cnm nasıl buluyum adını sanını hiç bilmiyorum kiiii nasıl bulcam(((
cnm ardimidex araştırdım onu göğüs kanseri tedavisinde kullanılıyomuş genellikle ama daha araştırırım ben onu..
cnm benimm saol yaaa ..siz bunun yanına proxeed plus ekledinizmi hiç ?
ben onuda düşnüyorum napıyım :)))
hayır anlatamadım :) faceden sana yazmıştım demek istedim, kadınlar kulününde bu arkadaş, benim profilime girip yazdığım cevaplardan şçyle bir yorumum var ''hangi ilacı kullandın canım sen bu kadar kısa zamanda sayıyı bu kadar yükselttin'' diye, bu yorum yaptığım arkadaşı bul onunla irtibata geç senin durumunla aynı bu arkadaş :)) şimdi daha açık oldu yazdığım yorumdan bulabilrisin hangi ilacı kullandın şeklinde bi yorum
cnm ardimidex araştırdım onu göğüs kanseri tedavisinde kullanılıyomuş genellikle ama daha araştırırım ben onu..
evet kadınlarda kullanıyormuş demiştim göğüs kanserini önlümuş iyice karıştır şöyle bi yazı var kullanan taraflar ergenlik döneminceki sağlıklarına döner yazıyordu. proxeed kaldı bide bu ilaç kaldı kullanmadığım yarın kaan hocaya gidiyoruz ya ona sorucam bütün ilaçları ona da başla derse başlicam
tamam cnm ... eğer bırakın dediği bi ilaç olursa benide bilgilendir olurmu .....
bu sekilde normal yolardan olamayacagini soylediler. fransada iki defa asilama yaptirdik. 16 martta 3. asilama yapilacak.
artik beklemek sinirimi bozuyor. o yuzden bruksele gittik.
3.5 yillik evliyiz. hic kontrol hapi kullanmadim. sadece 10 ay kendimiz korunduk.cok istiyoruz. rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah. dualari duamdir.
kuşkun olmasın canım.sen eşine hormon testi yaptırcaktın yaptırdın mı dr. ne dio durumunuza bi de başka yerde yaptırmanı tavsiye etmiştim
amin canımm allah hepimize minik minik bebişler versin bende çok istiyorum çok dua ediyoummm o günleri görebilecekmiyim acaba
kuşkun olmasın canım.sen eşine hormon testi yaptırcaktın yaptırdın mı dr. ne dio durumunuza bi de başka yerde yaptırmanı tavsiye etmiştim
cnm dr gitcektiniz bugün naptınız acaba inş güzel gelişmelerle gelirsiniz merak ediyorum görünce mutlaka ulaş bana :)))
bebeğim randevu 16 :30 da ama gitmeden ben sabah hastaneye gittim eşimle kavga kıyamet, kan testi verdik ve renkli ultrason için randevu aldık varikosal var mı yok mu diye salı gününe verdiler randevuyu, kan saonuçlarımız da öğleden sonra çıkıcak kaan hocaya göstermek için. git gel olmasın dedim :)) gelişmeleri yazıcam.
cnm dr gitcektiniz bugün naptınız acaba inş güzel gelişmelerle gelirsiniz merak ediyorum görünce mutlaka ulaş bana :)))
yok cnm yaptırmadık daha eşim görevdeydi 5 gün yoktu eve gelmedi((
bide burda başka yer yokki yaaa ancak nisanda izne gitcez
ankaraya ozaman kaan aydosa gideriz heralde orda baktırırız bakalım ne dicek
çağırıp duruyoo mail atınca zaten(((
canım ankaraya mı gelceksin biz de nakaradayız.
görürsün inş cnm hepimiz burdaaa birbirimize anlatırız inş :)))
muayene etti ve varikosal yok dedi (ohh!!) spermlerin az olma konusunda net bişey söyliyebilmek için dna hasar testi yapılmalı dedi (örnek verdik bugün 1 hafta sonra çıkcak engeç),
çok önemli bişi öğrendim ayrı ayrı kullandığım c vit, evicap, selenyum vs. proxseed in içinde yeteri kadar varmış, bu yüzden proxseed plus ve l-argin max kullan dedi,bol bol yeşil yapraklı bitkiler, nohutla ilgili yemekler,yiyin dedi.. özellikle nohut incir keçiboynuzunu toz olarak sabah akşam 1 yemek kaşığı dedi,ısırgan çayı için dedi, nohut incir keçib. toz bunlar üretimde çok etkiliymiş.
ayyy evettt hayali bile güzelll rabbimm olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmışşş...:)bendee dün akşam havuç suyuna başladım aksatmadan bi ay içirmeye çalışacamm artıkk bakalım zaman zaman yoruluyorum bu savaşdan sonraa tekrar toplamaya calışıyorum.keçiboynuzu kürünü ben 3 ay boyunca bi gün bile atlamadan yaptım
şimdi havuca başladım bide çakşır kökü çayı aldım ama tadı iğrençç(günde 3 fincan içilmesi lazımmış.siz kaan hoca size maillerinde ne dio bende mail atıyorum
muayene etti ve varikosal yok dedi (ohh!!) spermlerin az olma konusunda net bişey söyliyebilmek için dna hasar testi yapılmalı dedi (örnek verdik bugün 1 hafta sonra çıkcak engeç),
çok önemli bişi öğrendim ayrı ayrı kullandığım c vit, evicap, selenyum vs. proxseed in içinde yeteri kadar varmış, bu yüzden proxseed plus ve l-argin max kullan dedi,bol bol yeşil yapraklı bitkiler, nohutla ilgili yemekler,yiyin dedi.. özellikle nohut incir keçiboynuzunu toz olarak sabah akşam 1 yemek kaşığı dedi,ısırgan çayı için dedi, nohut incir keçib. toz bunlar üretimde çok etkiliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?