Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle düşün kanama ne kadar olursa o kadar rahmin düzelmeye başlıyor. Sen bu adetten sonra başlayacak mısın denemelere ?

Kızlar çok mutsuzum kan pıhtılaşması yüzünden 2 tane dusugum oldu şimdi üstünden 4 ay geçti 2 aydir deniyoruz ama olmuyo yine adet oldum halbuki dusuklerde çok kolay hamile kalmıştım ve yumurtlama testine bakarak iliskiye girdik tam yumurtlama zamanları oldu iliski ama adet oldum yine benim durumumda olanlar var mi ?

Canım üzülme bak kendinde diyosun çok kolay hamile kalmıştım diye 2 ay umutsuzluk bağlıcağın bi zaman dilimi değil . Millet yıllardır istiyo. Belkide rahmin daha toparlamadı bu sefer. Kan pıhtılaşması için bişey kullandın mı

Çok saol canım ya yaşım da geçiyor korkuyorum ya olmazsa diye 1,5 senedir cocuk diye uğraşıyorum bende 2 kaybım oldu hemende olmuyo iste böyle ;( pıhtılaşma icin coraspin kullanıyorum 2 aydir ve folbiol folik asit kullanıyorum... senin nasıl durumlar ?

Kaç yaşındasın ki? Stres yapma iki kez kalmışsın üçüncüde olur sağlıklı olsun inşallah benimde kürtaj olalı 2 ay oldu hiç korunmadım ama hamilede kalamadımm

Kaç yaşındasın ki? Stres yapma iki kez kalmışsın üçüncüde olur sağlıklı olsun inşallah benimde kürtaj olalı 2 ay oldu hiç korunmadım ama hamilede kalamadımm
35 oldum canm bi tane 5 yaşında oğlum var iste 1,5 senedir 2.istedik olmadı sen ? Seninde kalbi mi durdu? Test yaptırmadın dimi pihtilasma vs

35 oldum canm bi tane 5 yaşında oğlum var iste 1,5 senedir 2.istedik olmadı sen ? Seninde kalbi mi durdu? Test yaptırmadın dimi pihtilasma vs
Rabbim evladını bağışlasın. Bak bi tane varmış ikincide olur hiç üzülme. Yok yaptırmadım doktorım gerek görmedi zaten devlette 2 3 olmadan istemiyolar. İnşallah yaşamam tabi aynı şeyleri

Rabbim evladını bağışlasın. Bak bi tane varmış ikincide olur hiç üzülme. Yok yaptırmadım doktorım gerek görmedi zaten devlette 2 3 olmadan istemiyolar. İnşallah yaşamam tabi aynı şeyleri
Aminnn canım insallah cümlemizin

Benim ilk gebeligim di canım 10+3 haftalikti kontrole gidecektim onu büyük halde görecektim elleri ayaklari kalp atisini ... hastaneye gitmemle ölmem bir olmuştu sanki . Evet onu gördüm elleri oluşmuş ayaklari oluşmuştu adete bir incir büyüklüğündeydi çok güzeldi fakat bir sorun vardi ikide bir karnimda ultrasonu çevirip duruyordu doktor dedim bir sorun mu vst ultrasonda bir sorun olduğunu söyledi. Beni daha buyuk ekranlı bir ultrasona aldı detayliydi sanirim. Oradada doktor sessizdi dedim lütfen söyleyin birşey mi var . MALESEF KALBI ATMIYOR dedi ve ben orda yıkıldım.. acil acil dolaştım hepsinde aynı cevap mecburen aldırmak zorunda kaldım bir mezarı bile yoktu çünkü onu parcalamislar hem kurtajda hem patalojide. Genetik testim temiz cikti pataloji ise rahim enfeksiyonu . Benim hikayede böyle malesefki ..

Allah yardımcın olsun canım bende 2 kez yaşadım yaşadıklarını seni çok iyi anlıyorum insallah sağlıkla kavuşuruz ne zaman oldu senin ? Pıhtılaşma testi yaptırdın mi ?

