Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de kullanıyorumfolık asıt, d vitamını de aldım 2 gundur kullanıyorum, adette gıdıcem bakalım asılama ıcın hazırlık yapıyorum ☺️ ama yumurtlamayı da degerlendırdık haftaya salı bat.. Bakalım ne olcak
Haftaya Salı gününe ne kalmış 😅valla benim sizleri beklerken bile kalbim dayanamayacak Şubat-Mart gibi ben kesin kalpten giderim😂 İlkinde ne vardı aman zaten ilk denemede tutmaz modunda zaman geçmişti,ama şimdi işler değişti 😂

Haftaya Salı gününe ne kalmış 😅valla benim sizleri beklerken bile kalbim dayanamayacak Şubat-Mart gibi ben kesin kalpten giderim😂 İlkinde ne vardı aman zaten ilk denemede tutmaz modunda zaman geçmişti,ama şimdi işler değişti 😂
Sen bence sımdi de dene nasılsa olmaz modunda 🥰

Cuma günü kendiliğinden düştü 😔
Az bir parça kalmış dedi doktor
Vajinal bir ilaç verdi
Haftayada kontrole çağırdı
Parçanın düşüp düşmediğine bakacak

Sizin kaç haftalıktı
Allah sabır versin hepimize
9 haftalık olması gerekiyordu gelişmedi

İyi çok şükür kafasikarisik :confused: kuzu sen nasilsin😚
Hayırdır tatlım? Valla idare ediyorum cnm ben adet düzenim daha oturmadı heralde usuttum ağrılarım oluyor bakalım yarın idrar tahlili vericem kan verdim seker yükselmesi dışında bi sıkıntı çıkmadı. Şekerim de salakligimdan çıktı her gün tatli çikolata yedim kızımı kaybedince..

Hayırdır tatlım? Valla idare ediyorum cnm ben adet düzenim daha oturmadı heralde usuttum ağrılarım oluyor bakalım yarın idrar tahlili vericem kan verdim seker yükselmesi dışında bi sıkıntı çıkmadı. Şekerim de salakligimdan çıktı her gün tatli çikolata yedim kızımı kaybedince..
Sorma bı ara verdim kendimi ona buna bende..
Bıraktım ama artık nereye kadar hiçbiri dindirmiyor gideni.
Ben obur ay tedaviye gidecegm eğer aksilik olmassa doktorum okeylerse bilmiyorum ne olacak bakalım bu ay rahim film den sora kalsam da gerek olmasa.. ama hayırlısı artık.
Sen nasilsin nabtin iyimisin 🤗

Sorma bı ara verdim kendimi ona buna bende..
Bıraktım ama artık nereye kadar hiçbiri dindirmiyor gideni.
Ben obur ay tedaviye gidecegm eğer aksilik olmassa doktorum okeylerse bilmiyorum ne olacak bakalım bu ay rahim film den sora kalsam da gerek olmasa.. ama hayırlısı artık.
Sen nasilsin nabtin iyimisin 🤗
Aynen cnm dindirir mi hic.. Hadi bakalım hayırlısı inş gerek kalmaz.. Valla herşey bana yavrumu hatırlatıyor bi iyi bi kötü devam ediyorum hayata.. İstiyoruz bizde tekrar bi kac takviye kullanıyorum bakalım ins ise yarar.. Yaramazsa da yazin başlarım tedaviye.

• Üzgünüm
Reactions: H M
Aynen cnm dindirir mi hic.. Hadi bakalım hayırlısı inş gerek kalmaz.. Valla herşey bana yavrumu hatırlatıyor bi iyi bi kötü devam ediyorum hayata.. İstiyoruz bizde tekrar bi kac takviye kullanıyorum bakalım ins ise yarar.. Yaramazsa da yazin başlarım tedaviye.
Ah ah inan o duygu geçmiyor eskimiyor..
Nabalim sağlık olsun Rabbim bidaha yasatmasin☹️

Ah ah inan o duygu geçmiyor eskimiyor..
Nabalim sağlık olsun Rabbim bidaha yasatmasin☹️
Ins cnm ins.. O duyguyu yaşayınca insan daha cok istiyor ve olmadıkça daha cok üzülüyor.. Rabbim en yakın zamanda naisp etsin ins bu kez saglikla kucaklarimiza aliriz😍

Ins cnm ins.. O duyguyu yaşayınca insan daha cok istiyor ve olmadıkça daha cok üzülüyor.. Rabbim en yakın zamanda naisp etsin ins bu kez saglikla kucaklarimiza aliriz😍
İnşallah ya benm bu forumda en çok olmasını istediklerimden sizlersiniz aklımdaki belli kişiler tanıdıklarım 🌹 Sohrab Sohrab nasılsın 🌺

X