İnşallah canım güzel duaların için teşekkür ederimAmin inşallah canım Rabb'im oğluna insalalh en kısa zamanda sağlıklı kardeşler nasip eder
Bura çok güzel bir sayfa herkes herkesi anlıyor yasanmislar hikayeler aynı destek olduk birbirimize şükür herkes bekledi ümidini yitirmedi insalalh sende birgün bu sayfada mutlu olacağın haberi yazarsın böyle son gunlerni paylaşırsın bizimle
Bak benımkı boyle, mthfr heteerzıgot, homozıgot normal yazanlar hafıf pıhtılasma egılımı demekmıs, o da herkeste oldugu kadarmış.. Korkman gereken homozıgot lar, heterezıgotlar sorun teskıl etmıyor.Hepsi normal mi çıktı genlerin ne güzel. Heterozigot var bende pai ve mthfr genimde acaba diyorum iğne dozu az mı geldi o yüzden sormak istedim
Canım benım yaTamam
Kizlar yazin bana lütfenunutursam affola içimde kalmasın kimse
Evet yaa onlar olacakCanım benim çok şükür büyüyoruz, 30. Haftanın içindeyiz artık, bebiş büyüdükçe kaburgalarda ağrı mide yanmaları oluyor, onlarda tuzu biberi olayin. Çok şükür iyiyiz.. sen nasılsın kuzum umarım her sey yolundadır, enerjin yerindedir
Inan okulu bende özledim, en.erken seneye eylül gibi başlarım,bende vakit geçsin diye kendime icat çıkardım mebbisteki eğitimlere katıldım her her hafta bi kurs seminer filan var, çevrim içi çevrimdışı onlarla vakit geçiriyorumEvet yaa onlar olacakİyiyim canım çok şükür okul bayağı meşgul ediyor
Mervecim benim senle genlerim aynıydı diye hatırlıyorum ve hiç iğne kullanmadım 14.haftada ben istiyorum diye en düşük doz ecopirin hap başladık sadece. Senin daha önceden sağlıklı çocuğun da var değil mi?Hepsi normal mi çıktı genlerin ne güzel. Heterozigot var bende pai ve mthfr genimde acaba diyorum iğne dozu az mı geldi o yüzden sormak istedim
AaaaminMaşallahsizinkiler de daha minnacık hadi insalalh sağ salim toparlanirlar gelişirler insalalh sizi yarı yolda bırakmadan 9 ayı tamamlarsiniz inşallah
Senin pai bakılmamış mıydı kuzum? Evet valla ben de hiç iğne kullanmadım iki heterozigotla genetikçi de kadın doğumcu da gerek yok dedi ben istedim diye 14.haftada düşük doz ecopirin başladık sadece. Tüp bebekte herkese o oksapardan veriyorlarmış ben de ikiz grubundan öğrendim yüzde doksan tüp bebek oradakiler kullanıyordu. Ama böyle burun kanaması falan olursa biraz ara vermen gerekebiliyormuş korkulcak bir şey değilmiş de haberin olsun hemen doktora söylersin sen zaten balım.Bak benımkı boyle, mthfr heteerzıgot, homozıgot normal yazanlar hafıf pıhtılasma egılımı demekmıs, o da herkeste oldugu kadarmış.. Korkman gereken homozıgot lar, heterezıgotlar sorun teskıl etmıyor.
12.haftaya kadar kullanılacak zaten cnm, devamlı deıl, pıhtılasma yok cunkuSenin pai bakılmamış mıydı kuzum? Evet valla ben de hiç iğne kullanmadım iki heterozigotla genetikçi de kadın doğumcu da gerek yok dedi ben istedim diye 14.haftada düşük doz ecopirin başladık sadece. Tüp bebekte herkese o oksapardan veriyorlarmış ben de ikiz grubundan öğrendim yüzde doksan tüp bebek oradakiler kullanıyordu. Ama böyle burun kanaması falan olursa biraz ara vermen gerekebiliyormuş korkulcak bir şey değilmiş de haberin olsun hemen doktora söylersin sen zaten balım.
Evet canım senin sadece folik asit ve b12 kullanımına dikkat etmen gerekiyor. Onu da zaten herkes kullanıyor. Benim de aslında heterozigot ama her doktor başka bir şey söylüyor bundan sonra da ne yapacağız hiç bilmiyorum. Acaba doz fazla mi geldi dedim öyle bişey olmaz bu ilaçların zararı yok dediler. Belki bı sonraki gebelikte iğnenin dozu artırılır dedi bı doktor. Tabi tekrar hamile kalmaya cesaret edebilirsemBak benımkı boyle, mthfr heteerzıgot, homozıgot normal yazanlar hafıf pıhtılasma egılımı demekmıs, o da herkeste oldugu kadarmış.. Korkman gereken homozıgot lar, heterezıgotlar sorun teskıl etmıyor.
