İki hafta önce salı günü gittiğimde büyümüş yumurtalarım vardı. Bu salı tam 14 gün oluyor. Olsaydı artık çıkardı diye düşünüyorum. Çıkarsa da yine düşük bir değer olacak. Onun sonu da kimyasal oluyor bendeYumurtlama gününden eminsin deil mi?
Teşekkürler bebeğim iyi olmaya calısıyorum, haftasonu miskinliği ile boğuşuyorumİnşallah ya benm bu forumda en çok olmasını istediklerimden sizlersiniz aklımdaki belli kişiler tanıdıklarımSohrab nasılsın
Bence erken karamsarlığa kapılıyosun salıdan salıya tam 14 gun oluyor, hemen catlamadıgını varsayarsak 2 gun sonrakı testinde cıkmazsa üzülelim benceİki hafta önce salı günü gittiğimde büyümüş yumurtalarım vardı. Bu salı tam 14 gün oluyor. Olsaydı artık çıkardı diye düşünüyorum. Çıkarsa da yine düşük bir değer olacak. Onun sonu da kimyasal oluyor bende
Yarın da olmazsam salı günü tekrardan test yapacağım. Doktorum da perşembeyi bekle demişti test için ama işte sabırsızlıkBence erken karamsarlığa kapılıyosun salıdan salıya tam 14 gun oluyor, hemen catlamadıgını varsayarsak 2 gun sonrakı testinde cıkmazsa üzülelim bence
Bence de persembeyı beklemelisin, hatta çarsambaya kadar sabret.. Daha erken gercektenYarın da olmazsam salı günü tekrardan test yapacağım. Doktorum da perşembeyi bekle demişti test için ama işte sabırsızlık
Evet bu kadar bekledim 3 gün daha beklerimBence de persembeyı beklemelisin, hatta çarsambaya kadar sabret.. Daha erken gercekten
Hah şöyleEvet bu kadar bekledim 3 gün daha beklerim
Sabrın sonu selamet gerçekten.. inşallah tekrarladiginizda güzel haber alırız sizden.Evet bu kadar bekledim 3 gün daha beklerim
Aslında her hamileliğimi öğrendiğimde üstüme garip bir sakinlik, duygusuzluk çöküyor ama öncesinde çok sabırsızlanıyorumSabrın sonu selamet gerçekten.. inşallah tekrarladiginizda güzel haber alırız sizden.
Bugün olmazsa yarın olacak bize de nasip olacak inşallah daha fazla yorulmadan
Allah'ın vereceği zaman belli diye dizginliyorum ben de kendimi sabırsızlandım..
İnşallah yavruTeşekkürler bebeğim iyi olmaya calısıyorum, haftasonu miskinliği ile boğuşuyorumsen nasılsın, ne yapıyorsun..
İnsallah önrmüzdeki birkaç ay ıcınde hepımızin kalbi minik kalpler için heycanalnır
Kız cok yuruyosunuz ama sizdeİnşallah yavrubende iyim tam oturucam yurumem gerek diye aklıma geliyor tamamlamadan oturamiyorum yere değmeyecek Totis çok şükür bugunumuze
Biz leslie 3 mile videosuna devam.. ama kick back yapmadanKız cok yuruyosunuz ama sizde15bın nedir yaa ben 1 haftada ancak yurururum onu herkes oyle bir de
Arkadaslar siz de gelin yürüme yarışmasına benim rakibim yok orda sonuncuyumkendı halimde takılıyormusum gibi hıssedıyorum yarışmada
Tamm işte gel, bende bazen 2 mile bazen 3 mile.. Yarışalım orda senınleBiz leslie 3 mile videosuna devam.. ama kick back yapmadan
Teşekkür ederim .Hoşbuldum ❤Hoşgeldiniz
Sizin hikayeniz nedirTeşekkür ederim .Hoşbuldum ❤
Geçmiş olsun canim. Inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız hep birlikte.. sebepleri araştırıldı mı peki düşüklerin?Benim bi oğlum var. 4 yaşında.2 düşük yaptım aslında kürtaj olmak zorunda kaldımilki 6 haftalıktı şok oldum tabi. Oğlumda zor bi hamilelik geçirmeme rağmen yani bulantılar filan hiç düşük riski filan dahi olmamıştı.İkinci gebeliğimde bu yıl oldu ve 7 haftalıktı. Tabi benim tarihlerle hiç uyuşmuyodu 11 haftalık olması gerekiyordu gelişmiyodu ve olduğu hafta da kalıyodu. Zor zamanlar geçirdim alışamadım hiç bir yere gitmek iş dahi yapmak istemiyordum.Tabi oğlum için güçlü olmaya çalıştım. Kaybetmenin acısı içinden yüreğimden hiç çıkmadı.