala olduğu için net görüntüleyemediler. Temizdediler kis dediler önemli değil dediler de dediler sen ne yap ne et bir dokdora git canım

canm cok tskkr ederm bilgilendirdigin icin. bende aslinda isin ciddiyetinin farkindayim fakat dogudayim umarim isin ehli bir doktora denk gelirimde sebebini anlayabilir. daha onceki gebeligimde kontrol old. perinatologumu aradim oda parca kucukse cok aciliyeti yok ama buyukse hemn almk lazim dedi oda sehir disinda iste olmazsa bi sekilde ona gitmeye calisacaz

anladım canım hayırlısı olsun.

anladım canım hayırlısı olsun.
canim benimde kanamalarim damla damla fakat bazen tuvalet kagidini sildikce adet kanamasi gibi geldigide oluyor ama ic camasirina bikac damla damlamis oluyor bazende ince ip seklinde pihtilarda geliyor sendede boyle oluyormuydu? sanki boyle adet olacakmisimda olamiyormusum gibi sancilarim oluyor hergun nerdeysr kasiklarim belim agriyor karnimda sislik var.cuma gunu randevu aldim doktora insallah kotu bir sonucla karsilasmam

Kızlar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize. Size bi sorum olucaktı 23 ocakta bebegimin kalp atışı durdugu için kürtaj olmuştum 2 ay korunduk bu süreçtede 3 kez hasta oldus. Bu ay sol kasığımda üşütürsünz de ağrınız olur ya şişlik ve batmalar hissettim ara ara korkuyorum şu anda da eşimin işinden dolayı da gidemiyorm dok izni yok malesef. Bi sıkıntı olmuş olabilir mi kürtajdan dolayı?

Canım çok teşekkürler oldum ben bugün operasyon dr çok başarılı geçtiğini söyledi kalp rahim düzeltilmiş Rahime çentik atılmış ve polip varmış onlar alınmış. Şimdi bir şey koymuşlar böyle diren gibi cuma günü çıkarılacakmış sanırım yapışıklık olmasın diye. Saat 10 da oldum sanırım 18.00 gibi çıkış yapacaklar

Merhaba yaşadığının benzerini sağ kasıkta yaşadım folikül kisti oluşmuş dedi doktor bir sonraki adetle atılır atılmazsa tarrusal veririz dedi. İnşallah sizin de önemsiz bir şeydir bir doktora gidip ultrasonla baktırsanız iyi olurdu

Çok geçmiş olsun canım. Polip molip herşey alınmış mis gibi artık iyiles bakmhemen kalacaksın hamile Allah'ın izniyle

Bende hiç ağrı olmuyordu canım böyle 34. Gün du sanırım çamur gibi bir akıntı geldi. Bende adet sandım iki gün falan sürdü. Sonra kesildi dedim tmm kurtuldum ama sonra yine lekelenme ler başladı ayy çok bu almıştım yaa bir gün temis olamadım çok şükür şimdi düzene girdi

Anladım canm çok teşekkür ederim. Haftaya gidicem mecburen kontrole inşallah dediğiniz gibi önemsizdir. Sanada çok geçmiş olsun

Anladım hayırlısı sağlıklısı olsun da en önemlisi o inşallah en kısa sürede kavuşursunuz siz de Gelişmeleri buraya da yazın olur mu? Siz bizden biraz daha öndesiniz zaman olarak
merhaba tekrardan iğneyi kullanmaya başladım 4 haftalık hamileyim 4. gebeliğim inşallah bu sefer yolunda gider herşey siz ne yaptınız coraspin kullanmaya başladınız mı?

merhaba tekrardan iğneyi kullanmaya başladım 4 haftalık hamileyim 4. gebeliğim inşallah bu sefer yolunda gider herşey siz ne yaptınız coraspin kullanmaya başladınız mı?
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Doktorumun önerisiyle 2 adet korundum, bu ay korunmadım 6 gün var adetime ama olmadığını hissediyorum, zaten stres de yaptım elimde olmadan kafaya takıyorum
Coraspin kullanmıyorum, öyle bir önerisi olmadı su an icin, sanırım gebe kalırsam igne ya da coraspin baslayacagiz..Siz coraspin kullanıyor musunuz, sadece iğne mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…