- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
İlk kürtajında mu böyle oldu canım yoksa histereskopide mi ? Ben iki ay sonra histereskopi olacağım büyük ihtimal.
Günaydın canım histereskopi sonrası oldum ben bu şekilde sen neden histereskopi yaptiracaksinİlk kürtajında mu böyle oldu canım yoksa histereskopide mi ? Ben iki ay sonra histereskopi olacağım büyük ihtimal.
Göz yaşları içinde okudum hikayenizi. Allahım nasıl zor bir duygu nasıl bir sınav ben ki kalp atışları ni duymadığım bebeğimi kaybedince dünya yıkıldı başıma sandım. Hala oturur ağlarım onun için. Sizin çektiğiniz çok zor Allah'ım size onun yerini dolduracak bir evlat daha nasip etmiş Allah ömrünü uzun etsin onun. Allahım bize de nasip etsin o mutluluğu yaşamayı.İşte doğum başlıyor dedim. Kızıma javuşacsm normal doğumu göze almştm.. Olsun dayanrdm sancılara..evlat için katlanırdım. Hemen Dr gittik sancımın başladığını söyledi sekreter önce nst sonra muayene dedi ben de ısrarla önce muayene dedim doktorum tanıyordu zaten beni ameliyata girecektim ama gel bir bakaym dedi. Ultrasonda bir baktı. Bir da alttan bakaym dedi ve muayeneden kalkınca kanamamn başladığını farkettm.ilte nişan da gelmişti. Kesin doğacak yavrum dedim.doktor sekretere acil ameliyat defi koşarak çıktı odadan. Ben asönsör kapısında beklerken eşim arabayı park edip gelmişti. 5 dk önce yanında hiçbirşryim yokken şimdi doğuma gitmeme şaşırdı ve çok sevindi. Güçlü ol aşkım dedi. Güçlü ol.... Ameliyathabeye ömrümde ilk defa gitmştm. Bana bir nefes al dediler aldım. Bir daha nefes al... Ve sonrası narkoz... Uyanmaya çalştm gözlerimi açamadım ama sesleri duyuyordum. Onlar bengi hanım bengi hanım diye beni çağırıyorlardı ben sadece bebe ğim diyebildim yarım yamalak. Her uyanmaya çalıştıkça bebeğim dedim. Zor bela uyandm bebeğim nasıl diye sordum. İyi dediler. Tamamen gözlerimi açtğmda hani nerde bebeğim nasıl! Kime benziyor diye sordum.yoğun bakımda dediler. Ayağa kalkınca gitmek istedim izin vermediler. Bekle biraz dediler.bekledim bekledim ama hep hüzünlü bakışlar gördüm. Gizlice eşimin ağlamasını.. Ablamn bir garip hareketini. Sonra wc ye gidince ağladım ağladım.ne olduğunu anlamaya çalıştım. Anlam veremedim bebeğim yanıma getirmemelerine anlam veremedim. 9 ay sabırsızlıkla brklemştm.39 hafta boyunca her gün konuşmuştum o kadar alışmştm o kadar hayal kurmuştum ki. Saniyelere bile tahammül edemezdim. Üstelik sütüm akıyordu bir an önce vermem lazm dedim eşime. Sonra eşime ısrar ettm illa beni yanına götüreceksin diye. Gözlerime baktı elimi tuttu sadece kaybettik dedi. Nefesim kesildi bebeğim hayatm sonu dedim. Olamaz değildir dedim. İnanamadım. Ağladım ağladım sadece ağladım. Kimseye hiç birşey diyemedim. Dr odana geldi tek kelime soramadım. Sadece sesiz sesiz ağladım. Akan sütüme boş beşiğe bakıp ağladım. Karnımda kocaman bir bıçak yarası bebek çantası ve boş kucağmla çıktık hastaneden. Aylarca beklediğim bebeğimi bir defa göremedm. Bir defa sarılamadım kızıma. Bir defa kokusunu alamadım. Günlerce pembe battaniyesini kokladım. Hiç bilmediğim bir kokuyu aradım. Allah verdi Allah aldı imtihan bu dedim ama çok zor bir imtihan. Bebeğime olan özlemim hasretm daha da arttı. Arkadaşlar arayıp bebek sordu. Yolda görenler hayırlı olsun gözünaydın dediler.. Her defasında boğazıma biletler düğümlendi. Kalbim her geçen gün kanadı durdu kanadı durdu. Yüreğim de senle gitti bebeğim. Çok bekledim... Çok sevdim seni kuzum çok..canımdan bile çok sevdim. Yaşaman için herşeyi i canımı bile verirdim. Ama olmadı kuzum kavuşmak diğer tarafa kaldı. Yine de iyi ki var oldun? İyi ki karnımda hayat buldum 9 ay boyunca. Tekmeler attım konuşmalarımı dinledin. Bana 9 ay mutluluğu yaşattın. İyi ki benim kızım oldun.seni büyütemezsem de hiç öpüp koklamak nasip olmadı ama yine de iyi ki doğdun kızım.. İyi ki bir mart ayına kadar karnında hayat buldun. O minicik kalbin kalbimin altında pıt pıt diye attı mis kokulu yavrum benim iyi ki doğdun. Tam 4 yaşına basacaksın bu hafta kızım tam 4 yıldır her gün aklımdasn.seni çok sevdim sevdim Bİtanem bebeğim benim. 2 yıl önce kızkardeşim doğdu Şu anda yanımda senin uyuyamadığım beşiğinde uyuyor. Senin acını hafifletti ama geçirmedi kızım geçmeyeceğini son nefesime kadar benimle kalacağını biliyorum.
