Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım güzel duaların için teşekkür ederim

Hepsi normal mi çıktı genlerin ne güzel. Heterozigot var bende pai ve mthfr genimde acaba diyorum iğne dozu az mı geldi o yüzden sormak istedim
Bak benımkı boyle, mthfr heteerzıgot, homozıgot normal yazanlar hafıf pıhtılasma egılımı demekmıs, o da herkeste oldugu kadarmış.. Korkman gereken homozıgot lar, heterezıgotlar sorun teskıl etmıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20210920_235248.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 30
Evet yaa onlar olacak İyiyim canım çok şükür okul bayağı meşgul ediyor

Günaydın kızlar Size bir şey soracağım. Bugün benim çatlatma iğnesi sonrası 12. Günüm. Sabah kaset test yaptım negatif..silik çizgi falan bile yok. Bu saatten sonra da değişme durumu yoktur diye düşünüyorum. Zaten adet olacakmış gibi sızılarım var pelvikte. Sanki ucunda duruyor. Duphaston da dün bitti.

Her ne kadar negatifi görsem de aklım sonradan değişir mi diye sorup duruyor. İğne sonrası olsaydı çıkardı dimi? Kendimi olumsuza alıştırmam lazım

Evet yaa onlar olacak İyiyim canım çok şükür okul bayağı meşgul ediyor
Inan okulu bende özledim, en.erken seneye eylül gibi başlarım,bende vakit geçsin diye kendime icat çıkardım mebbisteki eğitimlere katıldım her her hafta bi kurs seminer filan var, çevrim içi çevrimdışı onlarla vakit geçiriyorum

Hepsi normal mi çıktı genlerin ne güzel. Heterozigot var bende pai ve mthfr genimde acaba diyorum iğne dozu az mı geldi o yüzden sormak istedim
Mervecim benim senle genlerim aynıydı diye hatırlıyorum ve hiç iğne kullanmadım 14.haftada ben istiyorum diye en düşük doz ecopirin hap başladık sadece. Senin daha önceden sağlıklı çocuğun da var değil mi?

Maşallah sizinkiler de daha minnacık hadi insalalh sağ salim toparlanirlar gelişirler insalalh sizi yarı yolda bırakmadan 9 ayı tamamlarsiniz inşallah
Aaaamin Allah razı olsun inşallah biz de senin zamanlarını görürüz sorunsuz sıkıntısız. Sen de kolaylıkla atlatırsın inşallah doğumu sağlıkla büyüsün evlatların❤

Bak benımkı boyle, mthfr heteerzıgot, homozıgot normal yazanlar hafıf pıhtılasma egılımı demekmıs, o da herkeste oldugu kadarmış.. Korkman gereken homozıgot lar, heterezıgotlar sorun teskıl etmıyor.
Senin pai bakılmamış mıydı kuzum? Evet valla ben de hiç iğne kullanmadım iki heterozigotla genetikçi de kadın doğumcu da gerek yok dedi ben istedim diye 14.haftada düşük doz ecopirin başladık sadece. Tüp bebekte herkese o oksapardan veriyorlarmış ben de ikiz grubundan öğrendim yüzde doksan tüp bebek oradakiler kullanıyordu. Ama böyle burun kanaması falan olursa biraz ara vermen gerekebiliyormuş korkulcak bir şey değilmiş de haberin olsun hemen doktora söylersin sen zaten balım.

12.haftaya kadar kullanılacak zaten cnm, devamlı deıl, pıhtılasma yok cunku

Evet canım senin sadece folik asit ve b12 kullanımına dikkat etmen gerekiyor. Onu da zaten herkes kullanıyor. Benim de aslında heterozigot ama her doktor başka bir şey söylüyor bundan sonra da ne yapacağız hiç bilmiyorum. Acaba doz fazla mi geldi dedim öyle bişey olmaz bu ilaçların zararı yok dediler. Belki bı sonraki gebelikte iğnenin dozu artırılır dedi bı doktor. Tabi tekrar hamile kalmaya cesaret edebilirsem

Evet canım sağlıklı bir oglum var şükürler olsun ve onun gebeliginde hicbisey kullanmadım. Sadece folik asit ve vitaminleri kullanmıştım. Bana da pıhtılaşma ile ilgili bişey yokmus gibi geliyor. Şu an sadece rahimde yapışıklık olma ihtimalini düşünüyorum. Ona da bazı doktorlar öyle bişey olsa hiç hamile kalamazsin diyor bazısı rahim filmi gerekir bakılsa iyi olur diyor. İlk adetimi olayım genetik test ve rahim filmi yaptırcam inşallah

İnşallah bizimde yüzümüz Güler heyecanınızın mutluluğunuzu kalbimde hissediyorum ama bu içimdeki üzüntü de geçmek bilmiyor

Amin inşallah canım deniyorum bazen geliyor her doktor sonrası bunu yaşıyorum çünkü önemli bir durum yok gayet sağlıklısınız diyip sonra da olmayınca kendileri de umursamayınca doktorlar insan üzülüyor Yani

Vala cevap verir diye çok sevinmiştim ama vermedi sağlık olsun artık kadın doğum doktoru değil terapist araştırmaya karar vercem

Çıkardı diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun bende 3 gündür regl olmadım hala da yok test de negatif. Covid inşallah rahime bir zarar vermemiştir hiç aksamaz benim düşükten sonra bile erken geldi sonra da aksamadi. Bu niye böyle oldu canım çok sıkkın

Benim de çatlatma iğnesi sonrası 12.gün çizgi yoktu sonra da olmadı ama başka başlıklarda sonradan pozitif olan okumuştum tabi bana hiç denk gelmedi böyle bişey 12 veya 13.gün test yapıp negatif gördüysem öyle devam etti hoş ben hissediyordum da negatif olduğunu çünkü hiç belirti olmuyordu

Benim de öyle olacak genelde çıkıyor herkesin. Bu ay iğne olunca biraz daha umutlanmıştım. Kürtaj sonrası hsg de çekildiğim için belki hepsi birleşir yüzümüz güler dedim ama yine olmadı her şeyin bir zamanı var biliyorum ama bazen çok yorgun hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…