Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okurken göz yaşlarımı tutamadım. Acının yüzde birini belki hissettim içimde kalbim acıdı. Rabbim onun ömrünü evlatlarına versin allah hep gönlüne göre versin. Tanımadan acını paylaştım seni az da olsa anlayabildim. Allahım sabır versin

Canım yazdıklarını okurken boğazım düğümlendi gözyaşlarımı durduramadım. Rabbim sabrını versin maalesef ne yaparsak yapalım insan olarak güçsüz aciz varlıklarız ve kaderi değiştirmek elimizde değil. Doğum ve ölüm tarihi bir saniye ileri ya da geri gitmezmiş. Veren de alan da rabbim sabrını versin hepimize

Evet bu ay yaptım ama hiç bir ay stresten gecikmezdi 17 ay dile kolay geliyo bana canım yok işte olmayacak rabbim senin yüzünü güldürdün canım benim ❤
Kuzum ümitsizlik yok çok stres yaptıgımız için vücudumuz bizimle oynuyo. Ben geçen ay o kadar belirti yaşAdım ki çok istediğim için midem de bulandı kasıklarımda batmalar oldu göğüslerim şişti. Gece 3 kere lavabo için kalktım ilk defa. Resmen yalancı gebelik.

Çok doğru bitanem ama artık stres yok tmm sağol cnm bbm Sen de rahatla

Doğrudur canım aslında hepsi bahane Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olcak
Kesinlikle öyle. Bir seferinde korunuyorduk. Yumurtlama günüme daha vardı sadece bir kere birliktelik olmuştu yumurtlamadan önce. Adetim gecikti ve test pozitif çıkmıştı. Hoş onda da düşük oldu. Olacağı varsa her türlü tutuyor. Ama olmuyorsa da rabbimin bir bildiği vardır. Hayırlı zamanda nasip etsin insallah hepimize

Bugün test yaptım tekrar. Bat dündü ve hala gelen giden yok. Bu testlerin hepsi ikişer gün arayla yapıldı. Alttaki ikisinin markası aynı bu sefer. Nasıl sizce. Aile hekimliği yapmıyormuş kan testi şuan. Hastaneye de beklemem gerek o yüzden Umutlanamıyorum hâlâ

Aynen kuzumm Rabbin ol derse her türlü olur

Kuzum koyulaşma var bence

Koyulaşıyor bence canım.... Ben bu görüntüyü hiç göremedim biliyor musun, kanda öğrenmiştim ben. Insallah nasip olur bana da

Bence var hepsinde pozitif çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…