UUzun uzun yazıp içimi dökmek istedim kızlar..her gecenin bir sabahı vardır. Bu benim size yazdğm gecemdi. Şükür ki Yaradana bana sabahı da yaşattı
Gözlerimde yaşlarla okudum. Birçok şey geldi aklıma yazmak için. Ama yazana kadar hepsini unuttum.İşte doğum başlıyor dedim. Kızıma javuşacsm normal doğumu göze almştm.. Olsun dayanrdm sancılara..evlat için katlanırdım. Hemen Dr gittik sancımın başladığını söyledi sekreter önce nst sonra muayene dedi ben de ısrarla önce muayene dedim doktorum tanıyordu zaten beni ameliyata girecektim ama gel bir bakaym dedi. Ultrasonda bir baktı. Bir da alttan bakaym dedi ve muayeneden kalkınca kanamamn başladığını farkettm.ilte nişan da gelmişti. Kesin doğacak yavrum dedim.doktor sekretere acil ameliyat defi koşarak çıktı odadan. Ben asönsör kapısında beklerken eşim arabayı park edip gelmişti. 5 dk önce yanında hiçbirşryim yokken şimdi doğuma gitmeme şaşırdı ve çok sevindi. Güçlü ol aşkım dedi. Güçlü ol.... Ameliyathabeye ömrümde ilk defa gitmştm. Bana bir nefes al dediler aldım. Bir daha nefes al... Ve sonrası narkoz... Uyanmaya çalştm gözlerimi açamadım ama sesleri duyuyordum. Onlar bengi hanım bengi hanım diye beni çağırıyorlardı ben sadece bebe ğim diyebildim yarım yamalak. Her uyanmaya çalıştıkça bebeğim dedim. Zor bela uyandm bebeğim nasıl diye sordum. İyi dediler. Tamamen gözlerimi açtğmda hani nerde bebeğim nasıl! Kime benziyor diye sordum.yoğun bakımda dediler. Ayağa kalkınca gitmek istedim izin vermediler. Bekle biraz dediler.bekledim bekledim ama hep hüzünlü bakışlar gördüm. Gizlice eşimin ağlamasını.. Ablamn bir garip hareketini. Sonra wc ye gidince ağladım ağladım.ne olduğunu anlamaya çalıştım. Anlam veremedim bebeğim yanıma getirmemelerine anlam veremedim. 9 ay sabırsızlıkla brklemştm.39 hafta boyunca her gün konuşmuştum o kadar alışmştm o kadar hayal kurmuştum ki. Saniyelere bile tahammül edemezdim. Üstelik sütüm akıyordu bir an önce vermem lazm dedim eşime. Sonra eşime ısrar ettm illa beni yanına götüreceksin diye. Gözlerime baktı elimi tuttu sadece kaybettik dedi. Nefesim kesildi bebeğim hayatm sonu dedim. Olamaz değildir dedim. İnanamadım. Ağladım ağladım sadece ağladım. Kimseye hiç birşey diyemedim. Dr odana geldi tek kelime soramadım. Sadece sesiz sesiz ağladım. Akan sütüme boş beşiğe bakıp ağladım. Karnımda kocaman bir bıçak yarası bebek çantası ve boş kucağmla çıktık hastaneden. Aylarca beklediğim bebeğimi bir defa göremedm. Bir defa sarılamadım kızıma. Bir defa kokusunu alamadım. Günlerce pembe battaniyesini kokladım. Hiç bilmediğim bir kokuyu aradım. Allah verdi Allah aldı imtihan bu dedim ama çok zor bir imtihan. Bebeğime olan özlemim hasretm daha da arttı. Arkadaşlar arayıp bebek sordu. Yolda görenler hayırlı olsun gözünaydın dediler.. Her defasında boğazıma biletler düğümlendi. Kalbim her geçen gün kanadı durdu kanadı durdu. Yüreğim de senle gitti bebeğim. Çok bekledim... Çok sevdim seni kuzum çok..canımdan bile çok sevdim. Yaşaman için herşeyi i canımı bile verirdim. Ama olmadı kuzum kavuşmak diğer tarafa kaldı. Yine