herkese merhabalar arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve çocuğumuz hiç olmadı. doktora gittiğimizde ise sperm düşüklüğünden kaynaklandığını söyledi ve bende şu ana kadar araştırmadığım
Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
arı sütü polen bal karıştırın ve hergün sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yenilecek
hergün bir avuç fındık ve badem 3tane ceviz
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış havuç suyu
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi
ve yemeklerini e vitamini içeren fındık yağı kullanın
ama bende du arada kendim için bişeler kullanıyorumonlarda hamile kalma olasılığını artırıyor
vediğin bilgiler için teşekür ederim canım. inşallah isteyen herkes annelik duygusunu tadar.
kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.
1 veya 1.5 bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir
benim uzun araştırmalar sonucunda bilgi edindilerim bunlar inş. faydası olur banada sizlerede arkadaşlar rabbim isteyen herkese evlat versin
vediğin bilgiler için teşekür ederim canım. inşallah isteyen herkes annelik duygusunu tadar.
sperm sayınız kaç sizin hareketlilik morfoloji vs.bizdede sperm düşüklüğü var.ilaçların yanında takviye olurak keçi boynuzu kürü.bol sebze meyve ve kuru yemiş veriyorum ekstradan bişe yapmıyoum vallaa.keçi boynuzu bitince havuç suyuna başlayacaz inşallah.ha bide fındık ve cevizi ezdik balla karıştırdık onu yemeye başladı.
Arkadaşlar ben de keçi boynuzu kürünü yapıyorum yalnız aklıma takılan bişey var. Şimdi ilk yapışta 1 hafta boyunca sabah akşam içileceği için yarım litre su ile yapıyoruz ya, 1 haftadan sonra sadece akşam içileceği için o zaman ölçüyü yarıya mı indiriyoruz, yoksa yine tam ölçü yapıp yarısını ertesi güne mi saklıyoruz? Hani acaba bekleme süresince etkisi azalıyor mu diye aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar çogu hastane raporu dışarı vermiyo illla burda yaptırmak zorundasın diyor bende yakın zamanda bundan mağdur oldum ve sizlerden bu konuda destek istiyorum.
fakültedeki yapılan bu istismarı raporu dışarı vermemelerini bimer (başbakanlık iletişim merkeszine şikayet ettim 20 gün kadar önce )pek ciddiye almadım ilgilenmezler sandım ama cidden ilgilendiler şikayetim saglık bakanlığına ordan yüksek öğretim kurumuna ordanda akdeniz üniiveritesine iletildi şu an işlem görüyor. eger sizde raporunuzu almak istiyorsanız ve engelle karşılaştıysanız lütfen arkadaşlar sizde şikayet edin bunlar kendilerini dalkavuk ilan etmiş tekelcilik yapıyor neden benim hakkımı vermiyorlar? ben devlete yıllarca vergi ödedim ve hala ödüyorum neden karşılığında sağlık güvencemi kullanmayayım ki lütfen duyarsız kalmayın sizde yazın bi online dilekçe çok basit 5 dknızı almıyor. eğer yazmaya üşeniyosanız 150 yi arayın ücretsiz dilekçenizi verin !!!!!!!!!LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIMMMMM HAKKIMIZI SAVUNALIMMMMM.
adresi ;
http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx
canım ilk önce yaptığımızda 8 milyon çıktı morfolojiside düşüktü eşimde sperm sayısı kalitesi hareketliğinden sorunda çıktı ama ben sıkı bir şekilde tedaviyi aksatmamaya çalıştım (yani bıktırmadan tabikide) çok sükür 2 ay sonra gittiğimde 65 milyona çıktığını sorun olanlarda ise artık olduğunu söyledi doktor çok sevindim eğer böyle devam ederse hamilelik olasığı arta dedi
ilk 1 hafta sabah akşam sonra ise aynı ölçüler içinde akşamları içirecen ama yatarken içir daha etkili oluyor ben keçi boynuzunu toz halinde getirtim (baharatçılar makinede çekiyor) gün içindedekahve niyetine veya süte karıştırarak içiyordu eşim gerçekten çok faydası oluyor keçi boynuzunun
Çok teşekkürler cevabın için bende emin olamadım beklerken etkisi azalırsa diye akşamları yarım ölçü yani 1 bardaklık yapıyordum. O zaman yine tam ölçü yapıp kalanı ertesi gün versem sorun olmaz herhalde.