Allah yardımcın olsun canım bende 2 kez yaşadım yaşadıklarını seni çok iyi anlıyorum insallah sağlıkla kavuşuruz ne zaman oldu senin ? Pıhtılaşma testi yaptırdın mi ?
Yok yaptırmadım canım çünkü kullanıyordum ignesini hergün evde kendim vuruyordum doktor ondan olmadığını söyledi ilk gebeliklerde böyle hastalarinin sıklıkla olduğunu soyledi nasibi olsaydı engelli bile dogardi canım nasibi yoktu bence 3 ay oldu . Ovulasyon testleri aldim deniyorum bakalım olucakmi gene

Hadi insallah olur canm benimde 5 ay olacak 2 aydir deniyoruz ama olmuyo bakalım insallah guzel haberler veririz

banada doktorum ilk gebeliklerde olur dedi. Ama sen sanırım hamileyken iğne vuruluyomuşsun önlem amaçlı mı vuruluyodun?

Şöyle düşün kanama ne kadar olursa o kadar rahmin düzelmeye başlıyor. Sen bu adetten sonra başlayacak mısın denemelere ?
Korunmayacağım yaşımdan dolayı.....ama özel birşey de yapmayacağım, kür takip vs
Cok gecmis olsun, ilk ve son kaybımız olur inşallah bana da doktorum ilk gebeliklerde fazla olduğunu söyledi benim de ilk gebelikti yıkıldım 3 ay sonra mı denemelere başladınız? Benim gebelik daha kucuktu doktorum 2 ay yeterli dedi, 2 ayı yeni doldurdum bir de bende yaş faktörü var maalesef, daha once de ovulasyon testleri ile mi gebe kaldınız?

Canım, günaydın.Bende senin gibi 37 yaşında ikinci çocuk isteyen bir anneyim. Aralık ayında bir kürtaj yaşadım ve etkisinden yeni yeni kurtuluyorum. Kürtaj sonrası histereskopi yaptırdım klaan parça alındı ve ilk adetimi bu ay gördüm. ikinci adetten sonra tekrar denemeye başlayacaım. Rabbimden üit kesilmez tez kaygım dediğin gibi yaş. Benim bebeğimin kalp atışları oluşmamıştı bile Hiç duyamadım. O gebeliğim 1,5 yıl üstüne olmuştu. İnşallah bu sefer o kadar bekletmez Allahım bizi.

öncelikle geçmiş olsun kalan parça için yapılan müdahaleden ne kadar sonra regli oldunuz sorabilirmiyim? ve 2.müdahale sonrası kanamanız/lekelenmeniz uzun sürdümü?

öncelikle geçmiş olsun kalan parça için yapılan müdahaleden ne kadar sonra regli oldunuz sorabilirmiyim? ve 2.müdahale sonrası kanamanız/lekelenmeniz uzun sürdümü?
Bende hemotom oluştuğu için kan pıhtısı kalmıştı içerde kürtajdan bir hafta sonra tekrar operasyon geçirdim kürtaj oldu tekrar binevi zaten belliydi bişey kaldığı kürtaj sonrası hiç kanama azalmamıştı. İkinci operasyon dan üç gün sonra lekelenmeler bitti ben 28şubatta ilk kürtaj olmuştum tam 32.gün 1Nisan da ilk adeti gördüm

teşekkürler:) benimde kürtaj sonrası aşırı ağrım ve bitmeyen kanamam oldu 2 hafta sonra 2.operasyon oldu parça kaldı diye.rahim içinde miyomum var ondan sağlıklı temizlenemiyor.1 hafta oldu çok çok az koyu renk lekelenmem hala var ama ağrı yok inşallah benimde bir aya reglim gelir ve normal hayata dönerim,çok zor bi süreç,Allah yaşayan herkese yardımcı olsun.

kızlaaar koşun gayri bakın yumurtlamam var dimi yumurtluyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…