Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gece inanılmaz sabırsızım, zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Birden bastırdı bu merak, telaş. Anlamadım gitti.. yine okumadigim yazı kalmadı, hey Allahım. bi an önce sonuca varalım ama guzel sonuçlara inşallah.

Sen sabret İnşallah sabrın selamet olur canım gerçekten insan bir an önce zaman geçsin istiyor

medusasli kuzu yine sesin soluğun cıkmıyor özledik
Yaaa kuzum ben de sizi çok özledim de bugün çok halsizdim, ateşim vardı kasığımda bir ağrı vardı. Herhalde bir yumurtlama dönemi belirtisiydi ama hiç doğru dürüst yataktan kalkamadım. Siz neler yaptınız ben yokken durumlar nedir

Ay neden sabırsızsın ben okuyamadım önceki mesajları hiç hayırlı haberdir inşAllah

Ay neden sabırsızsın ben okuyamadım önceki mesajları hiç hayırlı haberdir inşAllah
Ovulasyon testinde ilk ayım. Pazar/pazartesi yumurtlamam oldu, bat haftaya cumartesi.. ya sabır ya selamet diyorum bugün durup dururken bi alevlendim, nasıl beklicem bilmiyorum. Çok da soğukkanlıydım

Ovulasyon testinde ilk ayım. Pazar/pazartesi yumurtlamam oldu, bat haftaya cumartesi.. ya sabır ya selamet diyorum bugün durup dururken bi alevlendim, nasıl beklicem bilmiyorum. Çok da soğukkanlıydım
Ahahaha ay harikaymış bu Ay olur inşAllah beni de heyecanlandırdın bak şimdi

Sohrab yumurtlamadan 9 gün sonra testte çıkabileceğini söyledi, emin olamıyordum ne zaman yapsam diye. Sağolsun allah razı olsun

Benim kanamam olmadı kalbi atıyordu yavaşladı durdu dün aldılar kürtajla seninde kanamar gelmeyeblr ama sana zararıda olmasın doktora git bence

Sohrab yumurtlamadan 9 gün sonra testte çıkabileceğini söyledi, emin olamıyordum ne zaman yapsam diye. Sağolsun allah razı olsun
Hayır hayır oyle demedim, 9.gun rahme yerlesme ye baslıyor, kanda yukselıse gecıyor.,belli bir seviyeye gelmeden de idrarda görünmüyor, 11, 12.gün yap sen

Yerleşme olmasın sakın senın 1 hafta once yumurtlaman gerekiyordu

Yok kız 1 hafta önce regldim daha Yerleşme nasıl oluyormuş o konuda pek bilgim yok bak hala geri kalmışım
Hadi ya sensankı benım adetten 1 hafta sonra adet oldun gıb hatırlıyorum, benım yumurtlama gecen hafta bugundu o yuzden bu haftadır dıye dusundum
Yerlesme sancıları olur ya o sancıdır belkı

Ben sana diyim patolojiden hicbirsey çıkmıyor benm bebegimdede birşey çıkmadı.

Benim kanamam olmadı kalbi atıyordu yavaşladı durdu dün aldılar kürtajla seninde kanamar gelmeyeblr ama sana zararıda olmasın doktora git bence
Cuma günü kendiliğinden düştü
Az bir parça kalmış dedi doktor
Vajinal bir ilaç verdi
Haftayada kontrole çağırdı
Parçanın düşüp düşmediğine bakacak

Sizin kaç haftalıktı
Allah sabır versin hepimize

Sayılı gunler kaldı haıd bakalım, guzel haberleri bu ay duycaz ınsallah, folık asıt basladın deıl mı
Evet evet 2 haftadır falan içiyorum bu düşükten sonra bir ara kullanmamıştım, onun haricinde sürekli içtim. Bakalım hayırlısı hepimiz için inşAllah Sen ne yaptın durumlar nasıl

Evet evet 2 haftadır falan içiyorum bu düşükten sonra bir ara kullanmamıştım, onun haricinde sürekli içtim. Bakalım hayırlısı hepimiz için inşAllah Sen ne yaptın durumlar nasıl
Ben de kullanıyorumfolık asıt, d vitamını de aldım 2 gundur kullanıyorum, adette gıdıcem bakalım asılama ıcın hazırlık yapıyorum ama yumurtlamayı da degerlendırdık haftaya salı bat.. Bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…