de iyi ki var oldun? İyi ki karnımda hayat buldum 9 ay boyunca. Tekmeler attım konuşmalarımı dinledin. Bana 9 ay mutluluğu yaşattın. İyi ki benim kızım oldun.seni büyütemezsem de hiç öpüp koklamak nasip olmadı ama yine de iyi ki doğdun kızım.. İyi ki bir mart ayına kadar karnında hayat buldun. O minicik kalbin kalbimin altında pıt pıt diye attı mis kokulu yavrum benim iyi ki doğdun. Tam 4 yaşına basacaksın bu hafta kızım tam 4 yıldır her gün aklımdasn.seni çok sevdim sevdim Bİtanem bebeğim benim. 2 yıl önce kızkardeşim doğdu Şu anda yanımda senin uyuyamadığım beşiğinde uyuyor. Senin acını hafifletti ama geçirmedi kızım geçmeyeceğini son nefesime kadar benimle kalacağını biliyorum.
UUzun uzun yazıp içimi dökmek istedim kızlar..her gecenin bir sabahı vardır. Bu benim size yazdğm gecemdi. Şükür ki Yaradana bana sabahı da yaşattı
İnanmıyorumm ya. Reglin düzenliyken nasıl oldu bu?Adet oldum kuzum hiç gecikmeye de inancım kalmadi
Canım daha var ama erken değil migünaydın canım. Valla sanki getirmiycem gibi canım bugün bir test yapayım dedim bişey çıkmadı. adetim perşembe cuma tabi normal günümde olursa
İçime bi öküz oturdu derler ya aynen şuan o oldu okuyuNca meleğin cennet kapısında bekleyecek seni şefaat cın olacak rabbim kızının yanına başka evlatlar da versin inşallah benim kuzumda 32 haftalık doğdu küveze aldılar çok eziyet çektim allaha şükür 11 yaşına geldi şimdi herkes farklı şekilde sınanıyor allahım daha kötüsünden korusun hepimiziİşte doğum başlıyor dedim. Kızıma javuşacsm normal doğumu göze almştm.. Olsun dayanrdm sancılara..evlat için katlanırdım. Hemen Dr gittik sancımın başladığını söyledi sekreter önce nst sonra muayene dedi ben de ısrarla önce muayene dedim doktorum tanıyordu zaten beni ameliyata girecektim ama gel bir bakaym dedi. Ultrasonda bir baktı. Bir da alttan bakaym dedi ve muayeneden kalkınca kanamamn başladığını farkettm.ilte nişan da gelmişti. Kesin doğacak yavrum dedim.doktor sekretere acil ameliyat defi koşarak çıktı odadan. Ben asönsör kapısında beklerken eşim arabayı park edip gelmişti. 5 dk önce yanında hiçbirşryim yokken şimdi doğuma gitmeme şaşırdı ve çok sevindi. Güçlü ol aşkım dedi. Güçlü ol.... Ameliyathabeye ömrümde ilk defa gitmştm. Bana bir nefes al dediler aldım. Bir daha nefes al... Ve sonrası narkoz... Uyanmaya çalştm gözlerimi açamadım ama sesleri duyuyordum. Onlar bengi hanım bengi hanım diye beni çağırıyorlardı ben sadece bebe ğim diyebildim yarım yamalak. Her uyanmaya çalıştıkça bebeğim dedim. Zor bela uyandm bebeğim nasıl diye sordum. İyi dediler. Tamamen gözlerimi açtğmda hani nerde bebeğim nasıl! Kime benziyor diye sordum.yoğun bakımda dediler. Ayağa kalkınca gitmek istedim izin vermediler. Bekle biraz dediler.bekledim bekledim ama hep hüzünlü bakışlar gördüm. Gizlice eşimin ağlamasını.. Ablamn bir garip hareketini. Sonra wc ye gidince ağladım ağladım.ne olduğunu anlamaya çalıştım. Anlam veremedim bebeğim yanıma getirmemelerine anlam veremedim. 