Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım arısütümüz 2 küçük aşı şişesi kadar boyu bunun hepsini ne kadar bal ve polenle karıştırıyım ve sadece bunu mu kullanayım başka bisey kullanmayım mı

sigarayı bıraktı cnm 3 ay oluyo başka bi rahatsızlık yok .. varikosel tıkanıklık bu testler normal çıktı. evet horluyo ama bunla ne alaka anlamadım ?
hiç bi değişiklik olmadı.. bende öle düşünüyorum ya 8,5 milyon yanlış yada bu 0 sonucu (

ynz06 cnm sizde sorun ne??

Son düzenleme:

canım sen o karışımı yapan aktarın numarasını bana yollayabilir misin msj ile ben de alıyım kaç tane aktar gezdim bunları bir arada yapan birine rastlamadım

ynz06 cnm sizde sorun ne??

bizde sorun sayı morfoloji hareketlilik canım sayı 7,000,00na çıkmış hareketlilik normalde 0 dı gecen ay 5 bu ay da 0 düşmüş kürlere başlamadan önce 3,000,000 du sperm

canım eğer horluyorsa hormonal olabilri tsh lh t3 t4 değerleri düşük yada yüksek olunca horlama oluyor bu dengesizlik de spermleri direkt etkiliyor bizim sperm düşüklüğümüz bu nedenden ötürü, tsh59,00 dı 4 ay önce tedavi görüyoruz şuan 7,00 ye düşmüş normal değeri de 5,5 olması gerekiyr, şimdi hormalası da çoooookkk azaldı o yüzden sordum sizin de sorununuz hormonal olabilir canım bi baktır hemen ve tekrar semen ver canım benim çok iyi anlıyorum biz 1 tane bile fazla sperm çıkarmaya çalışırken milyonlarcasını kaybetme duygusu korkunc ama ben inanıyorum düzelir sizinki kolay sigara alkol de yokmuş süpeeer, bizim sigara alkol korkunç boyutlarda bıraktıramıyorum üstelik

karşılaşamıyoruz hiç :)) facee varmı ekleyelim birbirimizi yardımcı oluruz...
aaaaa hiç bilmiyodum horlamanın hormonlarla igili olacağını... evet cnm çok zor gerçekten hakkımızda hayırlısı diyorum ama insan bi çare istiyor arıyor...
biraz yükselseydi veya yerinde dursaydı umut olurdu bize ama şimdi daha zor oluyoo...
bide ibrahim saraçoğluna mail atmıştım sizinle görüşmek istiyorum diye cvp geldi yarına randevu verdiler öğleden sonra arayıp kendisiyle görüşcem anlatcam bakalım nedicek ?...

canım arısütümüz 2 küçük aşı şişesi kadar boyu bunun hepsini ne kadar bal ve polenle karıştırıyım ve sadece bunu mu kullanayım başka bisey kullanmayım mı

canım ben 500gr bala 100 gr arı sütü 100 gr polen ile karıştırdım ve öyle kullandık ama yanında keçi boynuzu havuç suyu e vitamini destekleyen yiyecekler çerez olarak da fındık badem ceviz kullandık öyle yükseldi... sende bunları kullandır inş. faydasını görür ve bebişiniz olurr

canım ben kürlerden olacağını sanmıyorum. çünkü bizde kullanıyoruz ama sitresten de oluyor. iş ortamı zorsa vs. sen canını sıkma azimli ol eşine destek çık onu strese getirme paylaştığım kurleri onada uygulat inş. bişe olmaz...

ekleyelim canım sen özelden bana yaz adrsini. bu aradaq ben dün biraz araştırdım nette senin durumunda olanları gördüm çok karıştı ama hangisindeydi hatırlamıom arama motoruna durumunu yaz ordan araştır çıkar. öğrendiğim kadarıyla önceden sperm olup da düşüş yaşayanların hatta azo sonraan azo olanlarım yüksek opranla hormonalmiş, hiç korkma sonuçta genetik bi rahatsızlık yok sonuçta yani geçici azo yada tedaviye kesinlikle cevap vericek rahatsızlığınız çünkü önceden varmış ama olmasaydı hiç önceden de %60-65 tedavi cevap verebilirmiş. ben o gün çok korktum bizde de olabilir heran hazırlıklı oluyum die araştırdım sen de rahat ol bak horluyor da inşallah hormonaldir bizim tedavi çok kısa sürüo bizim 3/4 ay oldu 59lardan 7,09 a düşürdük tsh ı normalde 5,5 olması lazm düşün 3 ayda ne kadar ilerledik ama spermleriiimiz fazla çıkmadı tam normale dönüp de 3 ay geçmesi gerekiyor sanırım 3 ayda yeniliyor ya spermler kendini. umarım rahatlamışsındır yarın yüzyüze mi görüşceksin canım hadi hayrlı geçsin inşallah buraya mutlaka yaz, bide bizimkini sorabir misn fırsatın olursa total testesteron 1030 tsh 7,09 morf sayı ve hareket sorunumuz var öptüm çok mmmuucks

