Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim çok şükür büyüyoruz, 30. Haftanın içindeyiz artık, bebiş büyüdükçe kaburgalarda ağrı mide yanmaları oluyor, onlarda tuzu biberi olayin. Çok şükür iyiyiz.. sen nasılsın kuzum umarım her sey yolundadır, enerjin yerindedir 🥰🧿
Ohh maşallah 🥰🧿♥️ az kaldı şükür sanada

Bir doktorla görüşmek istedim onlina olarak gelmeniz gerek malesef dedi ben ısrar ettim tamam sonuçlarınızı atın doktorbeye müsait zamanda baksın dedi sekreteri bende sevinçle attım sonuçları 3 4 sattir bekliyorum okundu ama cevap gelmiyor ama çevrimiçi oluyo vala eşimi sevgililik döneminde bu kadar kovalamadım ama cevap vermedikçe daha kötü oldum 😵‍💫😭 moralim bozuluyor iyice 😫
Csnim malesef bunlar böyle belkide yarına bırakır fazla ümit etme yine bekleyerek canını sıkma ben bile bir sorrunum olsa istsgramdan aktiklf bir doktora yazardım doğru düzgün cevap vermezdi doktoruna danış ona sor diyo😒🤷 bizde vbiliriz sormayı yani onlarında fikirini alsak sanki maaşları eksikecrk illa gelin buryaa konuslaim derler özel ya birde 😒

İnşallah canım hayırlısı ile ilerlersek🥰♥️

Öyleymiş gerçekten🙈 buna da şükür dermansız dert vermesin Rabbim. Hepimiz sıkıntısız geçirirz inşallah bu dönemleri
Maşallah 🧿🤗 sizinkiler de daha minnacık hadi insalalh sağ salim toparlanirlar gelişirler insalalh sizi yarı yolda bırakmadan 9 ayı tamamlarsiniz inşallah 🤲🙏♥️

Csnim malesef bunlar böyle belkide yarına bırakır fazla ümit etme yine bekleyerek canını sıkma ben bile bir sorrunum olsa istsgramdan aktiklf bir doktora yazardım doğru düzgün cevap vermezdi doktoruna danış ona sor diyo😒🤷 bizde vbiliriz sormayı yani onlarında fikirini alsak sanki maaşları eksikecrk illa gelin buryaa konuslaim derler özel ya birde 😒
Kızlar bizlere dua edin nolur hamişlerin duası kabul olur derler allahım sağlıkla sizlere doğum tapmayı bizlere de şu güzel günleri yaşatmayı nasip etsin gerçekten kendinizi heba ediyoruz herkes doktorum diyor ama ortada sebep yok ama çocuk olmuyor yani rabbim bilir en iyisini ama yoruldum 😣

Kızlar bizlere dua edin nolur hamişlerin duası kabul olur derler allahım sağlıkla sizlere doğum tapmayı bizlere de şu güzel günleri yaşatmayı nasip etsin gerçekten kendinizi heba ediyoruz herkes doktorum diyor ama ortada sebep yok ama çocuk olmuyor yani rabbim bilir en iyisini ama yoruldum 😣
Rabb'im insalah cnsim snaa da burda mucadele eden arkadaslarima da bu güzel duyguyu yaşatır inşallah hepinizden hamilelik haberini alırız insalalh 🙏🤲♥️ dualarım seninle🙏🤲🙁üzme canını sıkma zamanı değildir kısmet herşey canım ümidini kaybetme Allah büyük 🙏🤲♥️ inşallah bir yol çıkar karşınıza sabredin 🤲🙏♥️

Çok fazla stresli gibisin canım daha rahat olmaya çalışsan en azından dene.🙂Şimdi diceksin demesi kolay.Ama inan stres herşeyi tetikliyor.Ben deneme süreçlerinde hep sakin kalmaya çalıştım ve hep zamana bıraktım.İnş.Allah ım gönlüne göre versin, inş.en kısa zamanda anne olabilmeyi nasip etsin Amin.🤲

zor cok zor bizde yaşadık kaybedince beklemek cok daha zor ama gerçekten vaktinden once çiçek açmıyor.. Sıkıntı olsun olmasin zamanı gelince oluyor Allahın izniyle.. Biraz kafayı rahatlatmak lazım, ben iki hamileliğimi de artık son ay tedaviye başlıcam derken oldu

İnşallahh kuzumm❤️🤲🏻 sen bana dua et yine de dogumda olur mu 🥰 saglıkla devam etsın de nolursun
Bak unutma ha çarşamba günü liste yap heyecandan isimleri unutmayım🤩🙈 ezberleyim doğumdan çıkana kadar bilinç sltim uyanık olacsk bol bol dua edeyim hepinize 🙏🤲🤗😍

Tamam 🥰

Kizlar yazin bana lütfen 🥰🙏 unutursam affola içimde kalmasın kimse
Valla burayı her okuduğumda gözlerim doluyor. Ne kadar güzel ne kadar iyi niyetli arkadaşlar edindik burada. Allah'ım seni hiç yormadan bunaltmadan sağ salim evladına evlatlarına kavuştursun inşallah canım benim. Rabbim benim oğluma da sağlıklı kardeşler nasip etsin onu tek bırakmasın inşallah

Valla burayı her okuduğumda gözlerim doluyor. Ne kadar güzel ne kadar iyi niyetli arkadaşlar edindik burada. Allah'ım seni hiç yormadan bunaltmadan sağ salim evladına evlatlarına kavuştursun inşallah canım benim. Rabbim benim oğluma da sağlıklı kardeşler nasip etsin onu tek bırakmasın inşallah
Amin inşallah canım Rabb'im oğluna insalalh en kısa zamanda sağlıklı kardeşler nasip eder🙏🤲❤️
Bura çok güzel bir sayfa herkes herkesi anlıyor yasanmislar hikayeler aynı destek olduk birbirimize şükür herkes bekledi ümidini yitirmedi insalalh sende birgün bu sayfada mutlu olacağın haberi yazarsın böyle son gunlerni paylaşırsın bizimle❤️🤲🙏🥰

X