Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bebeğim neden cvp vermiyim görmemişimdir yazını kusura bakma. o saydıklarım karışım değil hohutun yemek ve püre şeklinde değişik şeyler yapıo ya onlardan tüketicek eşin bol bol yeşillik hergün,kuru inciri tv izlerken al tabakla yanına yiyebildiğinkadar ye dedi,keçiboynuzu tozunu kaşık kaşık yiyebildiğin kadar ye dedi ölçü vermedi hiç ne kadar yiyebilrsen dedi keçibıy. tozunu yediğinde 1 bardak su iç dedi.saol canım darısı herkesin başına hepimiz yaza bebişlerle girelim inşallaaaaahhhh

cnm nohut incir tozunu nasıl yapcaz ?? hiç duymadım keçiboynuzunu biliyorumda :44::44:

sinem ben artık cümle kurma yeteneğim olmadığı kanısına vardım :)) keçi boynuzunu toz olarak diğerlerini normal bilgiğimiz nohut yemeği olarak :))

sinem ben artık cümle kurma yeteneğim olmadığı kanısına vardım :)) keçi boynuzunu toz olarak diğerlerini normal bilgiğimiz nohut yemeği olarak :))

yok cnm hızlı hızlı yazıyosundur insanın düşündükleri karışıyo yazıyo dökerken
tek sana ait bi özellik değil bu

..................................................................

Son düzenleme:
kızlarr nasılsınızzz neler yapıonuzz benim bugün temizlik günüydüü bitti nihayetindee şimdi otuabildimm sizler ne yapıyornuz

kızlarr nasılsınızzz neler yapıonuzz benim bugün temizlik günüydüü bitti nihayetindee şimdi otuabildimm sizler ne yapıyornuz

:)) iyiyz cnm napalım ohhh maşallah bitirdin işleri ne güzel ... benim eşim evde bugün akşam gitcek işe oyuzden bişey yapamadım :))
araştırmalar yapıyorum spermlerle ilgili :)))

ayyy inşallaaa tatlımmmm.bizde proxeed plus kullanıyoruz 3 kutuyu bitirdik havuz suyuna başladım bide yanında nohuta başlimmm ay hepsini bi anda yapmak istiyoum ama.canım inciri biz akşamdan hakiki zeytin yağında bekletiyoruz sabahları eşim bi tane yiyior.

bende incir ceviz fındık hepsini karıştırdım zeytinyağında balda bekliyip yiyo :))

bende incir ceviz fındık hepsini karıştırdım zeytinyağında balda bekliyip yiyo :))

hmmm bende fındık cevizz bide badem i havanda eziyorum balla karıştırıyorum onu yiyio bideee:))))bakalımmm sen kendin için özel bişeler yapıyormusun canım

hmmm bende fındık cevizz bide badem i havanda eziyorum balla karıştırıyorum onu yiyio bideee:))))bakalımmm sen kendin için özel bişeler yapıyormusun canım

incir kürü yaptım bende başka bişi yapmıyorum şuanda cnm.. spermleri bi yükseltelimde... sizin kaç sperm

incir kürü yaptım bende başka bişi yapmıyorum şuanda cnm.. spermleri bi yükseltelimde... sizin kaç sperm

bizim 4 milyon caanım bizim fsh hormununda düşüklük vardı onu yükseltemeye calışıyoruz.morfoloji 1 hızda %20 ama ileri hız yok iştee.sizin nasıl canım

bizim 4 milyon caanım bizim fsh hormununda düşüklük vardı onu yükseltemeye calışıyoruz.morfoloji 1 hızda %20 ama ileri hız yok iştee.sizin nasıl canım

cnm biz 2ay önce yaptırdık 8,5 milyondu sonra bitkisel şeyler kullandık işte geçen hafta yaptırdık nolmuş diye 0 olmuştuu...
bilmiyorum nasıl oldu ...

morfoloji 0 mış bizim yakınlarda tüp denicektim yine ama 0 morfoloji ile artık o da başarısız olucak.çok kötüyüm dünya başıma yıkıldı!!!!

canım benm yaaaa nye böle olduuu ki acaba o kadar ilaç kullanıyosun sayıda artış varmıı hareketllilik nasılll?CANIMMM BENİMMM HEMEN YRULDUM DEMEK YOKK pes mi edeceksnnn yaniiii hemen.kendini yıpratma üzmee emin ol günün birinde o güzell haberi alacazzz..

morfoloji 0 mış bizim yakınlarda tüp denicektim yine ama 0 morfoloji ile artık o da başarısız olucak.çok kötüyüm dünya başıma yıkıldı!!!!

üzülme tatlımm bak morf zaman zaman inip çıkabiiyomuş.. sakın umutsuz olma... bende araştırırken biraz önce okudum 1 ay arayla yapılan testte morf 0 sonrakinde 2 çıkmış
olabiliyo böle şeyler cnm ....

valla ne yalan söyleyeyim ben de pes ettim sayılır. insan çok yruluyor. eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. ameliyatın üzerinden tam 6 ay geçti. ben 3. ayında hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. kürtaj olalı 3 ay olcak. korunmuyorum da ama olmuyor. bugün doktora gittim. akıntın biraz fazla dedi. ağrı yok koku yok. adetimde yeni bitti berrak bir akıntı. fitil verdi 2 tane.
neyse üzerime düşeni yapıyorum ama çok yoruldum. yaş 36 yumurta kaltesi de düşüyormuş. neyse verecek olan mevlam nasip ettiyse olur. hz.Meryem as nasıl verdiyse. yani hz meryem diğer kadınlar gibi adet görmüyordu. Allah ol dedi ve sebeplere bağlı kalmdanda yarattı. Mevlam inşallah dilemiştir anne olmamızı.

Canım bence de asla ümidini kesme. Meryem as'dan söz etmişsin, o süre çok faydalıymış, eğer arapça okuyabiliyorsan oku, yoksa mealini oku. Bir de "Ya Bari'u, Ya Musavvir, Ya Halık" ismi şeriflerini çekmemi önerdiler bana. Söylediğin gibi Rabbim ol derse olur. Ben de sen konuyu açınca naçizane paylaşmak istedim. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…