haydibaby canım sen fransadaymışsın almanyada ebay diye bi satış mağazası varmış orda satılan branca ursului diye bi şurup var kadın ve erkek infertilitesi için, bu ilacı tr de bulmak çok zor ve ona ihtiyacı olup da temin edemeyn kişilere yardımcı olabilirmisin. ebay firması tr ye ilaç göndermiomuş
valla ne yalan söyleyeyim ben de pes ettim sayılır. insan çok yruluyor. eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. ameliyatın üzerinden tam 6 ay geçti. ben 3. ayında hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. kürtaj olalı 3 ay olcak. korunmuyorum da ama olmuyor. bugün doktora gittim. akıntın biraz fazla dedi. ağrı yok koku yok. adetimde yeni bitti berrak bir akıntı. fitil verdi 2 tane.
neyse üzerime düşeni yapıyorum ama çok yoruldum. yaş 36 yumurta kaltesi de düşüyormuş. neyse verecek olan mevlam nasip ettiyse olur. hz.Meryem as nasıl verdiyse. yani hz meryem diğer kadınlar gibi adet görmüyordu. Allah ol dedi ve sebeplere bağlı kalmdanda yarattı. Mevlam inşallah dilemiştir anne olmamızı.
inşallaa canım inan hepimiz yoruluyoz bi senedir bende çabalıyorum ugrasıyoumm denemedim şeyy kalmadı ama zamanı vardır diye düşünüyorum hayalnii kurdumda bilee içm böle kıpırr kıpırrr oluyooo ve inanıyorumm ben annee olacammmm allah ın izniylee mevlamm herkes için iyi olanı verir canımm bizden daha kötüleri varrr((sen sıkma o güzell canınıııı dua edelim bolll bolllll
inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı kullarından nasip eder bize de.
Kızlar cuma günü kaan aydostan randevu aldık 4,30 da orda olcaz herkesin tedavisi farklı oluyor hormondan dolayı sperm azlığı olana başka vitamin sağlıksız beslendemedn rahatsız olana başka vitamin vs. Oluomuş biz kan ve semen sonucumuzla gidicez sinem senin sorununu da anlatıcam canımsadece sayıda sorun vardı dimi sende 7,000,000dan 0 a düştü bide
muayene etti ve varikosal yok dedi (ohh!!) spermlerin az olma konusunda net bişey söyliyebilmek için dna hasar testi yapılmalı dedi (örnek verdik bugün 1 hafta sonra çıkcak engeç),
çok önemli bişi öğrendim ayrı ayrı kullandığım c vit, evicap, selenyum vs. proxseed in içinde yeteri kadar varmış, bu yüzden proxseed plus ve l-argin max kullan dedi,bol bol yeşil yapraklı bitkiler, nohutla ilgili yemekler,yiyin dedi.. özellikle nohut incir keçiboynuzunu toz olarak sabah akşam 1 yemek kaşığı dedi,ısırgan çayı için dedi, nohut incir keçib. toz bunlar üretimde çok etkiliymiş.
morfoloji 0 mış bizim yakınlarda tüp denicektim yine ama 0 morfoloji ile artık o da başarısız olucak.çok kötüyüm dünya başıma yıkıldı!!!!
selam kızlar bizde yeni öğrendik eşime yapılan tahlilde 0 sperm çıktı ve yıkıldık bu kürleri uygulasam faydası olurmu sizce biraz olsun yükselirmi acaba kafayı yicem ne yapacağımı bilemedim.
selam kızlar bizde yeni öğrendik eşime yapılan tahlilde 0 sperm çıktı ve yıkıldık bu kürleri uygulasam faydası olurmu sizce biraz olsun yükselirmi acaba kafayı yicem ne yapacağımı bilemedim.
