Cok gecmıs olsunBenim bi oğlum var. 4 yaşında.2 düşük yaptım aslında kürtaj olmak zorunda kaldımilki 6 haftalıktı şok oldum tabi. Oğlumda zor bi hamilelik geçirmeme rağmen yani bulantılar filan hiç düşük riski filan dahi olmamıştı.İkinci gebeliğimde bu yıl oldu ve 7 haftalıktı. Tabi benim tarihlerle hiç uyuşmuyodu 11 haftalık olması gerekiyordu gelişmiyodu ve olduğu hafta da kalıyodu. Zor zamanlar geçirdim alışamadım hiç bir yere gitmek iş dahi yapmak istemiyordum.Tabi oğlum için güçlü olmaya çalıştım. Kaybetmenin acısı içinden yüreğimden hiç çıkmadı.
Hadi hayirlisi insallah canim.. Ilk düşük sonrasi genelde kan sulandırıcı veriyorlarmış önlem amaçlı size verilmedi mi ?Çok sağolun.Umarım hep birlikte inşallah:) Şu an bununla uğraşıyorum trombofoli testleri yapıldı.2 gende homozigot var.Hemotolojiye yönlendirdi kadın doğumcu
Çok sağolun. Umarım inşallahCok gecmıs olsunRabbım evladınıza saglıklı uzun ömürler versin.. Siz daha güclü olmak zorundasınız evladınız ıcın.. Allahın iznıyle bu günleri unutucaz, sabırlar dılıyorum
İnsülin direnci var ben de, zayıflık şişmanlık pek dinlemiyor maalesef ama gobek cevresı yağlanma olan kısıler de genelde oluyor, zayıf kısıler ın de genetiklerinde yatkınlık oldugu ıcın cıkıyor.. Aclık insulin ve glikoz degerler carpılıp 405 e bölünerek hesaplanıyor, 2. 5 üstü direncşi oldugu anlamına geliyor.. Ben ilk doktora gıttıgımde 6.9 du direk seker ılacına baslattı benı, bu arada sekerim de 90 üzerine cıkmaz, ama insülin cok yuksekKızlar bu insülin direnci neye gore belli oluyor. kiloya göre mi yoksa zayıf insanlarda da mı oluyo?
Maalesef verilmedi hatta 2 devlet hastanesinde bir de özelde muayene olmustum ve belirtmiştim de düşük yaşadığımıHadi hayirlisi insallah canim.. Ilk düşük sonrasi genelde kan sulandırıcı veriyorlarmış önlem amaçlı size verilmedi mi ?
Yanı pıhtılasma mı varmıs, benım de sonuclarım ay sonu cıkıcak ınsallahÇok sağolun.Umarım hep birlikte inşallah:) Şu an bununla uğraşıyorum trombofoli testleri yapıldı.2 gende homozigot var.Hemotolojiye yönlendirdi kadın doğumcu
Inşallah bundan sonra güzel olur canım. Bizim sınavımızda buymuş. Benimde 9+4 de kalbi durdu.Maalesef verilmedi hatta 2 devlet hastanesinde bir de özelde muayene olmustum ve belirtmiştim de düşük yaşadığımı
Doktoruma söylesem yapar mı bu testleri canım, kadın doğumcu mu yapıyor.. insanin aklına herşey geliyo ondan mi oldu bundan mi oldu diye. Boyum 1,55 kilom da 55 benim.İnsülin direnci var ben de, zayıflık şişmanlık pek dinlemiyor maalesef ama gobek cevresı yağlanma olan kısıler de genelde oluyor, zayıf kısıler ın de genetiklerinde yatkınlık oldugu ıcın cıkıyor.. Aclık insulin ve glikoz degerler carpılıp 405 e bölünerek hesaplanıyor, 2. 5 üstü direncşi oldugu anlamına geliyor.. Ben ilk doktora gıttıgımde 6.9 du direk seker ılacına baslattı benı, bu arada sekerim de 90 üzerine cıkmaz, ama insülin cok yuksek
Inşallah güzel çıkar sonuçlarınızYanı pıhtılasma mı varmıs, benım de sonuclarım ay sonu cıkıcak ınsallah
Allah bir daha yaşatmasınBenim bi oğlum var. 4 yaşında.2 düşük yaptım aslında kürtaj olmak zorunda kaldımilki 6 haftalıktı şok oldum tabi. Oğlumda zor bi hamilelik geçirmeme rağmen yani bulantılar filan hiç düşük riski filan dahi olmamıştı.İkinci gebeliğimde bu yıl oldu ve 7 haftalıktı. Tabi benim tarihlerle hiç uyuşmuyodu 11 haftalık olması gerekiyordu gelişmiyodu ve olduğu hafta da kalıyodu. Zor zamanlar geçirdim alışamadım hiç bir yere gitmek iş dahi yapmak istemiyordum.Tabi oğlum için güçlü olmaya çalıştım. Kaybetmenin acısı içinden yüreğimden hiç çıkmadı.
