Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu bende bilmiyorum 3 ayrı hastaneye gitmiştim. Olduğum yerde çok fazla hastane var inanin adım atiyoruz hastane tabi işini hakkiyla yapan çok var mı. Orası muamma galiba
İnşallah hiç birimiz bir daha aynı şeyleri yaşamayız,iyi doktorlara denk geliriz

Doktoruma söylesem yapar mı bu testleri canım, kadın doğumcu mu yapıyor.. insanin aklına herşey geliyo ondan mi oldu bundan mi oldu diye. Boyum 1,55 kilom da 55 benim.
Bunu dahiliye yada endokrin yapıyor canım ben de yıllardır var insülin direnci ilaç da kullanıyorum ondan dolayı değildir bence

Bende araştırma hastahanesine gideceğim,inşallah sormazlar direk yaparlar,insan ikinci düşük demeye de korkuyor zaten bela çeker gibi insanım onda da yalan söyledim diye döner beni bulur
Bende araştırma hastenesine gittm senin düşündüğün gibi yalan söyleyemedim yapmadılar canım sonra ben kafaya takmamaya karar verdim zaten tedbir amaçlı kaybın olduğu için ilaç vericez dedi doktorum. Bide Allah korusun ilaç kullanıp yine kayıp yaşayan oluyor yani Allah isterse bu bebek sağlıklı olacak istemezse ne yaparsan yap olmaz ben artık öyle düşünüyorum.

En azından bakın sorunu bılıyorsunuz ınsallah bundan sonraki gebelıgınız cok saglıklı olur bu arada siz kalp atısı duymustunz deıl mı İlk kontrolunuz ne zamandı?
Şu an gebe değilim. Ama testler sonuçlanınca düşünüyoruz planlı bi gebelik olucak bakalım. Hafta içi tekrar hastaneye gidicem randevum var.

Hadi ya benim yine araştırma hastahanesi diye bir umudum vardı,neyse gidip bir şansımı yine de deneyeyim bakalım

Polikistik over var demişlerdi iki ay önce canım. Ama hiç bünyan etkisi yoktu adet gecikmesi kilo killanma vs. Ben bunu perşembe vi söyleyeyim doktoruma. Bi baksınlar insülin direnci ne. En azından bana baksınlar diğerleri ilk düşük diye yapmiyolralar .

Bende aynı durumdayım canım perşembe doktor randevum var korkuyorum iki demeye
Ben daha randevu almadım. İlk adetimi olup gideceğim gitmişken bide oradaki kadın doğuma gideyim dedim farklı bir doktor tam temizlenmiş mi baksın hem bi smeer testi veririm diye. O ara genetiğe gideceğim ama işte sanki ölecekler ilk düşükte yapsalar testi

Bunu dahiliye yada endokrin yapıyor canım ben de yıllardır var insülin direnci ilaç da kullanıyorum ondan dolayı değildir bence
Inşallah canimya. Araştır araştır paronayaga döndüm. Tıp fakültesi birsel anca bu kadar bilgi sahibi olurdum. Ondan mi oldu bundan oldu diye

Valla ya. Zaten çok ağır bi travma ne car yapsanız şunu. Bu sağlık sigortası ne ise yarıyor anlamış değilim. Böyle zor durumlarda ise yaramayacaksa.

Valla ya. Zaten çok ağır bi travma ne car yapsanız şunu. Bu sağlık sigortası ne ise yarıyor anlamış değilim. Böyle zor durumlarda ise yaramayacaksa.
Valla bu ara bende bunu sorguluyorum sağlık sigortası bunu karşılamaz,arabanın sigortası çekici masrafı karşılamaz o zaman bunlar neden var ?İnşallah şu hastahane hastahane dolaşmaların,deli gibi bilgi edinmelerin sonu hayırlı bir evlada çıkarGecen gün en yakın arkadaşımla aynı dönem hamile kalmıştık o cinsiyeti öğrendi,onda bile kalbim pır pır oldu kendimizin olunca nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum,böyle olunca insan sabırsızlanıyor

Inşallah canimya. Araştır araştır paronayaga döndüm. Tıp fakültesi birsel anca bu kadar bilgi sahibi olurdum. Ondan mi oldu bundan oldu diye
İnsan kafayı yiyor gerçekten . Bende adetken kan verdim prolaktin yüksek çıktı normal dedi ama baktım ki normal değil özele gittm foliküllerm küçükmüş başka ilaç verdi yumurta geliştirici her gittğimde bişey çıkıyor ve bana yeni araştırma konuları inşallah bir sonuca varırız artık bu günleri unuturuz

Dene sen canım için rahat etsin Buradan haber ver kesinlikle
Veririm tabi,belki bir umut bana yumurta rezervin yaşına göre az dedi doktor yani benim için vakit giderek önemli,eşimin de başka sağlık sorunları var belki bunlar bir araya gelince lütfedip yaparlar

Veririm tabi,belki bir umut bana yumurta rezervin yaşına göre az dedi doktor yani benim için vakit giderek önemli,eşimin de başka sağlık sorunları var belki bunlar bir araya gelince lütfedip yaparlar
Evet olabilir canım sen diret Olmadı özele git masraflı oluyor ama en azından yaparlar. Yaşın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…