Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaamin Allah razı olsun inşallah biz de senin zamanlarını görürüz sorunsuz sıkıntısız. Sen de kolaylıkla atlatırsın inşallah doğumu sağlıkla büyüsün evlatların❤
Amin inşallah sağol canım darısı senin baisna inşallah kavuşurisn bebeğine

Son düzenleme:
O kadar iyi anlıyorum ki çatlatma iğnesi kullanınca bana da sanki olacak gibi gelmişti yumurta boyutu çok iyi, rahim kalınlığı düzelmişti felan ama demekki nasip o zamana değilmiş şimdi aşılama olacak ama ona da ne umutsuz bakıyorum ne bel bağlıyorum artık olursa olur modundayım, yorgunluğunu anlıyorum ama zor olsa da üstüne düşmemeye çalış çünkü durup düşünüp üstüne düştükçe hormonlarımız da oynuyor bu ay cidden aklımı dağıtmak için takla atıyorum resmen çünkü aşılama doktor süreci yine olmazsa diye düşünürsem iyice dibe batmak istemiyorum sende elinden geldiğince kafaya takma lütfen

İnşallah bizimde yüzümüz Güler heyecanınızın mutluluğunuzu kalbimde hissediyorum ama bu içimdeki üzüntü de geçmek bilmiyor
Hepimiz yaşadık cnm bunları, burda hamile kalanları gördükçe onlar adına seviniyorsun ama kendi içinde de bi tuhaf oluyosun.. Ama geçicek inşallah bu günler..

12.haftaya kadar kullanılacak zaten cnm, devamlı deıl, pıhtılasma yok cunku
Evet evet onlar da öyle kullanıyordu pıhtılaşma olmadan prosedür öyleymiş çünkü ama bazılarında kanama yapmıştı çok şikayetçilerdi onun için dedim haberin olsun
Evet kuzum bence de onla alakası yok sen onu düşünme. Yapışıklık bakılması iyi olabilir bak Ha-ri de minicik bir yerde yapışıklık çıktı ama yine de etkiliyor demek ki açmışlar. İnşallah hayırlısı olsun senin için

Valla inatla doktor doktor geze geze onu bile yaptırdım yalnız arkasına bir kez adet oldum çok değil ama sanki bir parça arttı yoğunluğu yada ben öyle görmek istedim

Yapışıklığı açtılar aşılama da olacak inşallah güzel sonuçlar alacaksın bu sefer

12 erken olabiliyor galiba ben öyle okumuştum hatta 13te bile yapmak istememiştim. 12 derken iğne gününü sayıyor musun? Saymaman lazım canım.

Artmıştır tabi canım hayal değil gerçek
Bazen kendimce uyduruyorum gibi geliyor artık

Bu arada konu ile alakasız ne oldu eşimin iş arkadaşı eşi ile bize uğradı bizim süreçleri bilince demekki akıllarında soru sormak varmış kadın beni mutfakta yakalayınca önce benim süreci sordu sonra kendinin eşinde ileri hız olmadığı için doktor araştırdım çok iyiymiş işte şunu yapmış bunu yapmış enerjisi şöyle iyi vs anlatıyor ben yok ben doktorundan memnunum diye iki saat de ben anlattım sonra anladım ki araştırıp bana övdüğü benim doktorum böyle olunca biraz daha içim rahat etti nedense bildiğim halde adamı

Maşallah sizinkiler de daha minnacık hadi insalalh sağ salim toparlanirlar gelişirler insalalh sizi yarı yolda bırakmadan 9 ayı tamamlarsiniz inşallah
Amin İnşallah teşekkür ederim Benim hamilelik takviminde görünenden de 6 gün geri çıkmıştı.Son muayeneden sonra düzeltecem inşallah Allah inşallah ağrısız sızısız kolay bi doğum nasip eder sana da

Hahaha nasıl böyle oldu adını söylemeden mi konuştunuz tesadüfe bak

Amin inşallah canım şuan hastsnedeyim narkoz işlemlerini ve son ultrasonu yapacaz bakalım durumlar nasıl

Canım Sohrab haberlerini okuyorum çok mutlu oluyorum.Rabbim inşallah sağlıkla doğurmayi nasıp etsin , benimde adete bir kaç gün kaldı Transfer hazırlıklarına başlayacağız inşallah Rabbim bana da nasip eder inşallah

Benim gebeliğimde çatlamadan 12 gün sonra negatif çıkmıştı canım.Ama reglim 1 gün gecikten sonra pozitife dönmüştü.Belli olmaz o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…