kızlar merhaba. benim eşimede varikosel teşhisi konuldu 1 yıl kadar önce. ilk testte 11 milyon du keçi boynuzu kürü denedik. 20 milyona çıkmıştı ama hareket 0 dı. ama ben bulunduğumuz ilde tek bir labaratuar var ve pek güvenemiyordum. eşim çok sıkılmıştı bıraktık bir süre. sonra bir karışım duydum. serdemin mutfağı programında. 1 kg balın içine bir sürü baharat katılıyordU. arı sütü bal polen çakşır otu keçi boynuzu tozu zencefil gsenk zerdeçal daha aklıma gelmeyen bir sürü baharat. zaten aktara gidince aktar sebebini anlayıp kendisi karıştırmış tüm baharatları. 1kg balı tüketti bu şekilde. 1 ay sürdü. sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık üstüne 1 bardak su. hala çocuk olmayınca test bile yaptırmadan bıraktı yemeyi. 1 yada 1.5 ay sürmüştür yemesi. aradan 2 ay geçti biz fakülteye gittik kayseriye orda test istediler eşimden yaptırdı ve çok şaşırdım. sayı 66 miyon du. burdaki testte 0 çıkan hareket te artmış. kürün etkisimi labaratuarın değişmesimi bilmiyorum paylaşmak istedim. aşılamaya karar vedik. önümüzdeki ay her şey yolunda giderse allah izin verirse aşılama yaptıracağız.
arkadaşlar çogu hastane raporu dışarı vermiyo illla burda yaptırmak zorundasın diyor bende yakın zamanda bundan mağdur oldum ve sizlerden bu konuda destek istiyorum.
fakültedeki yapılan bu istismarı raporu dışarı vermemelerini bimer (başbakanlık iletişim merkeszine şikayet ettim 20 gün kadar önce )pek ciddiye almadım ilgilenmezler sandım ama cidden ilgilendiler şikayetim saglık bakanlığına ordan yüksek öğretim kurumuna ordanda akdeniz üniiveritesine iletildi şu an işlem görüyor. eger sizde raporunuzu almak istiyorsanız ve engelle karşılaştıysanız lütfen arkadaşlar sizde şikayet edin bunlar kendilerini dalkavuk ilan etmiş tekelcilik yapıyor neden benim hakkımı vermiyorlar? ben devlete yıllarca vergi ödedim ve hala ödüyorum neden karşılığında sağlık güvencemi kullanmayayım ki lütfen duyarsız kalmayın sizde yazın bi online dilekçe çok basit 5 dknızı almıyor. eğer yazmaya üşeniyosanız 150 yi arayın ücretsiz dilekçenizi verin !!!!!!!!!LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIMMMMM HAKKIMIZI SAVUNALIMMMMM.
adresi ;
http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx
biz 4 aydır denemedik kür ilaç vitamin bırakmadımadık ama sayı 3,000,000dan 7,milyona yükseldi morfoloji2 den 3e hareketlillik bazn 0 bazn 5 oluyor. şimdi bi konuda danışmak isterim size, bütün kürleri bikaçgün bırakıp o dan başlasam neye nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorum. kullandıklarım; evicap, l-arginine max mens, selenyum,tribulus,keçibıynuzu tozu ve kürü zeytinyagında bekletimiş cevizli incir kürü,pekmezli çakşır tozu,omega-3,klomen,çakşır suyu,zeytinyağında bekletilmiş çörekotu, bal-arısütü-polen karışımı,hersabah aç karnına branca ursulu-i diye bi surup,ve 1tatlı kaşığı bala çok az işlenmemiş doğal arısütü,1yemek kaşığı sabah akşam pekmez..bana bunları nasıl kullanacağımı tarif edermisiniz 4 aydır ullanıyorum ama demek ki doğru kullanamadık sayımız sadece 2ye katladı. çok yoruldum en fazla 2 gün içmediği de oluyor ayda 1/2 defa enfazla.yorumlarınızı bekliyorum lütfen
mrb arkadaşlar bu topiği yeni buldum. bende aranıza katılmak istedim sizlerle bildiklerimizi paylaşalım istedim.
1,5 yıldır evliyim 3 ay önce ben dr gittim bebek istiyoduk bende bi problem varmı diye tetkikler yapıldı bende bişey çıkmadı eşimden test istedi
ve sperm düşüklüğü çıktı. 1,5- 2 ay önce 8,5 milyon sperm vardı(
bu süreçte keçiboynuzu kürü pekmezi, bal polen arı sütü, incir ceviz fındık falan balla karıştırıp yedi bu süre içinde
sonra ben kaan aydos hocaya mail attım cvp verdi bi ilaç ismi söyledi bizde onu kullanmadan önce bi bakalım ne kadar
ilacı içtikten sonra yükseliyomu noluyo diye baktırdık cuma günü ve sperm sayısı 0 olmuştu.
şok geçirdik inanamadık. böle bişey olabilirmi kızlar lütfen yardımcı olun .
2 ayda nereye gittti 8 milyon sperm ? şoktayım hala çaresizlik allahım çok zorrr..
yardım edin lütfen kızlar paylaşalım....(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?