• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz sande eczaneden evicap ilacını aldık onu kullandık başka ilaç vermedi doktor..çünkü pek ilaç önermzler doktorlar sperm düşüklüğünde doğru aşılama derler :95: :95:

yaacnm bize hiç ilaç takviye bişey söylemediler. direk tüp bebek demişler eşime :(( bende kendi çabalarımızla yükseltiriz allahım nasip eder inş diye düşünüyorum...
l-arnin proxeed evicap tentol falan bir sürü bişiler yazıyolar yaa bende kullanalım diyorum o yüzden sordum....

yaacnm bize hiç ilaç takviye bişey söylemediler. direk tüp bebek demişler eşime :(( bende kendi çabalarımızla yükseltiriz allahım nasip eder inş diye düşünüyorum...
l-arnin proxeed evicap tentol falan bir sürü bişiler yazıyolar yaa bende kullanalım diyorum o yüzden sordum....

bence güvenilir bir doktora gidin o size söyler hangi ilaçları kullanın diye..
benim eşimde varikosel vardı ve ben 1 günde 6 hasteneye gittim bütün doktorlar amelyat dedi sadece 1 doktor olmasın ilaçlar ve kürlerle düzelir çocuğunuz olur (tabi en iyisini allah bilir) ama geç olur dedi beklemek istemiyorsanız aşılama yappın dedi ve dediği gibi kürleri uyguladık 8 milyondan 65 milyona yükseldi.. hamd olsun :16::16:

bence güvenilir bir doktora gidin o size söyler hangi ilaçları kullanın diye..
benim eşimde varikosel vardı ve ben 1 günde 6 hasteneye gittim bütün doktorlar amelyat dedi sadece 1 doktor olmasın ilaçlar ve kürlerle düzelir çocuğunuz olur (tabi en iyisini allah bilir) ama geç olur dedi beklemek istemiyorsanız aşılama yappın dedi ve dediği gibi kürleri uyguladık 8 milyondan 65 milyona yükseldi.. hamd olsun :16::16:

yaaa ne güüzel allahım bizede nasip etsin o günleri inş yaaa :))) bizimde 8,5 mil

inş. olur yaaa sadece sitres yapmayın zaman bırakın rabbim isteyen herkese verir:16: inş.:16:

inş cnm birbirimize dua edelim müminin mümine duası kabul olurr :)) allahım isteyen uğraşan kimsenin kucağını boş bırakmasın
evlatla sınav yapmasın eşlerimize acil şifalar versin... bu sevgiden duygudan mahrum bırakmasın kimseyi içinde bizleri inş
rabbim ....

inş cnm birbirimize dua edelim müminin mümine duası kabul olurr :)) allahım isteyen uğraşan kimsenin kucağını boş bırakmasın
evlatla sınav yapmasın eşlerimize acil şifalar versin... bu sevgiden duygudan mahrum bırakmasın kimseyi içinde bizleri inş
rabbim ....

amin inş. canım cümlemize nasip etsin :34::34:

kızlar bişey sorcam sperm düşüklüğü için eczaneden yada netten aldığınız ilaçların isimlerini bana yazabilirmisiniz?

yzn06 cnm facee istek gelmemiş bana ben baktım sana isme göre bulamadımki :)) yakup sinem elmas bizimki :))

ha haa canım ben facede arama motoruyla çıkmıyorum ben seni ekledim kabul et. yanlış kişiye istek yollamışım bu arada msj da yazmıştım okuyan bu ne dio acaba demiştim şansa bak yaa topikten ortak arkadaşlar da olunca sen zaNNETTİM :))

