öylesi daha iyi olacak sanırım ilk ilişkide tutacak değil yaİlk düşükleri çok onemsemıyor doktorlar. Testleri yaptırmakla ıyı yapmıssınız, ıcınız rahat etsin sonucunuz cıkınca deneyin o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öylesi daha iyi olacak sanırım ilk ilişkide tutacak değil yaİlk düşükleri çok onemsemıyor doktorlar. Testleri yaptırmakla ıyı yapmıssınız, ıcınız rahat etsin sonucunuz cıkınca deneyin o zaman.
Allahın işine karısılmazöylesi daha iyi olacak sanırım ilk ilişkide tutacak değil ya
Ay tabiki tövbe o niyetle demedimAllahın işine karısılmaz
Rabbım saglıkla yeniden nasip etsin
Anladım sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah AllahAksine çok hazır hissediyorum ama aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu var tek endişem bu. Yoksa çocuk konusunda çok hazırım zaten işim çocuklarla her gün onlarla vakit geçirince daha bi eriyor içim
Ayy evet canım Sohrab aldım kucağıma küçük sevgilimi 15 günlük olduk bile. Tam bir bal, aşk yaşıyoruz gece gündüz. 11 yıldan sonra ben unutmuşum anneliği tabii baya zorlanıyorum uykusuzluk yorgunluk, meme yaraları, sancılar vs ama hepsine şükürler olsun çok bekledik biz onları çok şükür her şey yolunda
Sağolasın canım, hepimizin kuzuları inşallahCanım çok şükür sağlıkla gelmiş kuzun, Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla mutlulukla
Merhaba ben de şuan sonuç bekliyorum. Genetik tarama dediğiniz kromozom analizi değil mi? Tıbbi genetikte kromozom analizi ve pıhtılaşma yapılıyor. Ben kromozom yaptırdım ya başka bi şeye gerek var mı diye araştırıyorum korkuyorum ben deİnşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için
Evet kromozom analizi olarak geçiyor ben ikisinide yaptırdım. Çok şükür kromozom eşiminde benimde analizimde bir sorun çıkmadı. Pıhtılaşmada sadece paı-1 de biraz sıkıntı çıktı ama doktorum önemli bir şey yok dedi. Aşağı dosyaya eklerim sizinde eminim temiz çıkacaktır. Kalbinizi ferah tutun pıhtılaşma testide yaptırırsanız bence iyi olur ikisi hemen hemen aynı zamanda çıkıyor zatenMerhaba ben de şuan sonuç bekliyorum. Genetik tarama dediğiniz kromozom analizi değil mi? Tıbbi genetikte kromozom analizi ve pıhtılaşma yapılıyor. Ben kromozom yaptırdım ya başka bi şeye gerek var mı diye araştırıyorum korkuyorum ben de
Pıhtılaşmayı devlet istemedi özelde yaptırdım ben onu da bekliyorum şimdi. Yumurtlama günüme yetişirse sonuçlar bu ayı değerlendiricem inşallah sizin de hayırlısıyla tutar bu ayEvet kromozom analizi olarak geçiyor ben ikisinide yaptırdım. Çok şükür kromozom eşiminde benimde analizimde bir sorun çıkmadı. Pıhtılaşmada sadece paı-1 de biraz sıkıntı çıktı ama doktorum önemli bir şey yok dedi. Aşağı dosyaya eklerim sizinde eminim temiz çıkacaktır. Kalbinizi ferah tutun pıhtılaşma testide yaptırırsanız bence iyi olur ikisi hemen hemen aynı zamanda çıkıyor zaten
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarıım tutar hayırlısıyla tutsuun umarım sizinde sonuçlarınız iyi geliir ve yumurtlama gününüze yetişir hayırlı haberler veririz birbirimizePıhtılaşmayı devlet istemedi özelde yaptırdım ben onu da bekliyorum şimdi. Yumurtlama günüme yetişirse sonuçlar bu ayı değerlendiricem inşallah sizin de hayırlısıyla tutar bu ay