Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allaaaah oluyomuş bir de kendiliğinden

Haftaya Salı gününe ne kalmış valla benim sizleri beklerken bile kalbim dayanamayacak Şubat-Mart gibi ben kesin kalpten giderim İlkinde ne vardı aman zaten ilk denemede tutmaz modunda zaman geçmişti,ama şimdi işler değişti

Sen bence sımdi de dene nasılsa olmaz modunda

9 haftalık olması gerekiyordu gelişmedi

İyi çok şükür kafasikarisik kuzu sen nasilsin
Hayırdır tatlım? Valla idare ediyorum cnm ben adet düzenim daha oturmadı heralde usuttum ağrılarım oluyor bakalım yarın idrar tahlili vericem kan verdim seker yükselmesi dışında bi sıkıntı çıkmadı. Şekerim de salakligimdan çıktı her gün tatli çikolata yedim kızımı kaybedince..

Sorma bı ara verdim kendimi ona buna bende..
Bıraktım ama artık nereye kadar hiçbiri dindirmiyor gideni.
Ben obur ay tedaviye gidecegm eğer aksilik olmassa doktorum okeylerse bilmiyorum ne olacak bakalım bu ay rahim film den sora kalsam da gerek olmasa.. ama hayırlısı artık.
Sen nasilsin nabtin iyimisin

Aynen cnm dindirir mi hic.. Hadi bakalım hayırlısı inş gerek kalmaz.. Valla herşey bana yavrumu hatırlatıyor bi iyi bi kötü devam ediyorum hayata.. İstiyoruz bizde tekrar bi kac takviye kullanıyorum bakalım ins ise yarar.. Yaramazsa da yazin başlarım tedaviye.

Reactions: H M
Ah ah inan o duygu geçmiyor eskimiyor..
Nabalim sağlık olsun Rabbim bidaha yasatmasin

Ah ah inan o duygu geçmiyor eskimiyor..
Nabalim sağlık olsun Rabbim bidaha yasatmasin
Ins cnm ins.. O duyguyu yaşayınca insan daha cok istiyor ve olmadıkça daha cok üzülüyor.. Rabbim en yakın zamanda naisp etsin ins bu kez saglikla kucaklarimiza aliriz

Ins cnm ins.. O duyguyu yaşayınca insan daha cok istiyor ve olmadıkça daha cok üzülüyor.. Rabbim en yakın zamanda naisp etsin ins bu kez saglikla kucaklarimiza aliriz
İnşallah ya benm bu forumda en çok olmasını istediklerimden sizlersiniz aklımdaki belli kişiler tanıdıklarım Sohrab nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…