bende bir tüp bebek annesi olarak bu başlığa uyacak bir tavsiyem olucak benim 4 yıldır bebeği olmayan arkadaşımda dr.cetin bey sayesin de bebeğine kavuştu şuan 8 haft.girdi inşallah bebeğinin kalp atışalarına duydu:))bende teyze olacağım için çok mutluyum dr.cetin bey doçent ve kendisi nin asistan hemşiresi bize dr.beyin hazırlattığı kürü kullanmamızı istedi o an inanmadık ama sonra öğrendim ki artık tüm dr.bu tarz kürler hazırlatıyormuş.. 4 yıldır olmuyor zaten ne kaybınız olucak demişti hemşire kaybımız değil kazancımız oldu allaha binlerce şükür kendisi fırsatcı paracı doktorlardan da değildir 500-600 tl gibi kürler alanları okuyorum ben azosperm sayfasında takılıyorum genelde ordaki kızlar yazdığına göre paylaşşımlarımızda yazık günahtır yani her duyduğunuzuda yapmayın derim...dileyen herkeze versin rabbim arkadaşlar isterseniz dr.hemşiresi ile görüşün derim tavsiyem budur.isteyene tel veririm ama burdan yazmak yasaktır...ulaşmak isteyen arkadaşlar bu msj beğensin yada msj atsın ben onlara dr.iletişimi yazıyım:)
allaha emanet olun...
çakşır kökü suyu çörek otu bal bunları denemenizi de tavsiye ederim...
bende merak ettim paylaşırsanız çok memnun olurum