Kızlar cuma günü kaan aydostan randevu aldık 4,30 da orda olcaz herkesin tedavisi farklı oluyor hormondan dolayı sperm azlığı olana başka vitamin sağlıksız beslendemedn rahatsız olana başka vitamin vs. Oluomuş biz kan ve semen sonucumuzla gidicez sinem senin sorununu da anlatıcam canımsadece sayıda sorun vardı dimi sende 7,000,000dan 0 a düştü bide

sinemcim ben de bu konuda muzdaripim, l-arginine max mens,c vitamini,klomen,evicap,selenyum,tribulus,arısütü hap,ginseng hap,omega-3 draje olarak kullandıklarım bunlar karışım ve kür hariç ama günde kaç kere kaç adet bilgim yok kafama göre kullanıom bilen biri varsa bana da yardımcı olsun c vitamini(bitkisel) sperm üretiminde çok etkiliymiş 2 haftada etki ediomuş dün aldım başladık bakalım evicap ve selenyum bunların içinde yine etkilileri klomeni boşa kullanıoz gibi gelio

canım bi önceki yazımızda ilaçların nasıl kullanıldığını sordum kürleri tarif ettin saol bilgin varsa bunu da anlatırmısın.

Kızlar cuma günü kaan aydostan randevu aldık 4,30 da orda olcaz herkesin tedavisi farklı oluyor hormondan dolayı sperm azlığı olana başka vitamin sağlıksız beslendemedn rahatsız olana başka vitamin vs. Oluomuş biz kan ve semen sonucumuzla gidicez sinem senin sorununu da anlatıcam canımsadece sayıda sorun vardı dimi sende 7,000,000dan 0 a düştü bide

hadi rastgelsin cnm.. biz maillemiştik yakup elmas dersen hatırlar belki 8,5 mil 0 oldu cnm.

sinemcim ben de bu konuda muzdaripim, l-arginine max mens,c vitamini,klomen,evicap,selenyum,tribulus,arısütü hap,ginseng hap,omega-3 draje olarak kullandıklarım bunlar karışım ve kür hariç ama günde kaç kere kaç adet bilgim yok kafama göre kullanıom bilen biri varsa bana da yardımcı olsun c vitamini(bitkisel) sperm üretiminde çok etkiliymiş 2 haftada etki ediomuş dün aldım başladık bakalım evicap ve selenyum bunların içinde yine etkilileri klomeni boşa kullanıoz gibi gelio

siz bir sürü bişey kullanıyomuşsunuz cnm biz sadece kürlerdeyiz daha:)) ama bir sürü ilaç zehirlemiyomu anlamadım bide hangi zamana sığdırıyosunuz bunları :)))
bunları eczaneden mi temin ediyosunuz ?

mrb arkadaşlar bu topiği yeni buldum. bende aranıza katılmak istedim sizlerle bildiklerimizi paylaşalım istedim.
1,5 yıldır evliyim 3 ay önce ben dr gittim bebek istiyoduk bende bi problem varmı diye tetkikler yapıldı bende bişey çıkmadı eşimden test istedi
ve sperm düşüklüğü çıktı. 1,5- 2 ay önce 8,5 milyon sperm vardı :((
bu süreçte keçiboynuzu kürü pekmezi, bal polen arı sütü, incir ceviz fındık falan balla karıştırıp yedi bu süre içinde
sonra ben kaan aydos hocaya mail attım cvp verdi bi ilaç ismi söyledi bizde onu kullanmadan önce bi bakalım ne kadar
ilacı içtikten sonra yükseliyomu noluyo diye baktırdık cuma günü ve sperm sayısı 0 olmuştu.
şok geçirdik inanamadık. böle bişey olabilirmi kızlar lütfen yardımcı olun .
2 ayda nereye gittti 8 milyon sperm ? şoktayım hala çaresizlik allahım çok zorrr..
yardım edin lütfen kızlar paylaşalım.... :((

hocaya mail atsana ki tekrardan hangi ilacı kullandınız mutlka sor hocaya inş bi yanlışlık vardır

