Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim beni bu konuda daha derin bilgilendirirsen sevinirim. ayrica turkiyedekilerede yardimci olmam konusunda da iyi olur.
cevap yazarsan sevinirim :)
elimden geleni yardimci olmaya calisirim insallah

inşallaa canım inan hepimiz yoruluyoz bi senedir bende çabalıyorum ugrasıyoumm denemedim şeyy kalmadı ama zamanı vardır diye düşünüyorum hayalnii kurdumda bilee içm böle kıpırr kıpırrr oluyooo ve inanıyorumm ben annee olacammmm allah ın izniylee mevlamm herkes için iyi olanı verir canımm bizden daha kötüleri varrr((sen sıkma o güzell canınıııı dua edelim bolll bolllll

inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı kullarından nasip eder bize de.

morfoloji 0 mış bizim yakınlarda tüp denicektim yine ama 0 morfoloji ile artık o da başarısız olucak.çok kötüyüm dünya başıma yıkıldı!!!!

merhaba... benim eşimde de isteksizlik sorunu vardı, testosteron düşüktü, tedavi başlandı, tedavi başlamadan önce mililitredeki sperm 76 milyondu, çok iyiydi yani, ama ileri hızlı %12 falandı, morfoloji de düşüktü. Aralıklarla hormon kullandı ama içi rahat etmiyordu, o sırada kaan hoca ile yazıştı, o demişki testosteron tedavisi sperm üretimini baskılayabilir, kalıcı hasar verebilir. Panik olduk tabi, yeni bir test yaptırdık ve evet sayımız 9 milyona düşmüş fsh düşük muhtemelen ondan, 2 aydır keçiboynuzu içiyordu eşim, son 1 aydır da havuç suyu, muhtemelen o nedenle ileri hızlı %50, toplam ileri %75 olmuş. bu cuma günü biz de kaan beye gidicez, inşallah bu sayı arttırılabilir ve doğal yoldan gebelik şansımız olur.

Morfoloji değişken birşey ve sanırım e vitamini alımından etkileniyor. bence düzelir o bu kadar üzülmeyin, tedaviye yeni başladınız, etkileri bir kaç ay içinde ortaya çıkar. tekrar test yaptırırsınız

selam kızlar bizde yeni öğrendik eşime yapılan tahlilde 0 sperm çıktı ve yıkıldık bu kürleri uygulasam faydası olurmu sizce biraz olsun yükselirmi acaba kafayı yicem ne yapacağımı bilemedim.

selam kızlar bizde yeni öğrendik eşime yapılan tahlilde 0 sperm çıktı ve yıkıldık bu kürleri uygulasam faydası olurmu sizce biraz olsun yükselirmi acaba kafayı yicem ne yapacağımı bilemedim.

azospermi topiklerine bakın bence, sayı artabiliyor oralarda paylaşıyor arkadaşlar neler yaptıklarını. ama kendinize iyi bir doktor bulmayı ihmal etmeyin

bir defamı yaptırdınız testi yoksa birden fazlamı.. bazen sperm sayısında düşüş oluyor belki ona denk gelmiştir.bir kaç defa daha test yapmanızda fayda var

Bugün sabah yine regl oldum arkadaşlar. Çok üzüldüm ama nasip, napalım. Eşimde sperm sayısı az ve trental-evicap kullanıyor, bir de keçiboynuzu ek olarak, ilk ayımız. Benden de rahim filmi istediler, çok korkuyorum, çektirmek çok mu zor acaba? Bir de rahim filmi çektirirken ilaç veriyorlarmış, o ay korunmak mı gerekiyor?

hangi ay hüsran değilki...rahim filmi ile ilgili konulara bakarsan daha iyi bilgi edinirsin geçmiş olsun

hangi ay hüsran değilki...rahim filmi ile ilgili konulara bakarsan daha iyi bilgi edinirsin geçmiş olsun

İnsan çok üzülüyor ama dua edip umutla beklemekten başka elden gelen birşey yok. Günlerce umutla beklemek sonra da hüsrana uğramak da çok acı. Rabbim en kısa zamanda hepimize şifa verir inşallah canım...

mb canım senii o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk duydumda çok kötü olmuştumm saniye aklımdan çıkmadı ama insan alışıyo ve kolları sıvayıp araştırmaya başlıyoo :)canım öncelikle bence farklı bir merkezde testi yenileyin çünkü bazen laborutuarlarda sorun olabiliyorrr..

slm kızlar uzun zamndır giremedim sayfaya inş. bu sıkıntımıza aşarız allah yardımcımız olsun.. ben bu ay çok umutlandım ama erken adet oldumm hemde adetime 4 gün varken hayırlısı artık kullandığım ilacın etkiside olabilir. bakıma artık önümüzdeki ay etkisi olacakmııı :44::44: hem soğan suyu kürende başlıyacam inş. etkisi olur diye umutlanıyorum hayırsı artık allah isteyen herkese versin inş.