Ben de ilk adetim olsun bitsin öyle test yaptıracağım ama bakalım yapacaklar mı? Tek düşük olunca inşallah yapamayız demezler yaYanı pıhtılasma mı varmıs, benım de sonuclarım ay sonu cıkıcak ınsallah
Yaparlar cnm, kadın dogumcu da ısteyebılıyor polikıstık olan kısılerde ınsulın direnci de oluyor genelde, o yuzden onlarda tahlıl isteyip ılac yazabilirler, ben dahılıyede tedaviye baslamıstım ınsulın direnci ıcın..Doktoruma söylesem yapar mı bu testleri canım, kadın doğumcu mu yapıyor.. insanin aklına herşey geliyo ondan mi oldu bundan mi oldu diye. Boyum 1,55 kilom da 55 benim.
Kürtaj yapan doktorum test yapmadan hamile kalır kalmaz ilaca (coraspin) başlarız demişti. Tabii sonra doktor değiştim. Bakalım bu ne söyleyecek, bilmiyorum hiç. Ilk kaybimdi son kayıp olur inşallah..Inşallah güzel çıkar sonuçlarınızEvet şu an öyle gözükuyor kan sulandırıcı baslatilacak gebeliği öğrenir öğrenmez
İmtihanlar dünyası işte. Sizede çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsinizInşallah bundan sonra güzel olur canım. Bizim sınavımızda buymuş. Benimde 9+4 de kalbi durdu.
En azından bakın sorunu bılıyorsunuz ınsallah bundan sonraki gebelıgınız cok saglıklı olurInşallah güzel çıkar sonuçlarınızEvet şu an öyle gözükuyor kan sulandırıcı baslatilacak gebeliği öğrenir öğrenmez
Benım de İlk dusuk, doktora ısrar ettim ben, kendimiz yaptırdık, devlette sanırım yaptırırken kacıncı oldugunu soruyolarmıs, Bı arkadas 2.demis, ilk olmasına ragmen yaptırmış.. Evrak falan da istemediler diyorduBen de ilk adetim olsun bitsin öyle test yaptıracağım ama bakalım yapacaklar mı? Tek düşük olunca inşallah yapamayız demezler ya
İyi yürüyoruz alıştı ayaklarKız cok yuruyosunuz ama sizde15bın nedir yaa ben 1 haftada ancak yurururum onu herkes oyle bir de
Arkadaslar siz de gelin yürüme yarışmasına benim rakibim yok orda sonuncuyumkendı halimde takılıyormusum gibi hıssedıyorum yarışmada
Bunu bende bilmiyorum 3 ayrı hastaneye gitmiştim. Olduğum yerde çok fazla hastane var inanin adım atiyoruz hastaneAllah bir daha yaşatmasınAslında iki hastahaneye gitmişsiniz nasıl hiç kan sulandırıcı vermezler? Cidden Allah işini iyi yapan insanlara denk getirsin ya
Bende araştırma hastahanesine gideceğim,inşallah sormazlar direk yaparlar,insan ikinci düşük demeye de korkuyor zaten bela çeker gibi insanım onda da yalan söyledim diye döner beni bulurBenım de İlk dusuk, doktora ısrar ettim ben, kendimiz yaptırdık, devlette sanırım yaptırırken kacıncı oldugunu soruyolarmıs, Bı arkadas 2.demis, ilk olmasına ragmen yaptırmış.. Evrak falan da istemediler diyordu
3bın diyordum en az, bak 2 gundur 4bın yapıyorumİyi yürüyoruz alıştı ayaklar5 bin yapsan en alt sınır aslında normali