- 18 Kasım 2019
- 5.231
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
Günde iki defa yemekler den önce yaptım hem kiloda verdiriyor adetin üçüncü günü başlayın diyolar ama ben kürtaj dan sonra başladım hemde bayağı sonra hedefim kalıntı olmasını engellemek rahim sağlığı içinNasıl ve kaç gün yaptığınızı tarif edebilir misiniz acaba ?
Ben de kanama bitince başlayayım o zaman çok teşekkür ederim canımGünde iki defa yemekler den önce yaptım hem kiloda verdiriyor adetin üçüncü günü başlayın diyolar ama ben kürtaj dan sonra başladım hemde bayağı sonra hedefim kalıntı olmasını engellemek rahim sağlığı için
Benim sorunda oHayır canım birşey kullanmadım. Benim hamile kalmakla ilgili bir problemim yok. Kolay hamile kalıyorum çok şükür ama tutunmuyor maalesef.
Bende yapmak istiyorum ama soğan hiç yiyemiyorum ben tadı nasıl kötümü yapabilsem aslında çok iyi olacakKızlar öncelikle günaydın düşük ve kürtaj yaşayan arkadaşlarım hamileliğe hazırlık için neler yapıyorsunuz ya da yapmayı düşünüyorsunuz ? Ben bu ay kanamam bitince soğan kürü kullanmayı düşünüyorum zaten korunacağım Rahmi temizlesin dedim ama acaba yanlış mı yapmış olurum? Sağ tüpümde 22 mm bir kist var belki ona faydası olur dedim. Sonraki ay da prowomen e başlayayım diyorum. Geçen sefer hamile olduğumu bilmeden sipariş etmiştim bu sefere kısmetmiş.
Bu durum bize bi imtihan işte. Sabırla isyan etmeden karşılamak lazım. Inşallah rabbim tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım.Benim sorunda o4 düşük arka arka ya 2 sağlıkla gebelikten sonra nasip değil sanırım 1 yıl içinde 4 defa hamile kaldım
Amin inşallahBu durum bize bi imtihan işte. Sabırla isyan etmeden karşılamak lazım. Inşallah rabbim tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım.
Ben normalde hiç soğan yiyemem nefret derecesindeBende yapmak istiyorum ama soğan hiç yiyemiyorum ben tadı nasıl kötümü yapabilsem aslında çok iyi olacak
Ben burnumu tutup nefes almadan içebiliyordumBende yapmak istiyorum ama soğan hiç yiyemiyorum ben tadı nasıl kötümü yapabilsem aslında çok iyi olacak
Benim kanamam çok olmadı. Ama kan sev iywm çok çok düştü. Sürer kli kan vermekten. Bazı günler günde 10 defa kan veriyordum.. 2 saat arayla kan veriyordm.o yüzden kansz kaldm. Doktor 4 5 ay kan ilacı kullan dedi.Ben zaten normalde sağlıklı beslenmeye çalışan biriyim ama çok kan kaybettim sanırım bir kan tahlili yaptırmak iyi olur söylediğin gibi
Senin hikayen neydi kürtaj mi olmuştunBen de kanama bitince başlayayım o zaman çok teşekkür ederim canım
Bende yiyemem soğan yemeklere bile bütün atıp suyu çıktıktan sonra geri alıyorum yeşil soğan pişmiş çiğ farketmez yiyemiyorumBen normalde hiç soğan yiyemem nefret derecesinde
Ama suyunu sevdim. Belki de hamileliğe faydası olduğu için bana kötü gelmedi tadı da kokusu da. Bir kere midem bulandı. Kürden sonra yumurta yemiştim belkide o yüzdendi
Tatlım inan ki o kadar kötü gelmiyor ılık ya da soğuk içtiğinde. Ben de miyom olduğu için sırf sabahları içiyorum.Bende yiyemem soğan yemeklere bile bütün atıp suyu çıktıktan sonra geri alıyorum yeşil soğan pişmiş çiğ farketmez yiyemiyorum
Bende miyom kist yok ama enfeksiyon çok çabuk oluşuyor deneyim biTatlım inan ki o kadar kötü gelmiyor ılık ya da soğuk içtiğinde. Ben de miyom olduğu için sırf sabahları içiyorum.
Yemeklere de bir doğrayıcı aldım küçücük yapıyor hiç yokmuş gibi öyle geliyor.
Eğer öyleyse günde iki kere yapabilirsin canımBende miyom kist yok ama enfeksiyon çok çabuk oluşuyor deneyim bi
Anladım canım benim de düşmüştür kesinBenim kanamam çok olmadı. Ama kan sev iywm çok çok düştü. Sürer kli kan vermekten. Bazı günler günde 10 defa kan veriyordum.. 2 saat arayla kan veriyordm.o yüzden kansz kaldm. Doktor 4 5 ay kan ilacı kullan dedi.
Canım ben iki kimyasal gebelik ardından 13. Haftada düşük sebebiyle kürtaj oldumSenin hikayen neydi kürtaj mi olmuştun
Benim de 28inda bir ay olacak 12+4 te kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj olmak zorunda kaldımCanım ben iki kimyasal gebelik ardından 13. Haftada düşük sebebiyle kürtaj oldumyarın bir hafta olacak.
Bence sen başla soğan suyuna bir soğanı soyup dörde bölüp kaynatıcan ılıyıncada iç tadı kötü değil çok faydalı rahimi hazır ediyor yeni gebelik içinCanım ben iki kimyasal gebelik ardından 13. Haftada düşük sebebiyle kürtaj oldumyarın bir hafta olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?