Son düzenleme:

inşallah evicaptan dolayıdır dediğin gibi. nasıl geçti kaan hoca ile? ne dedi. bizim dna hasar testi sonuçlandı %50 hasarlıymış proxseed ve klomen başladık

tam 1 haftadır giremiyordum ne var ne yok hızlıca bakmaya çalıştm kimsede bi değişiklik yok sanırım. 1 haftadır altınolukta idik. oraya yerleşme kararı aldık çok beğendik yaşanılabilir özel bi yer. ama tedaviden sonra tüpe başlarsak çok zorlanacağız bi de ailemi çok özlicem onun haricinde gitmek istiyorum doğduğum ,büyüdüğüm, okuduğum asla ayrılamam dediğim ankaradan..biran önce gitmek istiyorum yeni bi şehir yeni bi yaşam olucak benim için.. bütün acılar ,mutsuzluklar ,kayıplar hepsi burda kalıcak..bavulumda sadece sevdiğim şeyler olcak..heyecanlıyım..ankara çok şey aldı benden..son vuruşu yürekten oldu..hatırlamak istemediklerim görmek istemediklerim :14burda kalcak.kafamı çevirdiğim yerde acı hatıralarım olmicak..baktığım yerlerde babamı aramıcak gözlerim mesela!......

inşallah evicaptan dolayıdır dediğin gibi. nasıl geçti kaan hoca ile? ne dedi. bizim dna hasar testi sonuçlandı %50 hasarlıymış proxseed ve klomen başladık

canım eşimin testosteron düşüklüğü vardı ve önceki doktorlar direk testo tedavisi vermişti. Kaan bey sperm sayımızın bu yüzden düştüğünü söyledi. Ama üzülmeyin dedi bu sayıyla bile normal yoldan gebe kalabilirsiniz. Eşime haftalık yapılan iğneden verdi. Bir de yarın doz kolmen başladık. Anladığım kadarıyla Kaan hoca herkese proxeedi öneriyor zaten. bize de önerdi, bir de ayrıca bir beslenme listesi önerdi. Eşimin isteksizlik sorunu falan hep düşük testosterondanmış. Bu iğne tedavisine cevap alacağımızı sanıyorum dedi. Ama eğer 10 gün içinde düzelme olmazsa haber verin başka tedavi deneyelim dedi. Sağolsun hastasını sahipleniyor. Sizin sorununuz vardı bana geldiniz, artık çözmek benim işim dedi. Ancak tedavi biraz masraflı, ilaçları sgk karşılamıyor. Eşim düzelsin de aten para falan gözümde değil pek. Şİmdilik dna falan istemedi. Bu ilaçları kullanın ve düzenli ilişkiye girmeye çalışın dedi. Daha sonraki aşamalarda başka tetkikler ister belki. İnşalah onlara gerek kalmadan bebişimiz gelir

slm kızlar ....
eşimin sperm azlığı hareket sorunu falan vardı bilenler bilir :))
hep yazıyodum...
ibrahim saraçoğlunun sitesine msj atmıştım sizinle görüşmek istiyorum diye
bana randevu verdiler görüşmek için telde...
perşembe günü görüştük anlattım herşeyi önce 8.5 mil sonra sperm sayısı 0 oldu diye
kullandığımız kürleri...
anlam veremedi.. sonuçları faxlayın pzt ara beni dedi cuma günü gönderdik
bugün aradım görüştük tekrar.. tek sorun fsh yüksekliğindenmiş..
fsh : 10.3 tam on katıymış 1.1 olması gerekiyomuş en fazla oda...
önce bunu düşürcez dedi 2 ay dedi sadece :)) çok mutlu oldumm
burdaki drlarsadece tüp bebek diyolardı..
saraçoğluda kızdı adamı azosperm yapcaklar dedi..
4 lü bal verdi arı sütü bal polen propolis bide 2 kutu evicap kullansın dedi
sadece bunlar dedi...
keçiboynuzunu bırakın dedi..
bide kızlar balla keçiboynuzu pekmezini aynı anda kullanmayın dedi bilginize....

ay ben kullandırıyordum neden öyle dedi acaba ya... birde zaman olarakmı farklı zamanlarda kullanılmalı yoksa biri bitip diğerimi başlamalı onu anlayamadım

canımmm inşş önümüzdeki ay bizde mutlu oluruz yaa bende umutlanıomm ama he ay hüsrann(((bende bu ayy soğan kürü yapacammm aksatmadan bide bol bol incir yemeyi düşünüyorum bugün yarin adet olacam((

canımmm benimmmm bazen sıkı değişiklikler insanın hayatında yeni bir sayfa açıyor.dilerim senin için iyi olurrr bu arada klomen ve prooxede başlamışsınız hayırlı olsun bence tüpe gerek kalmayacakkk en kısa zamandaa bebişşş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…