Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl ve kaç gün yaptığınızı tarif edebilir misiniz acaba ?
Günde iki defa yemekler den önce yaptım hem kiloda verdiriyor adetin üçüncü günü başlayın diyolar ama ben kürtaj dan sonra başladım hemde bayağı sonra hedefim kalıntı olmasını engellemek rahim sağlığı için

Ben de kanama bitince başlayayım o zaman çok teşekkür ederim canım

Bende yapmak istiyorum ama soğan hiç yiyemiyorum ben tadı nasıl kötümü yapabilsem aslında çok iyi olacak

Benim sorunda o 4 düşük arka arka ya 2 sağlıkla gebelikten sonra nasip değil sanırım 1 yıl içinde 4 defa hamile kaldım
Bu durum bize bi imtihan işte. Sabırla isyan etmeden karşılamak lazım. Inşallah rabbim tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım.

Bende yapmak istiyorum ama soğan hiç yiyemiyorum ben tadı nasıl kötümü yapabilsem aslında çok iyi olacak
Ben normalde hiç soğan yiyemem nefret derecesinde
Ama suyunu sevdim. Belki de hamileliğe faydası olduğu için bana kötü gelmedi tadı da kokusu da. Bir kere midem bulandı. Kürden sonra yumurta yemiştim belkide o yüzdendi

Ben burnumu tutup nefes almadan içebiliyordum Açıkçası güzel diyemem ama şifa için içilmeyecek kadar da kötü değil ben bir hafta uygulamıştım . Ovulasyonum gelince bırakmıştım.

Arkadaslar bende ıkı kez yaptım sogan kürünü ben kür yaptıgm ay esım de caksır kullandı suyla karıstırfı ıcti ikisinde de diger ayında hamile kaldım ama ikisi de kürtajla sonuçlandı tabi bu eminim tesadüftür, hakkımızda hayırlısı ınsallah şifa niyetine ıcın ama 6 ay arayla bir de 15 gun kullanın diyenler var rahim duvarını inceltiyormıs tutunmayı engellermiş zaten dıger ay gebelik görülmüş cogu deneyende

Ben zaten normalde sağlıklı beslenmeye çalışan biriyim ama çok kan kaybettim sanırım bir kan tahlili yaptırmak iyi olur söylediğin gibi
Benim kanamam çok olmadı. Ama kan sev iywm çok çok düştü. Sürer kli kan vermekten. Bazı günler günde 10 defa kan veriyordum.. 2 saat arayla kan veriyordm.o yüzden kansz kaldm. Doktor 4 5 ay kan ilacı kullan dedi.

Bende yiyemem soğan yemeklere bile bütün atıp suyu çıktıktan sonra geri alıyorum yeşil soğan pişmiş çiğ farketmez yiyemiyorum

Bende yiyemem soğan yemeklere bile bütün atıp suyu çıktıktan sonra geri alıyorum yeşil soğan pişmiş çiğ farketmez yiyemiyorum
Tatlım inan ki o kadar kötü gelmiyor ılık ya da soğuk içtiğinde. Ben de miyom olduğu için sırf sabahları içiyorum.
Yemeklere de bir doğrayıcı aldım küçücük yapıyor hiç yokmuş gibi öyle geliyor.

Bende miyom kist yok ama enfeksiyon çok çabuk oluşuyor deneyim bi

Anladım canım benim de düşmüştür kesin

Canım ben iki kimyasal gebelik ardından 13. Haftada düşük sebebiyle kürtaj oldum yarın bir hafta olacak.
Benim de 28inda bir ay olacak 12+4 te kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj olmak zorunda kaldım Allah hayırlısını versin kanaman bittimi ben 28 şubattan bir hafta sonra yani 9 martta kontrole gittim hemotom oluşmuş kan parçası yine bi kürtaj işlemi gördüm kanamam durmamıştı o güne kadar dokuzundan sonra çok şükür bidaha olmadı leke veya kanama

Canım ben iki kimyasal gebelik ardından 13. Haftada düşük sebebiyle kürtaj oldum yarın bir hafta olacak.
Bence sen başla soğan suyuna bir soğanı soyup dörde bölüp kaynatıcan ılıyıncada iç tadı kötü değil çok faydalı rahimi hazır ediyor yeni gebelik için

Merhaba arkadaşlar. Bende üç tane düşük yaşadım. Bir kızım var 18 aylık. İlk düşük kızımdan önce oldu kimyasal gebelik. Sonra kızım oldu. Kasım ayında bir düşük yaşadım ve iki hafta önce gene düşük oldu. kürtajla alındı. Ve deli gibi çocuk istiyorum. Her düşük bir yara açtı kalbime eksiltti beni sanki. Çok şükür bir yavrum var. Ama bu istek nasıl geçecek bilmiyorum. Ve yaşım ileri. Hatta son gittiğim doktor yapma korun yaşından dolayı bunları yaşıyorsun dedi. Çok çok istiyorum bir bebek daha. İleri yaşta olup düşükler yaşayan sağlıklı gebelik yaşayan var mı. Aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…