Evet canım sağlıklı bir oglum var şükürler olsun ve onun gebeliginde hicbisey kullanmadım. Sadece folik asit ve vitaminleri kullanmıştım. Bana da pıhtılaşma ile ilgili bişey yokmus gibi geliyor. Şu an sadece rahimde yapışıklık olma ihtimalini düşünüyorum. Ona da bazı doktorlar öyle bişey olsa hiç hamile kalamazsin diyor bazısı rahim filmi gerekir bakılsa iyi olur diyor. İlk adetimi olayım genetik test ve rahim filmi yaptırcam inşallahMervecim benim senle genlerim aynıydı diye hatırlıyorum ve hiç iğne kullanmadım 14.haftada ben istiyorum diye en düşük doz ecopirin hap başladık sadece. Senin daha önceden sağlıklı çocuğun da var değil mi?
İnşallah bizimde yüzümüz Güler heyecanınızın mutluluğunuzu kalbimde hissediyorum ama bu içimdeki üzüntü de geçmek bilmiyorzor cok zor bizde yaşadık kaybedince beklemek cok daha zor ama gerçekten vaktinden once çiçek açmıyor.. Sıkıntı olsun olmasin zamanı gelince oluyor Allahın izniyle.. Biraz kafayı rahatlatmak lazım, ben iki hamileliğimi de artık son ay tedaviye başlıcam derken oldu
Amin inşallah canım deniyorum bazen geliyor her doktor sonrası bunu yaşıyorum çünkü önemli bir durum yok gayet sağlıklısınız diyip sonra da olmayınca kendileri de umursamayınca doktorlar insan üzülüyor YaniÇok fazla stresli gibisin canım daha rahat olmaya çalışsan en azından dene.Şimdi diceksin demesi kolay.Ama inan stres herşeyi tetikliyor.Ben deneme süreçlerinde hep sakin kalmaya çalıştım ve hep zamana bıraktım.İnş.Allah ım gönlüne göre versin, inş.en kısa zamanda anne olabilmeyi nasip etsin Amin.
Vala cevap verir diye çok sevinmiştim ama vermediCsnim malesef bunlar böyle belkide yarına bırakır fazla ümit etme yine bekleyerek canını sıkma ben bile bir sorrunum olsa istsgramdan aktiklf bir doktora yazardım doğru düzgün cevap vermezdi doktoruna danış ona sor diyobizde vbiliriz sormayı yani onlarında fikirini alsak sanki maaşları eksikecrk illa gelin buryaa konuslaim derler özel ya birde
Ya çok güzel bir haber buKızlar doktor artık kan verme, 10 gün sonra ultrason dedı
Çıkardı diye düşünüyorum. Hayırlısı olsunGünaydın kızlarSize bir şey soracağım. Bugün benim çatlatma iğnesi sonrası 12. Günüm. Sabah kaset test yaptım negatif..silik çizgi falan bile yok. Bu saatten sonra da değişme durumu yoktur diye düşünüyorum. Zaten adet olacakmış gibi sızılarım var pelvikte. Sanki ucunda duruyor. Duphaston da dün bitti.
Her ne kadar negatifi görsem de aklım sonradan değişir mi diye sorup duruyor. İğne sonrası olsaydı çıkardı dimi? Kendimi olumsuza alıştırmam lazım
Sağlıcakla gelsin minnakımız annesiBak unutma ha çarşamba günü liste yap heyecandan isimleri unutmayımezberleyim doğumdan çıkana kadar bilinç sltim uyanık olacsk bol bol dua edeyim hepinize
Benim de çatlatma iğnesi sonrası 12.gün çizgi yoktu sonra da olmadı ama başka başlıklarda sonradan pozitif olan okumuştum tabi bana hiç denk gelmedi böyle bişey 12 veya 13.gün test yapıp negatif gördüysem öyle devam etti hoş ben hissediyordum da negatif olduğunu çünkü hiç belirti olmuyorduGünaydın kızlarSize bir şey soracağım. Bugün benim çatlatma iğnesi sonrası 12. Günüm. Sabah kaset test yaptım negatif..silik çizgi falan bile yok. Bu saatten sonra da değişme durumu yoktur diye düşünüyorum. Zaten adet olacakmış gibi sızılarım var pelvikte. Sanki ucunda duruyor. Duphaston da dün bitti.
Her ne kadar negatifi görsem de aklım sonradan değişir mi diye sorup duruyor. İğne sonrası olsaydı çıkardı dimi? Kendimi olumsuza alıştırmam lazım
Benim de çatlatma iğnesi sonrası 12.gün çizgi yoktu sonra da olmadı ama başka başlıklarda sonradan pozitif olan okumuştum tabi bana hiç denk gelmedi böyle bişey 12 veya 13.gün test yapıp negatif gördüysem öyle devam etti hoş ben hissediyordum da negatif olduğunu çünkü hiç belirti olmuyordu