saol canım been taaa karstan sipariş ettim doğal hiç işlenmemiş arı sütü o da aşı şişesinde geldi hani iğneyi sokup içinden ilacı enjekte ediolar ya o kadar küçük şişe üstelik çok katı jole kıvamında kapağı açtım akıtamadım deli oldum tahta bi sopayla çektim ama tabii hepsini almak imkansız, üretirken hiç mi düşünmemişler sövdüm durdum çıkarırken he hee

cnm özelden msj atamadım sayıya ulaşamamışım :)) https://www.facebook.com/yakupssElmas adres bu cnm eklersin msjda at eklediğinde emin olayım:)
saol yaa araştırmışsın okadar.inş dediğin gibidir yoksa zor olcak bizim için.bugün görüşemedim telde görüşcez hatlarında bi problem varmış not aldılar onlar arıcaklarmış beni telimi aldılar..
tabii cnm eğer vakit olursa bide heycan unutmassam sorarım :))
ne güzel sizde ilerleme olmuş darısı biz olur inş :))
karstan ne sipariş ettin ben karstayım :))

Son düzenleme:

bilmiyorum cnm neden düştüğünü.... stres hat safhada benim eşim özel harekat stresessiz gün olmuyo kii (
inş cnm bakalım hayırlısı artık ....

benimde getirdiğim de şehir dışından dı orjinalini bulmak çok zor ve pahalı ama sonuç güzel olcakya değsin dedik rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inş.

1.5 yıldır çocuk sahibi olamadıktan sonra dr.a gittik, benim değerler yaşıma göre normalmiş ama dr. aşimin değerlerini düşük buldu ve Trental-Evicap verdi.Eşimin sperm sayısı 2 milyon, morfoloji %7 ve ileri hızlı sperm % 7.5. 15 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum, bu kürle hamile kalan oldu mu? Dr. olumsuz konuşmuş eşime, aşılama gerekebilir o da olmazsa tüp falan demiş. Sizde bu kürler işe yarıyor mu?

bu kürleri uygulayıp hamile kalanlar var baya araştırdırdım canım kimseden olumsuz bişe duymadım ayrıca bunlar doktor tavsiyeside bizim doktor bu listeyida uygulamamı istedi...

dr olumsuz konuşur tabii onlar menfaatleri uğruna insanların ümitleriyle oynamaktan hiiç çekinmezler. kürü kullan tüp yada aşılamayı ertele en az 3 ay bizim 3,000,000du küeler ve vitaminlerle 7,000,000na çıktı 4,5 ayda ama düzenli kullan aksatma sakın bide 1000mg c vitamini al solgardan ben onu da aldım alabilirsen l-arginine mak mens de al senin işin çok kolay morfoloji normal ileri hız da var sen en fazla 3 ay uygulursın bunları bana göre bizim morfoloji diplerde ileri hız bazn 0 bazn 5 sayıyı normale yükselttiğin anda kullandıklarını da bırakma anında düşüyor bilgin olsn hamile kalana kadar kullan

bu kürleri uygulayıp hamile kalanlar var baya araştırdırdım canım kimseden olumsuz bişe duymadım ayrıca bunlar doktor tavsiyeside bizim doktor bu listeyida uygulamamı istedi...

Tamam canım çok teşekkürler, böyle şeyleri duymak umut veriyor., sevgiler...

Evet, neden böyle yapıyor bu dr.lar, eşim o kadar umutsuz olmuştu ki dr.dan sonra onu zor kendine getirdim. Çok teşekkürler bilgiler için. Hepinizden güzel haberler duymak dileğiyle, sevgiler...

kızlar bişey sorcam sperm düşüklüğü için eczaneden yada netten aldığınız ilaçların isimlerini bana yazabilirmisiniz?

yzn06 cnm facee istek gelmemiş bana ben baktım sana isme göre bulamadımki :)) yakup sinem elmas bizimki :))

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam sperm düşüklüğü için eczaneden yada netten aldığınız ilaçların isimlerini bana yazabilirmisiniz?

biz sande eczaneden evicap ilacını aldık onu kullandık başka ilaç vermedi doktor..çünkü pek ilaç önermzler doktorlar sperm düşüklüğünde doğru aşılama derler :95: :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…