Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım Allah şifa eder inşallah bazı kürler yazdım onları uygulayabilirsin proxeed kullanabilirsin evikap çinko gibi ilaçlar kullanabilirsin ama neden acele ediyorsun değerler güzel

hmm birazda keçiboynuzu pekmezi deneyilim :)düzenli kullandık canım kurtlu olmaması çok önemli evet çok dikkat ettim onada

canım ne zamandır istiyorsunuz bebek.degerleriniz gayet iyi duruyo zor olan bi şeyde sayıyı arttırmak.ayrıca hızınız kaç ve morfoloji nedir.en az üç farklı yerde testi yeniledinizmi bazen sorun olabiliyor laborotuarlarda.bide zaten sperm de biraz bozukluk olsa hemen tüp bebek diyor doktorlar işin kolayına kaçıyolarlar sanki.

bu sekilde normal yolardan olamayacagini soylediler. fransada iki defa asilama yaptirdik. 16 martta 3. asilama yapilacak.
artik beklemek sinirimi bozuyor. o yuzden bruksele gittik.
3.5 yillik evliyiz. hic kontrol hapi kullanmadim. sadece 10 ay kendimiz korunduk.cok istiyoruz. rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah. dualari duamdir.

canım Allah şifa eder inşallah bazı kürler yazdım onları uygulayabilirsin proxeed kullanabilirsin evikap çinko gibi ilaçlar kullanabilirsin ama neden acele ediyorsun değerler güzel

bu ilaclar esim icin degil mi.eczaneden mi temin ediliyor. ben fransadayim buradanda bulabilirmiyim acaba? yarin bir arastiracagi. 3.5 yillik evliyiz.
doktorlar normal yoola cok zor diyor. ama tabi rabbim bilir.fransada 2 defa asilama yapildi.16 martta 3. asilama yapilacak.
adetin 5. gununden 12. gunune kadar gunluk 50 ml puregon igne yapiyorum gobusten. 12. gun eko ven kan tahlili
sonra cikan sonuca gore ovitrel catlatma ignesi yada ertesi gun asilama yapiliyor. ama ilk ikisinde ovitrel hic kullanmadim. araya cok zaman giriyor. beklemek yipratiyor.
insallah herkes icin dua ediyorum rabbim hayirlisini versin herkese

hocaya mail atsana ki tekrardan hangi ilacı kullandınız mutlka sor hocaya inş bi yanlışlık vardır

cnm biz hi. ilaç kullanmadık daha.. hep bitkisel şeyler işte... attım tekrar mail.endişelenmeyin sudafed vitamin demişti onu kullanın bide en yakın zamnada yanıma gelin demiş .....

Son düzenleme:
gnc nin c vitaminini kullanabilirsin hıza iyi geliyormuş bizde başladık bi de aynı markanın pycnogenol var bunu da kullan ve bence tüpü ertele 2 ay daha ben de nornormalde bugünlerde 2, micro tüp denememi yapacaktım ama gördüm ki spermler tutunmada çok önemli vitamin takviyesine karar verdim. transferden sonra ise, hergün taze ananas meyve olarak ye canım hazır satılan suyunu deneme bile,1 portakal,çekirdekli kuru üzüm,dut kurusu,kuru incir,kabak çekirdeği,1 fincan böğürtlen yaprağı çayı,bol meyve suyu evde sıkılmış. en önemlisi ananas canım hiç birini yapamazsa ondan bol tüket en azında, tutunmasında çok etkin rolü varmış. ben 2. de hepsini yapcam allah izin verirse.

haydibaby canım sen fransadaymışsın almanyada ebay diye bi satış mağazası varmış orda satılan branca ursului diye bi şurup var kadın ve erkek infertilitesi için, bu ilacı tr de bulmak çok zor ve ona ihtiyacı olup da temin edemeyn kişilere yardımcı olabilirmisin. ebay firması tr ye ilaç göndermiomuş

siz bir sürü bişey kullanıyomuşsunuz cnm biz sadece kürlerdeyiz daha:)) ama bir sürü ilaç zehirlemiyomu anlamadım bide hangi zamana sığdırıyosunuz bunları :)))
bunları eczaneden mi temin ediyosunuz ?

canım eczaneden temin ettim hepsini ve nerdeyse 400 tutmuştur ben tek tek bilmiyorum da fiyatlarını l-argin max mans en pahalısı 110tl bi de bizim eczane pahalı verio tahminim vitaminlerden birini eşimle 2.kutuyu başka ecz<aneden geçerken aldık eşim en az 25 tl ucuz aldık burdan dedi.valla hepsini yarıya böldüm günde 1er tane verdiklerim var onların bir kısmını sabah bir kısmını akşam veriyorum. brancayı işyerine yolladım ordaki adamı da aradım şu ölçülerde şu kadar ve şu ilaçtan şukadar eşime ver die, onu böyle yırrtım, eşime kalsa ölse içmez.bence sen önce c vitamini gnc marka hemen onu al,selenyumtablet, evicap400mg bunlar çok önemli. yaa aslında bu keçiboynuzu e vitaminiymiş evicap ondaki bütün vitamini karşılıyormuş kafam karıştı keçiboynuzunu bırakabilirim

