- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 35
Inşallah canımBence var hepsinde pozitif çıkmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canımBence var hepsinde pozitif çıkmış![]()
Dış gebelik olabilir demiştim ama bence asla değil bebiş geliyor darısı başımıza sağlıkla al kucağına inşallahBugün test yaptım tekrar. Bat dündü ve hala gelen giden yok. Bu testlerin hepsi ikişer gün arayla yapıldı. Alttaki ikisinin markası aynı bu sefer. Nasıl sizce. Aile hekimliği yapmıyormuş kan testi şuan. Hastaneye de beklemem gerek o yüzden Umutlanamıyorum hâlâ Eki Görüntüle 2608128![]()
Insallah canım. Rabbim isteyen bekleyen herkese bu haberi verebilmeyi nasip etsinDış gebelik olabilir demiştim ama bence asla değil bebiş geliyor darısı başımıza sağlıkla al kucağına inşallah![]()
Canm bence gayet iyi de koyulaşıyor..hayırlı olsun sağlıkla az l kucağıba canm.hcg güzel artıyor demek k i:)Bugün test yaptım tekrar. Bat dündü ve hala gelen giden yok. Bu testlerin hepsi ikişer gün arayla yapıldı. Alttaki ikisinin markası aynı bu sefer. Nasıl sizce. Aile hekimliği yapmıyormuş kan testi şuan. Hastaneye de beklemem gerek o yüzden Umutlanamıyorum hâlâ Eki Görüntüle 2608128![]()
Napıyosun canımGünaydın![]()
Bitmeyen ütülerim var hiç sevmiyorum zorla yapıyorum neyseki bitti yeni sen napıyorsunNapıyosun canım
hergün evde de olsak iş asla bitmez her gün başa sarıyo sankiGünaydın evde olunca iş de çok oluyor bitmiyor hiç
Bende ütü yapmayı pek sevmem birikince daha zor bide. Bende yemek yapıyorumBitmeyen ütülerim var hiç sevmiyorum zorla yapıyorum neyseki bitti yeni sen napıyorsun ☺
Merhabalar Rabbim güç versin sizede kaybınızdan ötürüRahmim kalp formundaymış ve 4 mm septum
Varmış düşüğe sebep olacak düzeyde mi diye kamera ile bakacakmış doktorum.
Merhaba çok teşekkür ederim size de rabbim sabırlar versinMerhabalar Rabbim güç versin sizede kaybınızdan ötürüBende biri 11 diğeri 6haftalık 2 düşük yaptım. Doktorun babada bi problem yok hafif üstten basık rahmin müdehaleye gerek yok dedi. Sizin rahim filminde mi septum görüldü ??
çok çokkk çokk mutlu oldummm. Rabbim sağlıklı şekilde gebeliği tamamlayıp kucağına almayı nasip etsinnn. Banada çok dua ettBugün bir cesaret acile gidip kan verdim. Beta 157 çıktı. 2 haftalık gebelik dedi zaten yumurtlamadan bu yana 2 hafta olmuştu. Bu durumda dış gebelikten şüphelenilmez dedi. Hayırlısıyla tutunur inşallah kızlar dua edin. Tekrar düşük olursa bilmiyorum bi daha cesaret edemem hamile kalmaya heralde.
Hayırlı ugurlı olsun canım daha once düştüğün mü vardı kürtajın mi kacıncı hafta olmus tu bir de?Bugün bir cesaret acile gidip kan verdim. Beta 157 çıktı. 2 haftalık gebelik dedi zaten yumurtlamadan bu yana 2 hafta olmuştu. Bu durumda dış gebelikten şüphelenilmez dedi. Hayırlısıyla tutunur inşallah kızlar dua edin. Tekrar düşük olursa bilmiyorum bi daha cesaret edemem hamile kalmaya heralde.
Sağol canım. Evet 3 kere düşük yaptım. Ikisinde kürtaj da yaptılar parçaları almak için. Birini kendim düşürdüm müdahale olmadı. Hepsinde günüm geçti 1hafta 10 gün sonra düşük oldu. 5. Haftalarda yaniHayırlı ugurlı olsun canım daha once düştüğün mü vardı kürtajın mi kacıncı hafta olmus tu bir de?
Amiin canımçok çokkk çokk mutlu oldummm. Rabbim sağlıklı şekilde gebeliği tamamlayıp kucağına almayı nasip etsinnn. Banada çok dua ett![]()
teyzoş oluyorummm
Insallah bu kez saglıkla kucagına alırsınSağol canım. Evet 3 kere düşük yaptım. Ikisinde kürtaj da yaptılar parçaları almak için. Birini kendim düşürdüm müdahale olmadı. Hepsinde günüm geçti 1hafta 10 gün sonra düşük oldu. 5. Haftalarda yani
Amiin insallah canımInsallah bu kez saglıkla kucagına alırsın![]()