Bugün sabah yine regl oldum arkadaşlar. Çok üzüldüm ama nasip, napalım. Eşimde sperm sayısı az ve trental-evicap kullanıyor, bir de keçiboynuzu ek olarak, ilk ayımız. Benden de rahim filmi istediler, çok korkuyorum, çektirmek çok mu zor acaba? Bir de rahim filmi çektirirken ilaç veriyorlarmış, o ay korunmak mı gerekiyor?
hangi ay hüsran değilki...rahim filmi ile ilgili konulara bakarsan daha iyi bilgi edinirsin geçmiş olsun
merhaba...benim eşimde de isteksizlik sorunu vardı, testosteron düşüktü, tedavi başlandı, tedavi başlamadan önce mililitredeki sperm 76 milyondu, çok iyiydi yani, ama ileri hızlı %12 falandı, morfoloji de düşüktü. Aralıklarla hormon kullandı ama içi rahat etmiyordu, o sırada kaan hoca ile yazıştı, o demişki testosteron tedavisi sperm üretimini baskılayabilir, kalıcı hasar verebilir. Panik olduk tabi, yeni bir test yaptırdık ve evet sayımız 9 milyona düşmüş fsh düşük muhtemelen ondan, 2 aydır keçiboynuzu içiyordu eşim, son 1 aydır da havuç suyu, muhtemelen o nedenle ileri hızlı %50, toplam ileri %75 olmuş. bu cuma günü biz de kaan beye gidicez, inşallah bu sayı arttırılabilir ve doğal yoldan gebelik şansımız olur.
Morfoloji değişken birşey ve sanırım e vitamini alımından etkileniyor. bence düzelir o bu kadar üzülmeyin, tedaviye yeni başladınız, etkileri bir kaç ay içinde ortaya çıkar. tekrar test yaptırırsınız
inşallah evicaptan dolayıdır dediğin gibi. nasıl geçti kaan hoca ile? ne dedi. bizim dna hasar testi sonuçlandı %50 hasarlıymış proxseed ve klomen başladık
slm kızlar ....
eşimin sperm azlığı hareket sorunu falan vardı bilenler bilir :))
hep yazıyodum...
ibrahim saraçoğlunun sitesine msj atmıştım sizinle görüşmek istiyorum diye
bana randevu verdiler görüşmek için telde...
perşembe günü görüştük anlattım herşeyi önce 8.5 mil sonra sperm sayısı 0 oldu diye
kullandığımız kürleri...
anlam veremedi.. sonuçları faxlayın pzt ara beni dedi cuma günü gönderdik
bugün aradım görüştük tekrar.. tek sorun fsh yüksekliğindenmiş..
fsh : 10.3 tam on katıymış 1.1 olması gerekiyomuş en fazla oda...
önce bunu düşürcez dedi 2 ay dedi sadece :)) çok mutlu oldumm
burdaki drlarsadece tüp bebek diyolardı..
saraçoğluda kızdı adamı azosperm yapcaklar dedi..
4 lü bal verdi arı sütü bal polen propolis bide 2 kutu evicap kullansın dedi
sadece bunlar dedi...
keçiboynuzunu bırakın dedi..
bide kızlar balla keçiboynuzu pekmezini aynı anda kullanmayın dedi bilginize....
slm kızlaruzun zamndır giremedim sayfaya inş. bu sıkıntımıza aşarız allah yardımcımız olsun.. ben bu ay çok umutlandım ama erken adet oldumm hemde adetime 4 gün varken hayırlısı artık kullandığım ilacın etkiside olabilir. bakıma artık önümüzdeki ay etkisi olacakmııı :44::44: hem soğan suyu kürende başlıyacam inş. etkisi olur diye umutlanıyorum hayırsı artık allah isteyen herkese versin inş.
tam 1 haftadır giremiyordum ne var ne yok hızlıca bakmaya çalıştm kimsede bi değişiklik yok sanırım. 1 haftadır altınolukta idik. oraya yerleşme kararı aldık çok beğendik yaşanılabilir özel bi yer. ama tedaviden sonra tüpe başlarsak çok zorlanacağız bi de ailemi çok özlicemonun haricinde gitmek istiyorum doğduğum ,büyüdüğüm, okuduğum asla ayrılamam dediğim ankaradan..biran önce gitmek istiyorum yeni bi şehir yeni bi yaşam olucak benim için.. bütün acılar ,mutsuzluklar ,kayıplar hepsi burda kalıcak..bavulumda sadece sevdiğim şeyler olcak..heyecanlıyım..ankara çok şey aldı benden..son vuruşu yürekten oldu..hatırlamak istemediklerim görmek istemediklerim :14burda kalcak.kafamı çevirdiğim yerde acı hatıralarım olmicak..baktığım yerlerde babamı aramıcak gözlerim mesela!......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?