Merhaba benim eşime de doktor hareket sorunu için evikap trental ve coenzim q10 verdi en çok q10'u önerdi, ben yanında bi de keçi boynuzu kürü yapıyorum ama keçi boynuzunun e vitaminini karşıladığını bilmiyordum. acaba bunu nerden öğrendin? artık ne yapacağım konusunda iyice kafam karıştı buarada değerler total 12.000.000 ileri hız %10 ,yavaş %30, yerinde %12, hareketsiz %48.. morfoloj %4. doktor sayı ve morfoloji yeterli ama ileri hızlı hareket eden 7.000.000 sperm gerekir dedi ilaçların kanıtlanmış etkileri yok diye ekledi ve mikroenjeksiyon önerdi ama ben önce takviyelerle yükseltmeye çalışmaktan yanayım.

ayyyy cnm benim iyice aklım karıştı :)) bütün ilaçlar ve isimleri birbirine girdi :))) elime kağıt kalem alıp en iyisi baştan sırayla yazmak ( offfffffffffffffffffffffffff
bence keciboynuzunu bırakma o ilacı bırak.... bitkisel herzaman iyidir bence cnm :))

Son düzenleme:

saraçoğluncan duymuştum tv de bir de netten araştırdım nettekini tam hatılıytamıyorum azönce tekrar baktım bulamadım ama saraçoğlu keçiboynuzu zengin e vitamini içerikli demişti netteki de evicapın keçibounuzundaki e evitamininin tümünü içeriyor gibi bişeydi valla benim de kafam karıştı sadece e ve c vitamini kullanarak da sayıyı yükselten çok kişi var. senin durumn çok iyi bu kadar şey kullnamana gerek yok bana kalırsa sadece c vitamini al 1000mg sabah akşam(gnc) markabizimki, bide alabilirsen çinko al sayı için bunlar etkili kürünü de bırakma ben çünkü emin değilim herkes kürden memnun. bizim sayı morfoloji hareket diplerde o yüzden biz bu kadar çok şey kullanıoz.

sinem sen öncelikle bana kalırsa faceden bahsettiğim arkadaşı bul ve ilacı al en önce bence onu kullanmalısın c ve evicap da kullan zatn sayı artınca sizin morf ve hız da artar tahminim çünkü sizin öncekinde sayı ve morf normaldi değilmi

kadınlar günümüz kutluuuu olsuuuuuunnn bakalım akşam 1 tane bile gül gelecek mi?? kızlar yarın eşlerinizin bu günü hatırlayıp hatırlamadığını yazalım hatırlamayan eşlere yüz vermeyiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

ilacın adı arimedex mişş kadın ve erkek kullanıyormuş kadın 3 ay sonra ergenlik dönemlerindeki sağlıklarına kavuşuyorlarmış ben de mi alsam yaa şimdi çok etkilendim bunu da alırsam 33333.ü ilacımız olucak eşim uzay çağına girdi hapla beslenio he heee

şimdi cnm ben çok karıştırdım hepsini birbirine :)) şöle yapalımmı seninle ... ben sana baştan anlatıyım.. 8,5 mil sperm vardı hareket morf çok az yanii...)
bide kaan aydos mailleytimizde bize sudafed vit varya onu tavsiye etti.....
ayyy çok zahmet vercem sana ama :)) sen bana almam gereken ilaçları alt altta tekrar yazarmısın ben işn içinden çıkamadım çünkü :))

cnm nasıl buluyum adını sanını hiç bilmiyorum kiiii nasıl bulcam (((

tamam o zaman öncelikle şu senle aynı durumda olup da 6 ay sonra düzelen arkadaşın kullandığı ilacı yazıyorum ama bunu araştır önce adı:arimedex
2: c vitamini kesinlikle bunu al(bu sayıyı,morfolojiyi,hızı yükseltiyor,varikosal vasrsa belli ölçüde tedavi ediyor sperm çıkışını hızlandırıyor vs. kullananlara baktım 3 ayda bile hamile kanal var)
3: evicap 400 mg
4: selenyum tablet
5: l-arginine max mans(bunu ister al ister alma eşin sorun yapmazsa al nu da biraz uzun protokol, bu laçtaki tecrübem; ilk ay kullandık bıraktım sayımız ilk yaptığımız testte 3,000,000du 4 ay sonra ay sonra sayımız 7,000,000-6,000,000 arasında değişio hız bazn5 bazen0 1 defa 25e çıkmıştı)

cnm ardimidex araştırdım onu göğüs kanseri tedavisinde kullanılıyomuş genellikle ama daha araştırırım ben onu..
cnm benimm saol yaaa ..siz bunun yanına proxeed plus ekledinizmi hiç ?
ben onuda düşnüyorum napıyım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…