biz sande eczaneden evicap ilacını aldık onu kullandık başka ilaç vermedi doktor..çünkü pek ilaç önermzler doktorlar sperm düşüklüğünde doğru aşılama derler :95: :95:
yaacnm bize hiç ilaç takviye bişey söylemediler. direk tüp bebek demişler eşime( bende kendi çabalarımızla yükseltiriz allahım nasip eder inş diye düşünüyorum...
l-arnin proxeed evicap tentol falan bir sürü bişiler yazıyolar yaa bende kullanalım diyorum o yüzden sordum....
bence güvenilir bir doktora gidin o size söyler hangi ilaçları kullanın diye..
benim eşimde varikosel vardı ve ben 1 günde 6 hasteneye gittim bütün doktorlar amelyat dedi sadece 1 doktor olmasın ilaçlar ve kürlerle düzelir çocuğunuz olur (tabi en iyisini allah bilir) ama geç olur dedi beklemek istemiyorsanız aşılama yappın dedi ve dediği gibi kürleri uyguladık 8 milyondan 65 milyona yükseldi.. hamd olsun
yaaa ne güüzel allahım bizede nasip etsin o günleri inş yaaa :))) bizimde 8,5 mil
inş. olur yaaa sadece sitres yapmayın zaman bırakın rabbim isteyen herkese veririnş.
inş cnm birbirimize dua edelim müminin mümine duası kabul olurr :)) allahım isteyen uğraşan kimsenin kucağını boş bırakmasın
evlatla sınav yapmasın eşlerimize acil şifalar versin... bu sevgiden duygudan mahrum bırakmasın kimseyi içinde bizleri inş
rabbim ....
kızlar bişey sorcam sperm düşüklüğü için eczaneden yada netten aldığınız ilaçların isimlerini bana yazabilirmisiniz?
yzn06 cnm facee istek gelmemiş bana ben baktım sana isme göre bulamadımki :)) yakup sinem elmas bizimki :))
yaacnm bize hiç ilaç takviye bişey söylemediler. direk tüp bebek demişler eşime( bende kendi çabalarımızla yükseltiriz allahım nasip eder inş diye düşünüyorum...
l-arnin proxeed evicap tentol falan bir sürü bişiler yazıyolar yaa bende kullanalım diyorum o yüzden sordum....
Kızlar cuma günü kaan aydostan randevu aldık 4,30 da orda olcaz herkesin tedavisi farklı oluyor hormondan dolayı sperm azlığı olana başka vitamin sağlıksız beslendemedn rahatsız olana başka vitamin vs. Oluomuş biz kan ve semen sonucumuzla gidicez sinem senin sorununu da anlatıcam canımsadece sayıda sorun vardı dimi sende 7,000,000dan 0 a düştü bide
sinemcim ben de bu konuda muzdaripim, l-arginine max mens,c vitamini,klomen,evicap,selenyum,tribulus,arısütü hap,ginseng hap,omega-3 draje olarak kullandıklarım bunlar karışım ve kür hariç ama günde kaç kere kaç adet bilgim yok kafama göre kullanıom bilen biri varsa bana da yardımcı olsun c vitamini(bitkisel) sperm üretiminde çok etkiliymiş 2 haftada etki ediomuş dün aldım başladık bakalım evicap ve selenyum bunların içinde yine etkilileri klomeni boşa kullanıoz gibi gelio
mrb arkadaşlar bu topiği yeni buldum. bende aranıza katılmak istedim sizlerle bildiklerimizi paylaşalım istedim.
1,5 yıldır evliyim 3 ay önce ben dr gittim bebek istiyoduk bende bi problem varmı diye tetkikler yapıldı bende bişey çıkmadı eşimden test istedi
ve sperm düşüklüğü çıktı. 1,5- 2 ay önce 8,5 milyon sperm vardı(
bu süreçte keçiboynuzu kürü pekmezi, bal polen arı sütü, incir ceviz fındık falan balla karıştırıp yedi bu süre içinde
sonra ben kaan aydos hocaya mail attım cvp verdi bi ilaç ismi söyledi bizde onu kullanmadan önce bi bakalım ne kadar
ilacı içtikten sonra yükseliyomu noluyo diye baktırdık cuma günü ve sperm sayısı 0 olmuştu.
şok geçirdik inanamadık. böle bişey olabilirmi kızlar lütfen yardımcı olun .
2 ayda nereye gittti 8 milyon sperm ? şoktayım hala çaresizlik allahım çok zorrr..
yardım edin lütfen kızlar paylaşalım....(
sinemcim ben de bu konuda muzdaripim, l-arginine max mens,c vitamini,klomen,evicap,selenyum,tribulus,arısütü hap,ginseng hap,omega-3 draje olarak kullandıklarım bunlar karışım ve kür hariç ama günde kaç kere kaç adet bilgim yok kafama göre kullanıom bilen biri varsa bana da yardımcı olsun c vitamini(bitkisel) sperm üretiminde çok etkiliymiş 2 haftada etki ediomuş dün aldım başladık bakalım evicap ve selenyum bunların içinde yine etkilileri klomeni boşa kullanıoz gibi gelio
arkadaşlar bunuda hazır olarak aldık başta ama ben onada güvenemedim arı sütünü ayrı poleni ayrı alıp balla kendim karıştırdım tabi malzemelerini bol koydum içine çörek otuda koydum hazır almaktansa bu daha etkilidir diye düşünüyorum inşallah bu arada herhangi bir ölçüye uymadım bol kepçe bıraktım
canım bende çörek otuyla balı karıştırıp veriyorum ama sürekli değil biz 3 ay boyunca kesintisiz keçi boynuzu yaptık ama 3 ay dolunca test yapmadık yarayıp yaramadını bilemioz aslında bana kalsa yaparızda eşimm nisana kadar beklemekden yana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?