9 ay sabırsızlıkla brklemştm.39 hafta boyunca her gün konuşmuştum o kadar alışmştm o kadar hayal kurmuştum ki. Saniyelere bile tahammül edemezdim. Üstelik sütüm akıyordu bir an önce vermem lazm dedim eşime. Sonra eşime ısrar ettm illa beni yanına götüreceksin diye. Gözlerime baktı elimi tuttu sadece kaybettik dedi. Nefesim kesildi bebeğim hayatm sonu dedim. Olamaz değildir dedim. İnanamadım. Ağladım ağladım sadece ağladım. Kimseye hiç birşey diyemedim. Dr odana geldi tek kelime soramadım. Sadece sesiz sesiz ağladım. Akan sütüme boş beşiğe bakıp ağladım. Karnımda kocaman bir bıçak yarası bebek çantası ve boş kucağmla çıktık hastaneden. Aylarca beklediğim bebeğimi bir defa göremedm. Bir defa sarılamadım kızıma. Bir defa kokusunu alamadım. Günlerce pembe battaniyesini kokladım. Hiç bilmediğim bir kokuyu aradım. Allah verdi Allah aldı imtihan bu dedim ama çok zor bir imtihan. Bebeğime olan özlemim hasretm daha da arttı. Arkadaşlar arayıp bebek sordu. Yolda görenler hayırlı olsun gözünaydın dediler.. Her defasında boğazıma biletler düğümlendi. Kalbim her geçen gün kanadı durdu kanadı durdu. Yüreğim de senle gitti bebeğim. Çok bekledim... Çok sevdim seni kuzum çok..canımdan bile çok sevdim. Yaşaman için herşeyi i canımı bile verirdim. Ama olmadı kuzum kavuşmak diğer tarafa kaldı. Yine de iyi ki var oldun? İyi ki karnımda hayat buldum 9 ay boyunca. Tekmeler attım konuşmalarımı dinledin. Bana 9 ay mutluluğu yaşattın. İyi ki benim kızım oldun.seni büyütemezsem de hiç öpüp koklamak nasip olmadı ama yine de iyi ki doğdun kızım.. İyi ki bir mart ayına kadar karnında hayat buldun. O minicik kalbin kalbimin altında pıt pıt diye attı mis kokulu yavrum benim iyi ki doğdun. Tam 4 yaşına basacaksın bu hafta kızım tam 4 yıldır her gün aklımdasn.seni çok sevdim sevdim Bİtanem bebeğim benim. 2 yıl önce kızkardeşim doğdu Şu anda yanımda senin uyuyamadığım beşiğinde uyuyor. Senin acını hafifletti ama geçirmedi kızım geçmeyeceğini son nefesime kadar benimle kalacağını biliyorum.
Canm şu anda düşünmüyorm. Biraz hayat normallelene kadar. Bir iki ay bekleyecem.
3-4 gün var canım olsa çıkardıCanım daha var ama erken değil mi
Belli olmaz belirtilerin var mı3-4 gün var canım olsa çıkardı
yok canım hiç bir belirtiyede kulak asmıyorum zaten. belirti arasak işimiz yaş valla :)Belli olmaz belirtilerin var mı
Bunu en iyi ben bilirim ne belirtiler yaşadımyok canım hiç bir belirtiyede kulak asmıyorum zaten. belirti arasak işimiz yaş valla :)
Bunu en iyi ben bilirim ne belirtiler yaşadımBundan sonra alnımda hamilesin yazsa belirtim var demem
Bilmiyorum yikildimbenİnanmıyorumm ya. Reglin düzenliyken nasıl oldu bu?
Çok stres yapıyo musun acaba ondan mı gecikti. Yıkılma kuzumm bu bitiş değil başlangıc bu ay olmadı bidaha ki ay yine bismillah derizBilmiyorum yikildimben
Evet bu ay yaptım ama hiç bir ay stresten gecikmezdi 17 ay dile kolay geliyo bana canım yok işte olmayacak rabbim senin yüzünü güldürdün canım benim ❤Çok stres yapıyo musun acaba ondan mı gecikti. Yıkılma kuzumm bu bitiş değil başlangıc bu ay olmadı bidaha ki ay yine bismillah deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?