arkadaşlar bu macun sperm sayısı ve kalitesini arttırıyormuş. baştan söyliyim tadı çok iğrenç eşleriniz nazlanacaksa yapmayın
3 kg organik bal(ben normal bal bulabildim onunla yaptım)
100 gr keçiboynuzu unu
100 gr çakşır kökü(toz halinde)
100 gr dövülmüş badem
100 gr fıstık içi
100 gr ceviz içi
100 gr üzüm çekirdeği tozu
100 gr çam fıstığı
100 grçoban çökerten
100 gr zerdeçal(sarı kök)
100 grzencefil
100 gr ginseng tozu(sarı ginseng olacak kırmızı değil kandırılmayın)

arkadaşlar bunları aldığınız aktardan iyice toz haline getirtip(evde ezneye kalkmayın sakın yapamazsınız) balın içine karıştırın sabah ve akşamları 1 çorba kaşığı yedirin.bu arada ben bu tarifin üçtebirini yaptım. ama gördüğünüz gibi malzemelerde herşey var çakşır keçiboynuzu unu ginseng bunlar biliyorsunuz çok iyi gelen şeyler denemekte fayda var şifa Allahtan

arkadaşlar bunuda hazır olarak aldık başta ama ben onada güvenemedim arı sütünü ayrı poleni ayrı alıp balla kendim karıştırdım tabi malzemelerini bol koydum içine çörek otuda koydum hazır almaktansa bu daha etkilidir diye düşünüyorum inşallah bu arada herhangi bir ölçüye uymadım bol kepçe bıraktım:1:

canım bu c vitamini direk alabiliyormusun nerden aldın bitkisel olanı bende alayım

arkadaşlar bunuda hazır olarak aldık başta ama ben onada güvenemedim arı sütünü ayrı poleni ayrı alıp balla kendim karıştırdım tabi malzemelerini bol koydum içine çörek otuda koydum hazır almaktansa bu daha etkilidir diye düşünüyorum inşallah bu arada herhangi bir ölçüye uymadım bol kepçe bıraktım:1:

canım bende çörek otuyla balı karıştırıp veriyorum ama sürekli değil biz 3 ay boyunca kesintisiz keçi boynuzu yaptık ama 3 ay dolunca test yapmadık yarayıp yaramadını bilemioz aslında bana kalsa yaparızda eşimm nisana kadar beklemekden yana.

bunuda arkadaşlar şu şekilde yaptım biliyorsunuz hergün o iğrenç suyu hazırlayıp içirmesi işkence ama bu şekilde daha basit ve daha yararlı olacağını düşünüyorum
1 şişe keçiboynuzu pekmezinin içine bolca keçiboynuzu unu koydun 2 kaşık çakşır tozu tarçın çörekotu koyup sabah akşam 1 çorba kaşığı yediriyorum Allah şifa versin
arkadaşlar bunlar benim hazırladığım kürler umarım faydalı olmuşumdur

canım bende çörek otuyla balı karıştırıp veriyorum ama sürekli değil biz 3 ay boyunca kesintisiz keçi boynuzu yaptık ama 3 ay dolunca test yapmadık yarayıp yaramadını bilemioz aslında bana kalsa yaparızda eşimm nisana kadar beklemekden yana.

bizde suyu fayda etmedi bizde bıraktık sinir oluyorum zaten bazıları kurtlu oluyor yazık adama ya pekmezi daha iyi gibi geliyor bana hem sperm için değil sadece başka bir çok şeye faydalı en azından:34: ayrıcadüzenli yedirsen fayda görebilirsin ancak

Son düzenleme:
merhaba kizlar
esimin sperm sayisi 74 milyon
1 ml de olmasi gereken ise 34 milyon
ama esimde sperm sekil bozuklugu var.
ve ileri hareket hizi dusuk
bruksel tup bebekteki yucel karaman imsi teknigi ile mikroenjeksiyon tup bebek yapacagiz dediler
1 nisanda insallah baslayacagia allahin izniyle
bize tavsiyeleriniz nelerdir?
ogune kadar neler yapabiliriz ?
allahim herkese sifa versin insallah

Back
X