• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün test yaptım tekrar. Bat dündü ve hala gelen giden yok. Bu testlerin hepsi ikişer gün arayla yapıldı. Alttaki ikisinin markası aynı bu sefer. Nasıl sizce. Aile hekimliği yapmıyormuş kan testi şuan. Hastaneye de beklemem gerek o yüzden Umutlanamıyorum hâlâ Eki Görüntüle 2608128 :110:
Dış gebelik olabilir demiştim ama bence asla değil bebiş geliyor darısı başımıza sağlıkla al kucağına inşallah 🥰

Bugün test yaptım tekrar. Bat dündü ve hala gelen giden yok. Bu testlerin hepsi ikişer gün arayla yapıldı. Alttaki ikisinin markası aynı bu sefer. Nasıl sizce. Aile hekimliği yapmıyormuş kan testi şuan. Hastaneye de beklemem gerek o yüzden Umutlanamıyorum hâlâ Eki Görüntüle 2608128 :110:
Canm bence gayet iyi de koyulaşıyor..hayırlı olsun sağlıkla az l kucağıba canm.hcg güzel artıyor demek k i:)

Rahmim kalp formundaymış ve 4 mm septum
Varmış düşüğe sebep olacak düzeyde mi diye kamera ile bakacakmış doktorum.
Merhabalar Rabbim güç versin sizede kaybınızdan ötürü 🙏 Bende biri 11 diğeri 6haftalık 2 düşük yaptım. Doktorun babada bi problem yok hafif üstten basık rahmin müdehaleye gerek yok dedi. Sizin rahim filminde mi septum görüldü ??

Merhabalar Rabbim güç versin sizede kaybınızdan ötürü 🙏 Bende biri 11 diğeri 6haftalık 2 düşük yaptım. Doktorun babada bi problem yok hafif üstten basık rahmin müdehaleye gerek yok dedi. Sizin rahim filminde mi septum görüldü ??
Merhaba çok teşekkür ederim size de rabbim sabırlar versin 🙏🏼 Çok zor bir durum yaşamayan bilmez 😞Rahmim arquat kalp rahimmiş 4 mm septum varmış. Kürtaj olalı 6 gün oldu 2 ay sonra histereskopi ile bakılacak bana.

Bugün bir cesaret acile gidip kan verdim. Beta 157 çıktı. 2 haftalık gebelik dedi zaten yumurtlamadan bu yana 2 hafta olmuştu. Bu durumda dış gebelikten şüphelenilmez dedi. Hayırlısıyla tutunur inşallah kızlar dua edin. Tekrar düşük olursa bilmiyorum bi daha cesaret edemem hamile kalmaya heralde.

Bugün bir cesaret acile gidip kan verdim. Beta 157 çıktı. 2 haftalık gebelik dedi zaten yumurtlamadan bu yana 2 hafta olmuştu. Bu durumda dış gebelikten şüphelenilmez dedi. Hayırlısıyla tutunur inşallah kızlar dua edin. Tekrar düşük olursa bilmiyorum bi daha cesaret edemem hamile kalmaya heralde.
çok çokkk çokk mutlu oldummm. Rabbim sağlıklı şekilde gebeliği tamamlayıp kucağına almayı nasip etsinnn. Banada çok dua ett :KK200: :anneadayı: teyzoş oluyorummm

Hayırlı ugurlı olsun canım daha once düştüğün mü vardı kürtajın mi kacıncı hafta olmus tu bir de?

Hayırlı ugurlı olsun canım daha once düştüğün mü vardı kürtajın mi kacıncı hafta olmus tu bir de?
Sağol canım. Evet 3 kere düşük yaptım. Ikisinde kürtaj da yaptılar parçaları almak için. Birini kendim düşürdüm müdahale olmadı. Hepsinde günüm geçti 1hafta 10 gün sonra düşük oldu. 5. Haftalarda yani

çok çokkk çokk mutlu oldummm. Rabbim sağlıklı şekilde gebeliği tamamlayıp kucağına almayı nasip etsinnn. Banada çok dua ett :KK200: :anneadayı: teyzoş oluyorummm
Amiin canım 🤲 ediyorum inşallah canım. bu topikteki ve isteyen herkese rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. :dua: :KK200:

Back
X